Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
a Google-nél pedig az Arany Oldalak jobb, azt lehet áramszünetben is olvasni. :-P
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Ez sokoldalú tapasztalat nekem is!!!!😄
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Baromi sokszor fordul elõ, hogy segítséget kér tõlem valaki, mondom google, erre nem találja... Küldök neki egy google url-t, modnom az elsõ találat :/
És ilyet láttam már élõben is 😊 Egyszerûen a keresés célszerû módját nem ismerik kurva sokan. Kb ha kirk hammett feleségének a nevét szeretnék megtudni, akkor beírják hogy "szeretném megtudni kirk hammett feleségének a nevét" ENTER.
Sarkított példa, de jellemzõ.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
oroszlánbarlangot kellet volna utoljára sorolni. x) Bár alkatrész téren elég jók, kedvesség téren ehhö - ehhö.
Na nemistudtam, hogy nyílt az oktgonon gitárcentrum, tökjó. Mégegy zenebolttal több a 15 perces vonzáskörzetben. Már összszámoni is nehéz. 😄
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Nem is ismerek olyat,aki nem ismeri.De úgy látszik vannak ilyen emberek is.
Zene nélkül mit érek én?
... got nothin to share with you...
Apropo, megkérdezem már a drága kollegákat itt.
Nem tudtok valami jobb fajta eladó énekest?
Szeresse a rakkenrót, és ne ijedjen meg a mötley/skid row számoktól (ezekél sztem csak könnyebbeket játszunk, elég ha ezeket vágja 😊)
Az elsõ helyes megfejtést beküldõ sörözési meghívást kap 😊
De öreg beteg Match kolega már volt szíves elmagyarázni. Az ilyen segítõkészség olyan megcapo...<#idiota>#idiota>
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
... got nothin to share with you...
Van 1 Ibanez grg170 gio-m
Le szeretném cserélni les paul fazonra
Epiphone lp studio gothic vagy vmi vintage a jobb választás?
Az Epi studio télleg nem annyira jó?
mondjuk azt nem értem egy capo-ba mi lehet pontatlan 😊
Nekem sima szíjas (ez egy j vagy 2?) dunlop van, igazából a poénkodáson kívül nem sokra használtam (bár van egy számom ami capo nélkül rohadt kényelmetlen...ferde barré fogás 😄 (saját signature cucc 😄)).
Ha a capo fogalmával nem vagy tisztába, akkor: egy olyan izé, amit ráraksz valahol a gitár nyakára (valamelyik bundnál), és leszorítja a húrokat. Tehát ha pl ülsz a tábortûznél, játszanád a felkelõ nap házát tisztességesen A-ból, de mindenkinek túl mély, akkor felrakod pl a 3. bundra a capot, és ugyan úgy el tudod játszani a számot (ugyan azok lesznek a fogások), de 3 félhanggal feljebb lesz, és mindenki kényelmesen tud kornyikálni 😊
(bocsi mindenkitõl, másnap, torokgyuszi, minden játszik most 😄)
elméletileg... Rugós capo, melyet igen egyszerû felhelyezni, erõs, pontos, megbízható aluminium ötvözet. Trigger Capo akusztikus, hajlított
Ezeket milyen játékra használják?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
mingyárt újra csak máshova rakom fel...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Mert sztem falon jobban néz ki😛
Szerintetek melyik a jobb?? A sima gitár tartó, vagy amit falra kell fúrni és azon lóg a gitár??
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Ja Hellboy, ha eredetileg nem floyd-os a gitár, akkor érdemes hangolókulcsból locking verziót venni, mert akkor meg lehet spórolni kb. egy 10-est azzal, hogy nem kell satut venni.
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]