Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah meg 100 alul nem kapsz😄
Zene nélkül mit érek én?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Persze neked a felhang kell, pontosabban hogy tudod elõhozni.
Több féle van: a "természetes"(natural)-t legkönnyebb, legkönnyebben úgy tudod megtenni ha az 5ös vagy 7es érintõhöz gyengéden hozzáérsz nem nyomod le és megpengeted a húrt.
A "mesterséges"(artificial)höz sok gyakorlás kellhet, fõleg gyorsabb játéknál, és ezért azt ajánlom hogy azt hanyagold, míg az alap dolgokat egy bizonyos szinten nem tudod(legalább egy stabil váltottpengetést)
Szóval a recept(legalábbis az én módim): miközben pengetsz, pengetés után egybõl érj hozzá a húrhoz a hüvelykujjaddal. Ehhez az kell hogy a pengetõ hegye alig látszódjon ki, a hüvelykujjad legyen közel a húrhoz.
Rásegíthetsz egy kis csuklómozdulattal is, de könnyen kieshetsz így a ritmusból.
És a legfontosabb: a mesterségest bármelyik hangot lefogva létrehozhatod. De nem mindegy hol pengetsz. Ezt ki kell tapasztalnod.
(oka az hogy legkönnyebben az oktáv és kvint felhangot tudod elõhozni, és ezek elhelyezkedése kb a nyaknál illetve nyak pickup környékén van, és minden hangnál kicsit másfele helyezkedik el)
Bocs a hosszú tanmeséért, de remélem így érthetõ volt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Dod-okra, MXR-ekre esetgle ZVEX-ekre lennék kiváncsi, de azis jó lenne ha valaki mondana még jófajta cuccokat, és róluk valami infót.
Flangert szeretnék meg valami disztárzsünperoverdrájvot, olyasmit keresek ami szereti a mélyet, kicsit zuzosabb féle de annyira azért nem mintegy boss mt2-es, olyanom már volt 😊
köszi
porki fagyok fállalon
😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
De jobb ezt nézni minthogy egy két ember csak áll mint f*** a lakodalomba és dülöngél balra jobbra az már idegesítõ
bár nekem nem jön be ez a túlzott tekerõgépkedés...számomra ez már monoton...kevés az íze, a stenkje...
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
a konferansziét meg nem tom honnan szedték, de hihetetlen egy gyökér volt, mintha valami boxmeccs lett volna, úgy konferálta be a mestert...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Meola viszont gyönyörûen szólt, hûûûû
Tátrai-Szûcs Antal is volt utána, õk is odatették :-)
Kuss!-magyarázta.
amúgy elég profi volt a kihangosítás<#eljen>#eljen>
Írtam a méledre.
az üzentet megkaptam,majd írok😛
igaz nem metál de azért tud az öreg
Igaza van Hellhammernek, szerintem is minden embernek átlag 1-2 ismerõsi kapcsolódáson keresztül már van gitárhoz konyító ismerõse, aki kisegítheti használt vásárláskor. Feleáron lehet így középkategóriás cuccokhoz jutni, és ha jól választ, annyi hátránya származik belõle az embernek, hogy már "nem szûz" a gitár, esetleg helyenként picit sérült.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
És sok értelme nincs össze hasonlítani mert jóhogy az Epiphone leveri...