Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én beszereztem a Vox minierõsítõjét + fülest hozzá, ketõt megúsztam együtt 13kból, minden gitáros ismerõsömnek akinek eddig mutattam nagyon tetszett.
3 féle típus van.
Egyébként a Behringer Guitar Link UCG102rõl nem tud valaki valamit? Úgy terveztem megveszem, adnak hozzá egy butított guitar riget is, de elolvasva pár reviewt elég lehúzó vélemények vannak... Nem házistúdiózásra kellene, de kisebb demók felvételéhez jól jönne...
16bites digitális átalakítás elég? emellett guitar riggel real time tudok effektezni, illetve kb milyen minõséget várhatok?
3 féle típus van.
Egyébként a Behringer Guitar Link UCG102rõl nem tud valaki valamit? Úgy terveztem megveszem, adnak hozzá egy butított guitar riget is, de elolvasva pár reviewt elég lehúzó vélemények vannak... Nem házistúdiózásra kellene, de kisebb demók felvételéhez jól jönne...
16bites digitális átalakítás elég? emellett guitar riggel real time tudok effektezni, illetve kb milyen minõséget várhatok?
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
hátamert akkor egyyszerüen kimarad erölködö hanszórója, és nyilván nemlesz olyan jó. de ezekszerint akkor nem nyilván :'(
porki fagyok fállalon
háthogy igyse ugyse lesz jo fülhallgatóval gitározni, ugye?
bár én meg nemértem ezt miért kérdezem. :C
bár én meg nemértem ezt miért kérdezem. :C
porki fagyok fállalon
erölködön van headphones kimenet, de gondolom nem kell semmi finomra számitani, se igy se ugy. jolgondolom?
porki fagyok fállalon
Olyan multieffektet kell venni amin van fülhallgató kimenet, meg van benne hangfal szimuláció (anélkül elég tré hangja van egy torzított gitárnak).
meg nem mindegy milyen szériás ugye!!!!!
Hehe, szükség van, olyanra aminek van fülhallgató kimenete.
Amúgy, ha kuss van, akkor hallani erõlködõ nélkül is, néha jó úgy is pöngetni, persze, az effektek akkor nem mûködnek 😊.
Amúgy, ha kuss van, akkor hallani erõlködõ nélkül is, néha jó úgy is pöngetni, persze, az effektek akkor nem mûködnek 😊.
esti, kisbabát felnemébresztõ megoldás az micsoda? halottam már olyan eszközröl hogy fülhallgató, de az nemtudom hogy jo-e. egyáltalán akkor szükség van erölködöre? gondolom nem csak nekemvan ahsonló gondom, valaki biztos kitalált valami okossat, ossza meg velem!
#21950 istenien néz ki szerintem.
#21949 is elég finom, de #21950 sokkal finomabb. egnedjétek meg hogy megmutassam még mellyik tetszik:

#21950 istenien néz ki szerintem.
#21949 is elég finom, de #21950 sokkal finomabb. egnedjétek meg hogy megmutassam még mellyik tetszik:
porki fagyok fállalon
Haveromnak iylen van csak pirosba és ne miyles fajta Pickup hanem aza lapos pntosan nem to manevét de laposabb kcisvel és egybe van
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nálam se
de itt van:
Csak ez jobb kezes😞
de itt van:
Csak ez jobb kezes😞
Gratulálunk, ön helyesen tippelt, nyereménye az alábbi válasz 😊) :
"Húrláb: Floyd Rose Original Double Locking 2-Point Tremolo"
"Húrláb: JT390 állítható húrláb testen átmenõ húrozással"
"Színek: "Candy/Pearl" kivitelek: (822) Cobalt Blue (CBL), (831) Deep Candy Red (DCR)"
"Színek: egyszínû/metál színek: (803) Black (BLK), (839) Ferrari Red (FR), (844) Gun Metal Grey (GMG), (854) Metallic Black (MBK), (876) Snow White (SW)"
Nálam nem jön be kép a gitárokhoz 😞
"Húrláb: Floyd Rose Original Double Locking 2-Point Tremolo"
"Húrláb: JT390 állítható húrláb testen átmenõ húrozással"
"Színek: "Candy/Pearl" kivitelek: (822) Cobalt Blue (CBL), (831) Deep Candy Red (DCR)"
"Színek: egyszínû/metál színek: (803) Black (BLK), (839) Ferrari Red (FR), (844) Gun Metal Grey (GMG), (854) Metallic Black (MBK), (876) Snow White (SW)"
Nálam nem jön be kép a gitárokhoz 😞
Köszönöm!<#worship>#worship>
Ki is fogom próbálni, amint tudom.
Ki is fogom próbálni, amint tudom.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
nem tom ismered -e???
guitar pro a progi neve....
csak tabulatúrákat kell szerezni hozzá
de le tudsz tölteni innen : http://www.guitaretab.com/, vagy http://www.911tabs.com/ innen .....
sok sikert.
guitar pro a progi neve....
csak tabulatúrákat kell szerezni hozzá
de le tudsz tölteni innen : http://www.guitaretab.com/, vagy http://www.911tabs.com/ innen .....
sok sikert.
Alakuló reggae,ska,ska-punk együttes elsõsorban gitárost keres ( késöbb fúvósokat !!! )
lehetõleg Budapesten.
a lelkesedés a lényeg........nomrálisak kiméljenek!!!!
ANYAGIAK KIZÁRVA !!!!
Érdekel???
e-mail : [email protected]
lehetõleg Budapesten.
a lelkesedés a lényeg........nomrálisak kiméljenek!!!!
ANYAGIAK KIZÁRVA !!!!
Érdekel???
e-mail : [email protected]
Hy all!
Szeretném megkérdezni, hogy nem-e tudtok -magyar nyelvû-, jóféle gitártanulási szoftvert(nembaj, ha nem ingyenes).Én sajna nem magyarnyelvûvel próbálkozok, de így nehéz.
Tanárhoz meg még nem járok, de addig is szeretnék fejlõdni kicsit.
Köszi a helpet elõre is!
Raz0R
Szerk:Klasszikus gitárhoz, nem elektromoshoz.
Szeretném megkérdezni, hogy nem-e tudtok -magyar nyelvû-, jóféle gitártanulási szoftvert(nembaj, ha nem ingyenes).Én sajna nem magyarnyelvûvel próbálkozok, de így nehéz.
Tanárhoz meg még nem járok, de addig is szeretnék fejlõdni kicsit.
Köszi a helpet elõre is!
Raz0R
Szerk:Klasszikus gitárhoz, nem elektromoshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Vatera még nem, mert nem esett jól az utalgatás ahhoz, hogy ellenõrzött legyen a bankszámlám 😊
Ha lesz hozzá kedvem, sztem fel fogom oda is dobni.
Ha lesz hozzá kedvem, sztem fel fogom oda is dobni.
Hát már régóta itt vannak a nyakamon ezek a cuccok, és sehogy sem sikerül eladni õket 😞
Gondoltam ide is berakom, hátha...
Ha elmenne minden (a V-Amp is), akkor egy PodXT lenne a dolog vége, remélem összejön minél elõbb 😊
Gondoltam ide is berakom, hátha...
Ha elmenne minden (a V-Amp is), akkor egy PodXT lenne a dolog vége, remélem összejön minél elõbb 😊
Az elõbb lemeradt az, hogy a számítógépben Radeon 900 pro videókártyxa van. Ha el tudom adni ezeket, akkor utána menne a Behringer V-Amp 2 is, azt is elég korrekt áron adnám, szal vigyétek 😊
Valaki szabídtson már meg a Digitech RP-50-emtõl 😊
Óccsón adom 10e-ért, postával is tudom küldeni (a postázási díj külön lenne, de nem sok).
Meg ha esetleg valakit érdekelne egy komplett számítógép is (monitor, bill és egér nélkül - AMD Athlon 1700, Abit NF7, 512MB ram, 80GB vinyó, floppy, SB Audigy, CD író), az is van 30-ért 😉
Óccsón adom 10e-ért, postával is tudom küldeni (a postázási díj külön lenne, de nem sok).
Meg ha esetleg valakit érdekelne egy komplett számítógép is (monitor, bill és egér nélkül - AMD Athlon 1700, Abit NF7, 512MB ram, 80GB vinyó, floppy, SB Audigy, CD író), az is van 30-ért 😉
SZÓLÓGITÁROST keresünk!!!
**Szólógitárost, Basszusgitárost,
DOBOST és BILLENTYÛST keresünk zenekar alapításhoz!!!
Rock, Funky, Blues, Dögös!!! 😊 Hívj vagy írj!!
06203975308
[email protected]
**Szólógitárost, Basszusgitárost,
DOBOST és BILLENTYÛST keresünk zenekar alapításhoz!!!
Rock, Funky, Blues, Dögös!!! 😊 Hívj vagy írj!!
06203975308
[email protected]
Neki ilyen BC Rich felirat van a fejen, mint a képen. De nemtom megkérdezni, mert nemtom mikor találkozunk legközelebb 😞
Az amerikai BC RICH-eknek csak egy sima R van a fejen (ezek asszem a régebbi szériások).
A kínai BC-ket meg általában agathis test,sokkal gyengébb összeszerelési minõség,meg nagyon rossz hangszedõk jellemzik.
A legjobb szerintem az,ha megkérded az illetõt,vagy meg kéne nézni a fej hátoldalát,csak kéne írjon ott valamit.
A kínai BC-ket meg általában agathis test,sokkal gyengébb összeszerelési minõség,meg nagyon rossz hangszedõk jellemzik.
A legjobb szerintem az,ha megkérded az illetõt,vagy meg kéne nézni a fej hátoldalát,csak kéne írjon ott valamit.
Zene nélkül mit érek én?
Nah azt nem tudom, hogy milyen volt. Hogy derül ki a dolog? Valami eldugott helyen van a felirat?
Csak nem mindegy,hogy kínai másolat vagy amcsi custom shopos a Mockingbird.
Zene nélkül mit érek én?
Dzsá ez a Mockinbird? Ezt ismerem 😊 Az egyik bandának akiknek csináltam felvételt, az egyik gityós ilyenen nyomja. Igaz neki ki van cserélve aktív EMG-re a hangszedõ, de sztem egész korrektül szólt, meg nem is nagyon hangolódott el neki a nagy húrtépések közepette, szal annyira szar nem lehet 😊
szerintem meglehetõsen konszolidált alakja, van, majdhogynem "cuki".
viszont a Dagger sorozat nagyon szép:
viszont a Dagger sorozat nagyon szép:

...vágod?
Hmm, szerintem annyira nem is csúnya. Tény hogy ilyen formájú gitárt nem vennék (nekem már az explorer is extrém😊, de ha hozzámvágnák, elfogadnám 😊.
Harmony Central
itt olyan 10-15 komment van róla, ha jól emlékszem
az én õszinte véleményem: ronda mint a világháború.
itt olyan 10-15 komment van róla, ha jól emlékszem
az én õszinte véleményem: ronda mint a világháború.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem írok, bebebe <#bee1>#bee1>
Figyelj ez egy fórum, nem úgy mûködik ahogy te gondolod. Különben is, ha véleményekre vagy kíváncsi, akkor keresni kell azokat, nem kérni. Use google.
Mellesleg, nem ismerem a gityót.
Figyelj ez egy fórum, nem úgy mûködik ahogy te gondolod. Különben is, ha véleményekre vagy kíváncsi, akkor keresni kell azokat, nem kérni. Use google.
Mellesleg, nem ismerem a gityót.
Szevasztok, mindenki aki tud írjon õszinte vélemnyt a B.C. Rich Mockingbirdrõl légyszi.....
Nah akkor sorban: a TSS egy Tube screamer szimulátor, ezt kell legelsõnek tenni ha akarod használni. Valaki esküszik a Tube Screamer-re, valakit hidegen hagy, szal sztem izlés kérdése a dolog.
Aztán jöhetnek az erõsítõ szimulációk (Soldano, Dirthead, Boogex, Amplitube, Guitar Rig stb. ez utóbbi kettõben ki kell kapcsolni a hangfal szimulációt).
Ezután megy a CurveEq, ebbe lehet betölteni .cqs spektrum file-okat (van ott egy szöveges file a cqs fileok mellett, amiben le van írva, hogy hogyan is kell csinálni). Röviden: curveeq betölt, F gomb megnyom (nem a billentyûzeten 😊), Load, utána M gomb megnyom és kiválasztasz egy felbontást (sztem jó a 60 band), utána elindítod a meglévõ gitársávodon a lejátszást és hagyod pár 10 mp-et menni (látod a curveeq-ban hogy mikor nem mozog már nagyon a görbe), ha eleget ment a lejátszás, akkor megnyomod a curveeq-ban az S gombot. Kész vagy. Ezután a C és M alatt lévõ fel-le nyilakkal tudod állítani, hogy milyen erõteljes legyen a curveeq hatása.
Ezután jöhetnek a hangfalszimulációs progik. Én a Voxengo Boogex-et szoktam erre használni, de a keFIR is ezt tudja (nekem a Boogex mintha kevésbé fogná a procit). Szal Boogex betölt, ahol az EQ görbe van ott a zöld pöttyöd megfogod és kihúzod teljesen balra, így a Boogex erõsítõszimulációs része nem fog beleszólni a hangba. Lent a File-ra kattintva tudod betölteni a hangfal impulse file-t (alapból is van benne pár amúgy), ez után (vagy elõtt, tök mind1) a Dry Pre Cab potit tekerd fel 0 dB-re.
Ha nagyon akarod akkor még ezután be lehet tenni a BBE Sonic Maximizer-t, ez nem túl bonyolult cucc, rádbízom 😊
Azt, hogy melyik EQ spektrumot, meg melyik hangfal impulse-t érdemes használni, azt próbálgasd ki, elég sok kombinációs lehetõség van.
Az erõsítõknél én olyan 5-6-ig szoktam tolni a gain-t, sztem több gitársávos megfejtésnél nem kell több. Szoktam csinálni egy gitár bus-t amire ráküldöm az összes gitársávot és arra mehet rá Waves C4 multiband kompresszor, REQ6 eq speckó Colin Richardson-os beállítással 😊 (majd tolok róla screenshot-ot, és az egész végére EQ-t szoktam még tolni, 100 Hz-nél felüláteresztõ szûrõt rakok, meg 10k HZ-nél aluláteresztõt, meg itt-ott még belenyúkálok attól függõen, hogy a többi hangszerhez képest hol van a gitárhang. Asszem ennyi így hirtelen.
Aztán jöhetnek az erõsítõ szimulációk (Soldano, Dirthead, Boogex, Amplitube, Guitar Rig stb. ez utóbbi kettõben ki kell kapcsolni a hangfal szimulációt).
Ezután megy a CurveEq, ebbe lehet betölteni .cqs spektrum file-okat (van ott egy szöveges file a cqs fileok mellett, amiben le van írva, hogy hogyan is kell csinálni). Röviden: curveeq betölt, F gomb megnyom (nem a billentyûzeten 😊), Load, utána M gomb megnyom és kiválasztasz egy felbontást (sztem jó a 60 band), utána elindítod a meglévõ gitársávodon a lejátszást és hagyod pár 10 mp-et menni (látod a curveeq-ban hogy mikor nem mozog már nagyon a görbe), ha eleget ment a lejátszás, akkor megnyomod a curveeq-ban az S gombot. Kész vagy. Ezután a C és M alatt lévõ fel-le nyilakkal tudod állítani, hogy milyen erõteljes legyen a curveeq hatása.
Ezután jöhetnek a hangfalszimulációs progik. Én a Voxengo Boogex-et szoktam erre használni, de a keFIR is ezt tudja (nekem a Boogex mintha kevésbé fogná a procit). Szal Boogex betölt, ahol az EQ görbe van ott a zöld pöttyöd megfogod és kihúzod teljesen balra, így a Boogex erõsítõszimulációs része nem fog beleszólni a hangba. Lent a File-ra kattintva tudod betölteni a hangfal impulse file-t (alapból is van benne pár amúgy), ez után (vagy elõtt, tök mind1) a Dry Pre Cab potit tekerd fel 0 dB-re.
Ha nagyon akarod akkor még ezután be lehet tenni a BBE Sonic Maximizer-t, ez nem túl bonyolult cucc, rádbízom 😊
Azt, hogy melyik EQ spektrumot, meg melyik hangfal impulse-t érdemes használni, azt próbálgasd ki, elég sok kombinációs lehetõség van.
Az erõsítõknél én olyan 5-6-ig szoktam tolni a gain-t, sztem több gitársávos megfejtésnél nem kell több. Szoktam csinálni egy gitár bus-t amire ráküldöm az összes gitársávot és arra mehet rá Waves C4 multiband kompresszor, REQ6 eq speckó Colin Richardson-os beállítással 😊 (majd tolok róla screenshot-ot, és az egész végére EQ-t szoktam még tolni, 100 Hz-nél felüláteresztõ szûrõt rakok, meg 10k HZ-nél aluláteresztõt, meg itt-ott még belenyúkálok attól függõen, hogy a többi hangszerhez képest hol van a gitárhang. Asszem ennyi így hirtelen.
Dzsá fasz vagyok elfelejtettem beletenni a zip-be a curve eq-t 😊 Nézz rá megint az oldalra, ha kell frissítsed, odatettem még egy linket.
Majd kicsit késõbb írkálok róla, most van 1 kis dolgom...
Majd kicsit késõbb írkálok róla, most van 1 kis dolgom...
köszi letöltöttem õket de így elsõ ránézésre nem teljesen tiszta hogy melyik mivel is mûködik. A Curve EQhoz megvannak a spektrum fájlok de magát a plugint hol találom? ugyanez a kérdésem az impulse fájloknál is hogy melyik pluginnel kell betölteni õket? Ha késõbb még lesz idõd írj egy kis infot lécci.