Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! én egy egyetemista vagyok és az interneten akadtam rá egy olyan weblapra ami hasznos tanácsokat ad egyetemistáknak és olyanoknak akik ki szeretnék eésziteni fizetésüket. ajánlom mindenkinek nekem nagyon sokat jelentett.
http://elsomillio.smsbase.hu
http://elsomillio.smsbase.hu
valaki tudna nekem segíteni?? remélem... Bridge to solace tab kéne.... the dead and the unknow
kösz csõ
A passzív pickupokban erõsebb mágnes van, és azon belül is változik a dolog azaz az erõsség (kerámia, alnico, sima ferrit stb.), aktív pickupoknál gyengébb a mágnes ezért közelebb lehet engedni a húrhoz a pickupot.
Ez a dolog azért lehet fontos, mert a húr a pickup mágneses mezejében rezeg, és ha túl erõs a mágneses mezõ, akkor az túlságosan módosíthatja a húr természetes rezgését (például a vékonyabb húrokon magas fekvésben játszva a kitartott hang hangereje gyorsan változik - vibrál - vagy mondjuk túl hamar elcsendesedik a hang). Szal az a jó ha minél közelebb van a pickup, mert erõsebb a jel, viszont a túl közel sem jó, mert akkor a mágnes már csillapítja a húr rezgését -> arany középutat kell megtalálni 😊
Zene nélkül mit érek én?
azt nem mondanám, hogy jobb a ragasztott nyak. én jobban szeretem a csavarozottat, jobb állítani rajta, stabilabb.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Mi a különbség aktív és passzív hangszedõ között?
Miért jobb a ragasztott nyak,mint a csavarozott?
Zene nélkül mit érek én?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"As I\'ve come clean, I\'ve forgotten what I promised - In the rays of the Sun I am longing for the darkness...\"
Esetleg még a nyaki pickup üregének környén próbálj meg szétnézni, valahol meg kell lennie a feszítõpálca másik végnek is.
Szvsz ezzel a csavarral kell boldogulni.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ha van koptatólap a gitáron, próbáld meg leszedni és az alatt megnézni. Ha nincs koptatólap, akkor két lehetõség van: ha csavarozott a nyak, akkor lehet, hogy le kell szedni a nyakat, ha ragasztott a nyak, akkor viszont a képen lévõ csavarral kell valahogy boldogulni.
Ha van alatta hely, akkor sztem egy csõkulcs is megfelel.
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Mellesleg gyönyörû Jackson! amennyi látszik belõle😄
Kiadó egy 18m2-es garázs Székesfehérváron a palotavárosi garázssoron zenekari próbateremnek hosszú távra, igen kedvezõ áron!
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/garazs.jpg
-------------------------------------------------
Lehet hogy ez egy kicsit off de azért beteszem hátha...........
Eladó egy egytengelyes, alumíniumbódés UTÁNFUTÓ mûszakival.
Hangcucc szállításához ideális.
(180x110cm az alja 130cm a bódé belmagassága)
Ár: 150.000 Ft
[email protected]
06-20-445-52-42
A ROCK ÖRÖK!!!<#worship>#worship>
- Bell hangszórós 200/400 W-os hangfal (40.000 Ft)
- 2 db Electrovoice hangszórós 400/800 W-os 2 utas hangfal (120.000 Ft)
- 2 db Reflex RZ 200 W-os 2 utas hangfal erõs huzattal (100.000 Ft)
- 2 db RZ 400-as Reflex 400/800 W-os, 2utas hanfal erõs vászontokkal.
Maga a láda újonnan 114ezer,és az enyémben a gyárival ellentétben
Beyma mélynyomó van,ami újonnan 68ezer. Mivel mégiscsak
használtcuccról van szó 200.000 Ft a kettõ
- 400/800 W-os Dynacord FE-15.3 hangfalpár erõs huzattal (250.000 Ft)
- Dynacord PowerMate 1600 12+4 csatornás 2x500 W-os keverõerõsítõ
fém fedlappal + puhatokkal(400.000 Ft)
- Peavey Unity Series 1000 12 csatornás keverõ keménytokkal (50.000 Ft)
- Peavey KB 100 3 csatornás tranzisztoros 100W-os kombó (80.000)
- Eladó egy 60x40x10cm-es sínezett, élvédett hordtáska.Belül
szivacsbélés, kívül mûbör borítás(15.000 Ft)
- Sennheiser EW 145 G2 típusu vezeték nélküli mikrofon(100.000 Ft)
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Persze papíron leírva jól néz ki a dolog, aztán élõben megnézve lehet, hogy nem fest olyan rózsásan, szal meg kell nézni, kipróbálni, aztán dönteni.
Segítségeteket kérem ellopott Fehér Ibanez JS 100-asom (Satriani modell)és Boss GT 6-os effektem megtalálásában.
Köszönöm.
Kérlek benneteket, ha láttok ilyen gyanus,eladó dolgot értesítsetek vagy így: 20-952-33-13, vagy így: [email protected]
Budapest.
Lopott hangszer!Fehér Ibanez JS100
Nekem annyira szar gitárom van,hogy fáj (valami no name Tenson strato utánzat,és még át is basztak vele,mert akkor még semmit nem értettem hozzá),viszont ha minden jól megy,holnap eladom,és akkor nemsokára Cort X-2.
EZENNEL IS JÓ NAGY NYOMTATOTT BETÛKKEL KIJELENTHETEM:
SENKI,AZAZ SENKI NE VEGYEN SZAR STRATO MEG LES PAUL UTÁNZATOKAT,MERT BÛN ROSSZAK!
UI:én a pontokról is azt hittem eddig,hogy matrica,csak néztem én,miért nem kopik le egy év használat után sem. 😊
Zene nélkül mit érek én?
MÁSODSZOR:Azok a matricák valóban gyöngyház berakások és valóban kurva drágák mert általában amit te (barnie) is néztél egyediek!!!Ha valaki esetleg feltalálna mégis az ilyen matricát akkor egybõl szólni nekem😄!!!
Csak azért mondom,mert nekem valami jó minõségû matricának tûnnek csak,de nem,akkor beletörõdök.
Zene nélkül mit érek én?