Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Az edge tremolók tényleg nagyon faszák...egy rg570-en játszottam, eléggé meggyõzõ volt, pedig nem szeretem az ibanezeket.
A cort-ról viszont azt szokták mondani, hogy nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ne valami recsegõ ótvar szar pickupset legyen a gitárba, hanem használható, tehát sztem nem nagyon kell attól félni, hogy nagyon szar lesz a hangja az X-11-nek.
Mint írtam, szerintem is mindenképpen jobb választás. Meg szebb is 😊
A áttetszõ festésre meg az áttetszõ festés a legjobb szó 😊 Egyébként annyiról szól, hogy bepácolják a fát valamilyen színre, aztán lakkozzák (így megmarad az erezete).
A lángolt jávornak meg lángolt jávor a neve...ilyen hülyeségek vannak drága szép nyelvünkben 😊 Én a habos jávortól akadok ki nagyon 😊
De a gitáron van sok bizbaz aminek nem tudom magyarul a nevét...vagy úgyis valami hülyeség. Pl a shaddle-t hogy mondják magyarul?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Érdeklõdéseket e-mail-ben vagy msn-en.
E-mail: [email protected]
Msn: [email protected]
kép
kép2
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Hozzászólva a témához: valóban jobbnak tûnik az X-11, bár sztem az EVL is kb ez a kategória (tekintve, hogy fogalmam sincs mi a különbség a double locking III és a double locking II tremolók között...nálam a floydoknak két kategóriája van: original, meg nem original 😄 (és egy floydos gityóm sincs 😊))
Elmenni, kipróbálni, megvenni (ha rendelésre akarják csak hozni, akkor egy hétvégi kiruccanást budapestre megér egy 80 ezres gitár).
Kezdésnek tényleg érdekes választás (az ár miatt), bár sztem a cort-okban bízhat az ember.
Egy régebbi témához is: GHS húrokat használok, jelenleg TNT, de lehet az egyik gitáron váltok CL-re.
Nem mindenkinek jön be ez a felület, nekem nincs vele bajom, szerintem a gitár színe az utolsó szempontok között van, persze ha nagyon nem tetszik az sem jó! Érdemes gondolkodni McGrady által említett RGX szériás Yamahák-on is, azok jó hangszerek. Igazából a határt a pénztárcád szabja meg, de ha kezdõ vagy, ne vegyél nagyon drága gitárt inkább olyat, amit el is tudsz adni pár év múlva, ha már elértél egy szintet és jobb hangszerre lesz szükséged (fontos szempont)!
Érdeklõdéseket e-mail-ben és msn-en.
Érdeklõdéseket e-mail-ben vagy msn-en.
az x-11 valóban jó.. de nekem sima fekete színben lenne igazán tökéletes.
tehát jackson? vagy esetleg egy wasburn x szériás?
Kuss!-magyarázta.
nézegesd az Invasionokat is azok is jók.
http://hu.invmusicgroup.com/
Kuss!-magyarázta.
igen.. szemeztem a cort-okkal is. konkrétan kettõt néztem ki
1 : Cort X-6 BK 62 . 000 -ért : ez az ára miatt tetszik. Viszont a hangszedõje nem a legjobb :S
2 : CORT EVL K-4 BKS 79 . 000-ért ez meg azért tetszik mert egy tudomásom szerint jó hangszedõ van benne. EMG .
melyik éri emg jobban. ha nem az árat nézzük mert ugy természetesen a drágább job.. mondjuk nem minden esetbe de ebben az esetben igen.. tehát melyik?
elõre is köszönöm a választ és a türelmeteket!
mégegyszer kössz
Nézd, örökigazság; ha egy gitár érdekel, akkor menj és próbáld ki. Ebbõl a leírásból nekem sok nem derült ki ami mellette van, talán csak annyit mondanék, hogy az agathis-ról nem sok jót hallottam, és azért a faanyag számít. A hangszedõkhöz nem értek, a többi adat meg szinte mellékes. Magánvélemény hogy nekem az alakja nem jön be. Sok sikert! :-)
Most viszont majd benevezek 10es hibrid GHSre meglássuk milyen az.
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
LTD F-50
http://www.hangszerdiszkont.hu/Gitar/LTD/69-LTD-F-50-BLK.html
elõre is kösz
Vélemények, tapasztalatok? Sztem nagyon jó ötlet, és megvalósítás. Mondjuk kíváncsi lennék, ha az elülsõ single coil-t lecserélném egy humbuckerre, érdekes hangja lenne 😊
...vágod?
maggot, a Medgyesinél szerintem meg lehet csináltatni.
Kuss!-magyarázta.
mert 1000 Ft-ért tudok beszerezni egy készletet
Ki milyen húrokat használ? Gondolok itt márka-típus-véleményre.
Szamár elöl, de el kell vkinek kezdenie:
Én Ernie Ball Regular Slinkyt használok, Mert szép tiszta hangja van, és relatíve olcsó is (legdrágábban 2300 HUF-ért vettem).
...vágod?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Nem beszélve a slipknotról, ha már említettem 😊
Mondjuk sztem kimondottan hülyén néz ki ahogy people equal shit-et zúznak telecasteren 😊
Mért baj ha Telecasteren zúzzák?😛 úgyan az mintha egy Gibsonon tolnák vagy máson nem? (hülye vok tudom😄)
Asszem 2 charvelen játszottam (alsó kategóriásokon), kellemes kis metálgitárok voltak. Végülis, ha az Eddie Van Halen-nek meg a Jake E. Lee-nek megfelelt, akkor biztos nem lehet rossz 😊
Amúgy nem tod milyenek ezek a Charvel gityók?
# 1. Gitár: Speciális Charvel Jim Root prototype guitar(Fõ gitár, drop-H-ra hangolva)
Éger test (fekete)
Testen átmenõ jávor nyak (22 Jumbo érintõvel)
EMG 81/60 pickupok
Fekete Hardware
Ernie Ball húrok (Méret: .011 .015 .018plain .028 .038 .058)
# 2. Gitár: Speciális Charvel Jim Root prototype guitar (Ritmusgitár a Heretic Anthem-hez, A-ra hangolva)
Éger test (fekete)
Testen átmenõ jávor nyak (22 Jumbo érintõvel)
EMG 81/60 pickupok
Arany hardware
Ernie Ball húrok (Méret: .012 .016 .020plain .030 .040 .064)
# 3. Gitár: Fender Flat-head Stratocaster (Tartalékgittyó, H-ra hangolva, JR berakással a 12. érintõnél)
Fekete éger test
EMG 81/60 pickupok
Ernie Ball húrok (Méret: .011 .015 .018plain .028 .038 .058)
Szal nem tom...
Jim Charvel-en tolja... igaz nem tom az melyik válalat csinálja...
Mick Ibanez vagy BC Rich-en
Szal nem tom
Mondjuk sztem kimondottan hülyén néz ki ahogy people equal shit-et zúznak telecasteren 😊
Játszottam is ilyenen, egyébként kényelmes, jó kis gityó, meg amúgy is kurvajó poén 😊
(egyszer ha lesz valami slipknot szerû zúzdabandám, tuti ilyenen nyomom 😊)
CivicMan: Egy normál squier 55 ezer, az affinity-t illetve a mai bullet-eket ne számítsd az alap kategóriába. A hello kitty meg egyébként egy full standard stratocaster, csak át van designolva, minden felár nélkül.
Apropo, azért egy poént benyögök miután itt osztom a népet (sorry mindenkitõl, tényleg, másnap, álmosság, meg ilyenek 😊)

\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Nem igazán tervezgetem, de lehetséges egy Cort G200-at "tuningolni", pl singlebucker neck, bridge, és vintage helyett floyd?😄 Bár sztem olcsóbb venni valami jobb márkájú, jobb kategódiásat😄 Mégegyszer: csak beugrott az ötlet😊 Köszi
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Normálon meg 3!
És HK 55ezer forint alap szériás Squier meg 30
egyik a Dorinácskáé<#nyes>#nyes>
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.