Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The Bluebucker is good for the neck position but it is not as good for the bridge position.
I advise Cort to use Bluebucker only in the neck position and use Motherbucker in the bridge position instead. Bluebucker is too week and causes sustain loss."
Ha több véleményre vagy kiváncsi, akkor már inkább a Harmony Central oldalát ajánlom, jóval több vélemény alapján lehet döntést hozni (az RP-50 harmony central-os oldala).
Zene nélkül mit érek én?
Barnie ha érdekel a cucc, akor küldj privát üzenetet és megdumáljuk.
Zene nélkül mit érek én?
Csatlakozok ehhez a mondathoz😛😄😄😄
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
A probléma inkább az,hogy a fene tudja név után eldönti,melyik a jobb pickup:
X-2 : Power Sound
X-5 : Bluebucker
X-6 : Mighty Mike
Akkor most wtf?
Zene nélkül mit érek én?
Mert a pu-k is azonosak,ahogy láttam,a forma is,meg a test is.Akkor ha jó és olcsó,miért nem mindenki ilyet vesz?
Zene nélkül mit érek én?
...vágod?
Állítólag a Cort X6 nagyon korrekt cucc, egyik legjobb vétel 60-70 körül, között. Tremolója is bírja a strapát valamilyen szintig, de csodákat ne várj tõle.
Ha nem tetszik/nem kell tremoló, akkor ránézhetsz az X5-re is. Valószínûleg azt fogok venni. Ha ki tudod próbálni, akkor hajráf, kíváncsi lennék a véleményedre.
Zene nélkül mit érek én?
...vágod?
Kurva jól néz ki,az tény,de ha szar,akkor mit ér vele az ember?
Zene nélkül mit érek én?
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Egy ilyenért inkább várnék még fél évet is akár,nekem a BC RICH a gitárok netovábbja,persze tapasztalatom nincs.
http://www.gitarcentrum.hu/termek_gitar.php?marka=3&jelleg=1#
Zene nélkül mit érek én?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Köszönöm a (már sokadik) válaszaitokat.
Zene nélkül mit érek én?
barnie: teljesen máshogy szól a nyaki és a hídnál lévõ hangszedõ. A hídnál fémesebb, pattogósabb hangú a nyaknál pedig több lesz a mély és közép, olyan folyósabb a hang. Szal ebbõl jönnek olyanok, hogy pl. zúzós reszeléshez a hídnál lévõ hangszedõt érdemes használni, mert a nyakit használva egybefolyik a reszelés, szólóhoz és dallamhoz jobb a nyaki hangszedõ, mert több a közepe így jobban elõjön a zenekarból a dolog. Egyébként meg mindenki úgy variálja ahogy neki tetszik, pont ez a mûvészet a zenélésben, hogy próbálgat az ember aztán vagy jó lesz vagy nem 😊
Zene nélkül mit érek én?
Nekem 60-as van, és elég kellemesen szól, mondjuk mintha kicsit sok mély lenne benne meg bizonyos EQ beállításoknál a magas húrok túl harsányan szólnak tiszta csatornán akkordozáskor. Egyébként nemtom miért mondják sokan, hogy az aktív pickup csak zúzásra jó és tiszta játékra használhatatlan, nekem ez a 60-as teljesen fasza, de nemtom egy 85-ös vagy 81-es hogyan szólna nyaknál.
más: a nyakat végre tudom állítani de kérnék tanácsot. most elvileg egészségesen megvan húzva a nyak mégis úgy érzem mintha homorú lenne, ha meg a floydot lejjebb állítom hogy kényelmes legyen a húrmagasság akkor az elõs és utolsó bundoknál (inkább az utolsóknál) csörög vagy meg sem szólal, mit csinálok rosszul?