Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Sztem ha meg akarod venni, akkor mindenképpen csak úgy vidd el, ha elõtte ki tudod próbálni. Sztem érdemes megnézni azt, hogy nem recsegnek-e a potik, a kapcsolója tényleg zajos-e és ha igen akkor mennyire. Ha van hangológéped, akkor azt is jó lehet megnézni, hogy a tremolót megnyúzva mennyire tartja a hangolást, jó-e a finomhangoló rajta, leszedni a hátlapot és minden helyen (a kis eldugott részeknél is) átnézni, hogy nem rozsdásodik-e. Aztán persze a nyakat megnézni, hogy mennyire kopottak a bundok, jól be van-e állítva, nem természetellenesen görbe-e valamerre, a hangolókulcsok mennyire kopottak, lötyögnek-e. A festést is megénzheted, bár engem az abszolút nem zavar, ha van itt-ott karc, csak szóljon rendesen 😊
Aztán ha rendben van a dolog, akkor ennyiért egész jó vétel lehet.
A JS sorozatokon kívül jacksonnál még nagyon rosszat nem találtam (a JS-ek sem nagyon rosszak, csak szvsz annyiért van jobb is).
75-ért nem rossz (amúgy nem 700 euro az új ára, csak az a bolt kurva drágán adja 😊).
ITT van még egy hírdetés a csávótól, itt vannak képek is a gitárról.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
http://www.xguitar.com/guitar-tabs/van_halen/van_halen/aint_talkin_bout_love.txt
amúgy itt van a bizonyíték😛
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Lényege, hogy a hagyományos tremolóval szemben, ez sokkal jobban tarja a hangolást, és sokkal jobban lehet hajlítani vele(és valamennyire lehet felfele is). Diving bombhoz, durvább sikíttatásokhoz elengedhetetlen kellék.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Zene nélkül mit érek én?
Olyan progit keresek, amiben kész dob-grooveok vannak,
és nem másfél gigás meg ilyen-olyan VST szoftverek kellenek hozzá.
Elég lenne 10-15 féle dobalap azt annyi
de pont az egyéni,végsõ hanzás miatt kell ennyi ami elõre be van lõve és kész.
tehát már az alap hangzás is kivan dolgozva nem pedig csak jön az ersítõbõl azt kész.én eléggé ismerem az alkotásait és mondhatom hogy kialakított a gitárosok között egy egyéni hangzásvilágot amely fõleg Hendrix-Zappa-Zeppelin keverék telinyomva funkys rockos hanzással.
elég sok stílusban van benne,egyikben sem profi mint pl.Satriani,mindenbõl tud annyit amennyit megkövetel tõle az együttes ill. amivel ki tudja fejezni magát.
a szóló munkái külön világ,ott kavar igazán az effektekkel de van pár klasszikus(pl.flanger/phaser használata)amivel egy egyéni stílust alakított ki pl:phaser/flanger rulez
itt meg érdemes megfigyelni(fõleg az outroban)hogy mennyire "veszik el" az a jel😊
Kuss!-magyarázta.
több mint 20év zenei rutinnal azért csak nem veszik el az a jel😊
amúgy itt egy kép amikor John bûvészkedik,gondolom látott már ilyet😮
talán itt látszik egy kicsit a megszállottság,de nem vészes😛
amúgy egy fórumban ládtam belinkelve Gilmour készletét,az már tényleg túlzás bár az õ eredeti szakmája ha jól tudom hangtechnikus
Nem vagyok multieffekt meg digitális feldolgozás párti, de sztem akármennyire analóg ez a sor, ugyanannyira ront a hangon, mint egy multieffekt cucc, és a kezelhetõség azért "kicsit" más.
egy kis Chili effektcucc😛
bocsi 😄
Köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
http://www.instrumentweb.hu/konyv.htm
itt egy hely ahol kapható, de sztem online rendelhetõ valahonnan...
(Már ha ez az a kézikönyv ...)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nincs meg valakinek véletlenül?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nagyon köszi<#worship>#worship>