Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
egy Gibson terepjáró faszán nézne ki 😄
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
<#hehe>#hehe>
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Moszkvics Explorer
Renault Les Paul
Kamaz Stratocaster 😄
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
CivicMan: suzuki-ból van herfli is, meg ki tudja még miket gyártanak 😊
SUZUKI
Mondom mi van?!😊😊😊😊😊😄 lol
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én 60-ért vettem, nem rossz, de azért jobbat is el tudnék képzelni.
De egész korrektet láttam már 20-on valamennyiért is.
De mindenképpen megéri, startolj rá (persze ha jó állapotban van).
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Egy duncandesigned pickupot hallottam eddig (nemtom melyik típust sajnos)egy samick gitárban, kellemes hangja volt, és elég jól bírta a nagy torzítást, így metálhoz inkább ez lenne való.
De majd jönnek a nálam okosabbak és megmondják melyik jobb 😊
Szerintetek melyik a jobb? A Gibson P-90 vagy Duncan Designed HB-102 Chrome Covered Humbucking Pickup
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
alaplapi hangkártyával nem érdemes foglalkozni (feltéve persze, ha olyanod van); ahogy Helhammer is írta, be kell sajnos ruházni egy komolyabbra, fõleg ha felvételt akarsz készíteni.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Azért írtam kicsit harapósabb hangvételû hozzászólást, mert már nagyon sokszor elõjött ez a guita rig/hangkártya/stb. dolog itt a fórumon.
Azt nem értem igazából, hogy amíg az emberek tisztában vannak azzal a dologgal, hogy ha mondjuk játszani akarnak számítógépen, akkor ahhoz kell jó videókártya, gyors proci, sok ram stb, akkor az miért nem annyira alapértelmezett, hogy tûrhetõ audio felhasználáshoz pedig ahhoz való hardware kell.
Nem akarok én senkit bántani, csak tényleg végre megértetni azt, hogy ahhoz hogy jól menjen a számítógépen keresztül gitározás dolog, ahhoz bizony kell olyan hangkártya. Szal az ember próbálgathatja ezeket a progikat alaplapi hangkártyával, elõfok/di box/normális illesztés nélkül simán csak a kábelt belenyomva a bemenetre, de nagy valószínûséggel csalódni fog bennük, mert késik/zajos/mûanyag hangú stb.
Kicsit olyan ez, mint mondjuk egy Bogner erõsítõt próbálni 20e Ft-os gitárral, kontakthibás kábellel és aztán megállapítani, hogy szarul szól.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Budapesten gitárost keresünk Hardcore ( Ignite tribute) bandába
jelentkezni: [email protected] e-mail, msn címen
Egyébként aki ilyen alaplapi cuccokkal próbálkozik annak azt tudom ajánlani, hogy tegye fel az asio4all driver-t hátha az segít, de inkább egy normális hangkártya vagy gitár interface lenne a jobb megoldás.

És már a Guitar FX Box se megy. *sírás*
Zene nélkül mit érek én?
ja amúgy ha kidobod elõbb add meg a címed és akkor megyek az ablak alá, és légyszi inkább nyitott ablaknál.
Pofán basznélek! 😊
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
bocsi.. nem hagyhattam ki..:')
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....