Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
és még deathben is megállja a helyét.
persze azt meg kell hagyni hogy leginkább clean+nyaki pickup+blues zene amiben a legjobb a hangja
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
(minden eredeti benne, +lábkapcsoló) irányár: 210e
60.400
+ 53.000
Mennyiért veszed?
meg roland cube x-30 at 😄😄 vélemény?
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Szerintetek?
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Elvégre ha valaki szarul vezet, akkor egy ladában is szar lesz, meg egy audiban is 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
kösszi.
ésmég hasonló tipusu pedált esetleg tudsz ajánlani? ;>
porki fagyok fállalon
Kuss!-magyarázta.
meg talán még a digitech Grunge-val.
tessék kioktatni mert nemértek hozzá!
vagy valami hasonlót szeretnék nem muszály bossnak vagy digitechnek lennie lennie ;>
teccikérteni.
de ugy istenigazából egyik sem gyõzött meg hogy õt vegyem meg ;>
de talán digitech felé húzok... vagy mégse?
porki fagyok fállalon
Ui: Kéretik nem komolyan venni 😊
A lada meg a trabant is rendelkezik 4 kerékkel, 3 pedállal, ülésekkel, és még menni is lehet vele.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Kuss!-magyarázta.
A Strato igazából azért nem tetszik, mert túl finomkodós (Match majd mindjárt jól belinkeli a gitárjáról a képet, hogy nem is 😊). Szal ilyen mindenhol szépen legömbölyített fílingje van, mint hogyha nem lenne elég bátorsága ahhoz, hogy õszinte legyen és mindenre megpróbál megfelelni 😊
Csak, hogy ne legyen az hogy szimplán csak nem csipázom a Fender-t: a Telecaster viszont sztem totálisan eltalált gitár, szeretnék majd egyet beszerezni valamikor, ha még csak kópiára is futja majd a keretbõl. Nem akar szép és bonyolult lenni, "csak" egy egyszerû gitár, semmi több. Emelett baromi jó és jellegzetes hangja van (mondjuk a Stratonak is marha jó a tiszta hangja a nyaki pickup-al).
Akkor inkáb már az SG!😄
Meg ez kényelmesebbnek tûnk (Nem is beszélve a full mahagóni LP súlyáról 😊 😊 ) ...
Errõl még az LP lesz a kedvenc formám ... Meg az is segitett hogy az LP-k közül nem tudtam eldönteni milyen szinû legyen 😊 😊
Meg ha már meg tudom érdemben szólaltani, akkor majd jó lesz 2 külön karakterû gitár 😊 Tehát az nem kérdés hogy lesz-e, az a kérdés hogy mikor <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Elkezdtem nézelõdni, olvasgatni, kérdezõsködni mindenfelé, majd bementem egy boltba leültem, és a legkényelmesebbnek tartott gitárt megvettem ... (Epi SG Spec ...) ... de valahogy az sem volt az igazi ... mivel megtetszett haveromnak, ezért eladtam neki, és elkezdtem megint keresgetni ... 2 gitárt néztem ki a végére ...
Cort G260 és Vintage V100 ... strat vagy LP forma ... erõsen az LP volt nyerésben, mert anno a Squier nem esett valahogy kézre ...
Felhivtam pár boltot, és az egyikben simán megrendelték mind a 2 gitárt!!! (Árlistán volt, boltban nem, mondtam, hogy meg szeretném õket nézni, de nem biztos hogy vásárlok!!! Szóval 5*-os hozzáállás volt a bolt részérõl ...)
Elmentem, kipróbáltam õket, az egyik boltvezetõ játszott rajtuk nekem (Emlitettem volt, hangszertulaj vagyok még csak 😊 ) ... utánna 1 órán keresztül tapiztam õket, skálákat amiket addig gyakoroltam, akkordokat próbálgattam, stb ... és végül a Cort lett ...
A Vintage is nagyon jó volt és gyönyörû is + arról is csak jókat hallani, de valahogy elsõre a Cort jött be jobban 😊 De ha egyszer lesz egy ki pénzem, valszeg megveszem a Vintage-et is mellé 😊
Sajnos a nyáron nem sok idõm volt vele foglalkozni, de alig várom hogy kezdõdjön az õsz 😊 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Lehet csak én nem értem😄
Ha kell kép holnap tolok fel😊
Szerintetek melyik tulajdonságokban a jobb választás??
Cort x2 vagy Cort G-210
Kössz a segítséget
Kuss!-magyarázta.
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Nem rossz kis gityó!!
Szép fekete (annyi a baj vele h az újj lenyomat + por nagyon láccik rajta de orvosolható!)
Sztem fasza kis gityó!!!
Csak a csuklóm fájt kicsit tõle😄
Én 15ért szereztem egy használt!!! Squiere-t, arról is használtam jót rosszat, de pozitívan csalódtam benne: tanulni ideális, sokkal jobban számít milyen a torzító ami alá van rakva.
Inkább az számít, hogy valaki nézze meg hogy az adott példány minõsége milyen. TEhát a nyak kényelmes-e, bundok milyen magasak, meg nem árt kinézni hozzá valami torzít is, hogy azzal hogy szól...
Annyit, ha lenne se adnák egy gitárra,de következõ gitárnak mindenképp ESP-t vagy LTD-t szeretnék.
Zene nélkül mit érek én?