Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy láttam egy 2003-as fellépését,akkor még mondtam is,milyen jó számjai vannak.Aztán kiderült,hogy 90%-át csak mixelte,a legszarabbak voltak a sajátjai csak.A Dance 4 Life klipjében amúgy nem szerénykedik azzal,hogy milyen jól keres a szar zenével.
Na jó,ez kicsit fika volt,de annyira irritál,hogy egy ilyen ember szarrá keresi magát,és nem csinál semmit,és én úgy gondolom,hogy azokkal szemben akik igazi zenészek,ez elnyomásnak számít a média által.
Tiesto se lenne sehol,ha nem minden 10. klip az övé lenne.
Zene nélkül mit érek én?
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tudnátok nekem mondani jobb satriani számokat?Vagy ha van esetleg valami "Best of" akkor annak a címét?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
...vágod?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Te milyen véleménnyel vagytok a Greg Bennett márkáról? Haver ma vett egy ilyen basszus gitárt, a corsair típust. Most kezd gitározni, 33000 Ft volt. Véleményeket várok 😊
Én most kezdenék bele egy barátommal a gitárzosba. Kezdõknek ajánlotok valami gitárt? Kottázni meg kell tanulni ugye?
erre veszek egy húrszettet és sztem jólesz ezen megtanulni.. nem metálozni akarok vele 😄
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Egyik koncerten láttam az egyik ürggénék egy Telecaster gitárt de máshogyan nézett ki a szokottnál! A Koptatója egészen hátranyúlt! Ha valaki látott valahol ilyen gitárt küldjön már linket!! Kössz
ez 30é? 2éves lesz októberben.
1978-vintage Fender Twin Reverb eladó,
minden eredeti benne,+lápkapcsoló
óriási hangerõn is csillogó,telt tiszta & rugós zengetõ
irányár: 210e
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
:S:S::S
A POD Xt live azért egy fokkal drágább. 135 alatt nem nagyon láttam sehol, az GT8 meg erõsen a 100 kategória.
Úgyis jönnek a hosszú téli esték, lehet nyomogatni majd a kütyüt, és kísérletezni a hangzásokkal.
Amúgy egy peavey bandit mellé kéne a cucc, remélem nem fogját utálni egymást.
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Az ilyen GT8 jellegû cuccokat meg sztem érdemes a végfokra kötni egybõl, kihagyva az erõsítõ elõfokát, és akkor nagyjából ki lehet küszöbölni ezt a "másik erõsítõn máshogy szól dolgot". Vagy ha az erõsítõ elõfokának a torzítását akarod használni, akkor effect-loop-ba (vagy még jobb a 4 vezetékes megoldás).
Ha GT8-ban gondolkozol, sztem vásárlás elõtt próbálj ki egy Pod XT-t vagy XT Pro-t is, nagyjából 1 árkategória (na jó a Pro az drágább), és van aki erre, van aki arra esküszik 😊 A Pod-hoz kellhet Midi vezérlõpedál, de sztem az árkülönbözetbe belefér az is.
Kuss!-magyarázta.
Nem beszélve arról, hogy már 3-4 pedálnál is meglehetõs gyors steptáncot kell lejteni egy-egy váltásnál, Flatey meg nem vagyok...
Ezért lenne jó a multi, adott helyre összekínlódom a jó hangzás, aztán csak rá kõ lépni. Tudom, hogy sok idõ, és sok meló beállítani egy nekem tetszõ hangot, ráadásul egyik erõsítõn lehet hogy az jó lesz, egy másikon meg úgy fos ahogy van, de azt hiszem ez egy járulékos szívás. Ráadásul ha beállítom szobában, halk hangerõn a soundot, lehet hogy hangosan már nem is lesz jó.
No mind1, lényeg, hgoy régebben volt egy korg ax1500am, de azt nagyon nem szerettem, viszont a gt8ról eddig csak jókat hallottam, elég jó hangzásokat találtam, ezért gondoltam erre a kütyüre.
Mennyiért adod el? Mikori? Milyen állapotban?
na nem azért mert rossz,(más fórumokon is istenítik)hanem azért mert nekem nagyon bonyolult a programozása.
én nem szeretek ill.nincs idõm hónapokig egy hangzást kevergetni,valszeg én vagyok a béna hozzá.amúgy mindent tud amit egy ilyen kütyünek tudnia kell,amiben kimagasló a többitõl az a dupla sztereó csatorna jobbra/balra lehet panorámázni és külön megadni az értékeket.ki lehet keverni jó hangzást csak idõ meg türelem kell hozzá:/vonalból kicsit furcsa felvenni,egyszerûen nem tudom jól belõni a bemeneti/kimeneti szintet ott is torzít ahol nem kellene.mondom ez egy hozzáértõ kézben etalonnak számít csak tudja az ember a milliónyi beállítás közül hogy most melyiket kell alkalmazni.
most egy egyszerûbb kütyüt akarok,mondjuk egy digitech gnx3000-et.
Én samplitude-ot használok, abban pedig az ezdrummer mixerében be kell állítani az outputnál, hogy külön sávokra küldje ki a hangokat, aztán a samplitude-ban csinálsz plusz egy sávot, és annak az input-jának (vagy output-nak, nemtom most hirtelen, nincs elõttem 😊) pedig megadod az ezdrummer megfelelõ kimenetét (1-16-ig van párban, szal pl. az ezdrummer mixerben a trk 3, az az ezdrummer 5-6 kimenetet jelenti). Emelett az eredeti sávon, amire az ezdrummer alapból be lett rakva érdemes lekapcsolni azokat a kimeneteket, amiket a másik sávon használsz, így nem fog duplán szólni.
Az, hogy az overhead-be ne hallatszódjon be más, azt az ezdrummer mixerében a legfelsõ sorban lévõ bleed control kapcsolóval tudod megoldani.
Az addictive drum dologra nincs nagyon ötletem, talán az lehet, hogy nem jó drum map van beállítva. Ha az ezdrummer midi témáit akarod addictive drum-ban használni, akkor is lehet, mert sajna totál más kiosztást használ a 2 program 😞 Mindkettõ dobos progi help-jében van kép vagy leírás arról, hogy hogyan vannak kiosztva a hangszerek.