Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ha valaki hangszert vesz, annak kötelezõ kipróbálnia elõtte a kiszemeltet, nekem ez a rendeléses dolog elég necces...
Kuss!-magyarázta.
Kb olyan mintha egy Baltimore vagy egy Gibson-t hasonlítanánk össze 😄
(Természetesen a Baltimore veri a Gibson-t 😄😛😄😄)
Énis nagy használtcucc fan vagyok, mindig aszondom, hogy úgy érdemes venni, csak hát pont a kezdõknél hiányzik hozzá a tapasztalat. :/
Pl egyik srác szintén másik fórumról nem bírt magával, megvett egy Epiphone LP gothicot a Codában több mint 100ezerért. Pár napra rá láttam egy hírdetést egy ugyanolyan gitárról, amit kifogástalan új állapotban, pár hónaposan kínáltak kb 75ezerért. És azóta is láttam nemegy hasonló ajánlatot, ami így sokkal jobb vétel lettt volna mint a bolti megoldás.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Ez nem hazabeszélés amúgy, mert én is újonnan boltból vettem a mostani gitáromat, de elõtte az összes gitáromat (4) használtan szereztem be és nem bántam meg egyiket sem.
Én az elõzõ gitáromat 60-ért adtam el, ami egy Epiphone LP-100 volt (még a koreai gyártósorról, szal volt még benne anyag) és hát sztem azért egy fokkal jobb minõség, mint pl. egy ilyen X2.
Régebben írtam egy hozzászólást a kezdõkrõl, akiket utálok (mármint nem a kezdõket, csak egy fajtájukat).
A szett szó mi szó, nem nagyon éri meg....általában egy tüzifát kapsz, tokkal, szíjjal, kábellel (pengetõ még szokott lenni, de ennyire ne vegyük poénra a dolgot).
Ebbõl a tok meg a szíj ér valamit...de nem annyit amennyiért árulják (ha fázik a család, akkor felhasználható még a gitár is).
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Hihetetlenül szépen kidolgozott...tudom, ma már fotót is nyomtatnak eredeti minõségben gitárra, de ez akkor is baromira gyönyörû 😊
(mármint a festés...a gitár változatlanul az egyik legrandább (Nem, A legrandább) amit valaha a fendertõl láttam 😊)
Match tök szép az a fender😄😄
Kössz a segítséget!
A Cort x2-ben valahogy megingottam(csak azért vettem volna azt,mert nincs rajta koptató,aztmonták a cort márka jó meg az ára is elfogadható!
Csaba007 amúgy merre laksz?
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
AMúgy nem tom a színét de piros,kék,fekete és mindegyikbe jó nézki!!!
De sztem fekete lesz😄 végülis remélem
Milyen színben rendelted a Cort x2-est?? Mert én is X2-es tervezek a közeljövõben! És nemtudom eldönteni milyen színûben vegyek! ha megvan a gityót tegyél fel pár jó nagy képet róla! Kössz
Akár hiszitek, akár nem, ez egy fender 😊

Van hozzá egy szerény chopper is, bár sztem nem szériatartozék 😊
Meglepõ mondat tõlem, de a chopper jobban kéne 😊
Esküvõkre, lakodalmakra, éttermi light jazz koncertekre ideális:

Egyébként igaz hogy az ilyen cikk cakk gitároknak 1-2 hét alatt lepattan a széle. Haverom EX-e is úgy néz ki 😊 Pedig vigyázott rá mint az életére 😊
Nagyjából árában adja a srác...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Figyuztok ez gagyi vagy pro gitár??? 75.000 ha jó akkor megéri
Mondjuk a hangja annyira nem jött be, de én alapból single párti vagyok, ráadásul ebbe egy jobb pickup set annyi mint az egész gitár 😊
A nyaka kényelmes, hiába ilyen ibanez style a gitár, nem papír nyaka van, hanem normális, kézbe illõ. Kidolgozásilag, jó, szép, masszív kis gityó, ha az X2-nél is így van összerakva a gitár, akkor nem fogsz csalódni benne.
A tremolóját nem próbáltam, de sztem jobb is 😊 Az olcsó floydok általában az is jobb ha nincs 😊
Mondjuk ez tök lényegtelen, mert az x2-n nincs floyd.
Kuss!-magyarázta.
Match,McGrady,Hellboy ti véleményetekre is kiváncsi vok 😄😄😄😄
Írjatok
Valakinek nincs egy ilyenje vagy Cort???
Írjon már egy kicsi véleményt róluk
az effektekre érdemes benne figyelni,furcsa hangzásvilág de pont oda passzol,olyan modern😛
Újra itt!
Szerintetek CORT X-2LH vagy Fender Squier AFFINITY Strat LH RW BSB akarjam megvenni??? kemény 5ezer ft különbség van!!!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Van egy Squier Standard Stratom, amiben pickupokat cseréltem. GFS Premium Texas Strat szettet raktam. Viszont azóta a középsõ pickup jóval gyengébb lett, alig van magasa, olyan tompább. Már visszaraktam középre a gyárit, az is olyan. Valami elszállhatott forrasztás közben?
sza.sa
sza.sa