Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szevasztok.... Sürgõs vélemény kéne a B.C. Rich Mockingbird gitárról.... Aki tud az írjonlégyszi....
Nah itt vannak az okosságok. Most nem nagyon leszek, majd késõbb este még benézek.
Szerintem sokkal inkább azon van itt a hangsúly, hogy hogyan játszod azokat a számokat. Ha jól ki tudod gyakorolni az intonációt, frazírozást meg dinamikát a szólókban vagy témákban, akkor sokkal közelebb jutsz a soundhoz, mint ha csak lemásolnád a cuccát, aztán annyi. Persze nem baj, ha hangzásba hasonló a motyód, de az esetek 90%-ban a sound a te kezedben van. Szóval ha te jól fogod meg a dolgokat, az hamarabb fog jó hangzást eredményezni, mint hogyha van egy hasonló cájgod, de egyszerûen nem játszod azzal az ízzel a dolgokat. Hajrá! :-) Ez is csak gyakorlás kérdése :-)
Kuss!-magyarázta.
Ha jól emlékszem kb. fél éve vetted a gitárt meg az erõsítõt, és máris cserélni akarod? Sztem ne siesd el a dolgot, mert megint esetleg rossz irányba indulsz. A mostani cuccodat ismerd meg minél jobban, jöjjél rá, hogy mit tudsz és mit nem tudsz megcsinálni a Cort-al meg Cube-al. Menj el koncertekre és hallgasd/nézd meg, hogy melyik hangszer milyen erõsítõn hogy szól (videókat is lehet nézni, de azért az élõ hang az igazi, pláne a youtube-os videók nem jók ilyesmire a gyatra hangminõségmiatt). Szal tanuld meg, hogy mi hogy szól, ne csak a papírforma alapján döntsd el, hogy mit szeretnél.
Amúgy sztem ha LP-t akarsz, akkor ne Vintage gitárt vegyél, azzal nem sokkal lennél beljebb mint a Cort-al. Az Epiphone Standard/Custom gityók már inkább jobbak. Vagy esetleg ebay-en nézni kis szériás Gibson LP másolatokat, régebben láttam néhány távolkeleti (japán volt asszem) másolatot, ami elégkorrektnek tûnt. Árban ezek kicsit feljebb vannak, de nem lesz cseberbõl-vödörbe effekt 😊
Sztem fél hanggal lentebbi hangolsához simán jó a 10-es húr, pláne ha Guns számokat tanulgatsz (kényelem és kezelhetõség szempontjából). Ha már nagyon mennek a nyújtások, barrék, meg erõsödött a kezed, akkor válts 11-esre vagy 12-esre.
Amúgy sztem ha LP-t akarsz, akkor ne Vintage gitárt vegyél, azzal nem sokkal lennél beljebb mint a Cort-al. Az Epiphone Standard/Custom gityók már inkább jobbak. Vagy esetleg ebay-en nézni kis szériás Gibson LP másolatokat, régebben láttam néhány távolkeleti (japán volt asszem) másolatot, ami elégkorrektnek tûnt. Árban ezek kicsit feljebb vannak, de nem lesz cseberbõl-vödörbe effekt 😊
Sztem fél hanggal lentebbi hangolsához simán jó a 10-es húr, pláne ha Guns számokat tanulgatsz (kényelem és kezelhetõség szempontjából). Ha már nagyon mennek a nyújtások, barrék, meg erõsödött a kezed, akkor válts 11-esre vagy 12-esre.
Thx...hát torz terén pont a Guv'norra gondoltam énis Marshallban....A gitár passzivhumbuckeres,fixes,mahagóni testû...a hangolás is félhanggal lejebb van...tényleg ilyen esetben(ebben is tapasztalatlan vagyok),már 11es húr kéne,vagy még a 10es is megteszi?Most a célom h pár Guns szám teljes perfekt megtanulása után covereket is tolnék természetesen youtubera...ésha belerázódtam ezekbe akkor szentem már tényleg szükségét fogom érezni a wahnak is meg egy Gunsosabb torznak...de most megy a pénzgyûjtési akció,énis mindent amit tudok ebbe rakok szóval lehet h egy Marshall amp lesz a vége,persze akkor ez már messzebb van...persze ha már meglenne a pénz az új ampra jönne a dilemma hogy most akkor inkábbmá' Les Pault kéne venni...végülis ha az eddigi motyómat is eladnám ezért akkor tán nehezen megvalósítható lenne...Vagymost még az a lehetõségem is van hogy eladom a Cortot és a gyûjtött +pénzbõl összetudom rakni a keretet egy Vintage Leszpóólra..😊Hát most gondolkozom el azon hogyha már a vásárlás elõtt tisztában lettem volna dolgokkal jobban jártam volna,persze a Corttal semmi baj mert kurvajó hangszer nagyonjó,teljesen elégedett vagyok vele,csak most egy palkó után fáj a szívem😊Énis minden pénzt szívesen fektetek bele...
oké akkor majd a délután folyamán benézek párszor, az infoknak nagyon örülnék mert ugyan van némi fogalmam arról hogy mi mire lehet jó mégis jól jön ha egy szakértõ tanácsait is olvashatom mellé 😊
Azzal tisztában vagyok hogy kell a több sáv a vaskosabb hangzás eléréséhez ezt be is szoktam tartani annak ellenére hogy ha pl 2-nél több sávra rápakolom mondjuk a guitar rig 3 progit akkor lejátszáskor szaggat mint a kis angyalka :S lehet kellene valami bikább proci vagy nem tudom... általába ezt vagy úgy oldom meg hogy lerenderelem az adott sávot vagy amíg azt a részt hallgatom a többi le van tiltva.
feljátszáskor nekem már az is elég lenne ha úgy nagyjából hallanék valami gitárhangot mert általába csak annyi hangot hallok amennyit a gitár önmagába kiad magából és hát az nem túl sok 😄 egyébként meg megkell mondani a srácoknak hogy majd mixelés után hallhatják az arcbontó gitárhangot addig meg várjanak türelemmel 😄 bár az is igaz hogy kell valami demonstráció hogy el tudják mondani milyen hangzást is szeretnének
Azzal tisztában vagyok hogy kell a több sáv a vaskosabb hangzás eléréséhez ezt be is szoktam tartani annak ellenére hogy ha pl 2-nél több sávra rápakolom mondjuk a guitar rig 3 progit akkor lejátszáskor szaggat mint a kis angyalka :S lehet kellene valami bikább proci vagy nem tudom... általába ezt vagy úgy oldom meg hogy lerenderelem az adott sávot vagy amíg azt a részt hallgatom a többi le van tiltva.
feljátszáskor nekem már az is elég lenne ha úgy nagyjából hallanék valami gitárhangot mert általába csak annyi hangot hallok amennyit a gitár önmagába kiad magából és hát az nem túl sok 😄 egyébként meg megkell mondani a srácoknak hogy majd mixelés után hallhatják az arcbontó gitárhangot addig meg várjanak türelemmel 😄 bár az is igaz hogy kell valami demonstráció hogy el tudják mondani milyen hangzást is szeretnének
Tegnap este összeszedtem a cuccokat, 19 mega lett, denem volt már energiám feltölteni (tárhelyet keresni neki, regisztrálni stb.) Ma délután felrakom valahová és lehet próbálkozni 😊 Esetleg majd írok egy kis infót arról, hogy mi micsoda, mit hova, hogyan mikor, miért stb.
Amúgy csak ezekkel a cuccokkal nem lesz vaskos a hangzás egybõl, mert a felvételen 6 gitársáv megy + mellette 2 basszusgitár sáv is van (nem copy-paste, 6-szor (basszer 2-szer) játszották fel ugyanazt, pontosan szépen - volt is vagy 8 óra mire felnyomták a gitárokat 😊). Szal a töménységhez nagyon sokban hozzájárul a sok gitársáv, illetve a basszugitár alatta (basszus nélkül elég vékonyka a dolog).
Ezzel is szopok mikor felveszünk amúgy, mert ugye már feljátszáskor szeretnék úgy hallani a gitárt, hogy lebontsa az arcot, ráadásul a basszgitárok mennek fel náluk a legvégén, szal kell bûvészkedni ahhoz, hogy olyan gitárhang legyen egymagában, ami tetszik nekik - fullra tekert gain, mélyek, magasak extrémen kiemelve, közepek kivágva, szal alapjaiban minden pont az ellenkezõje annak, mint ahogy a mixelésnél be van állítva 😊
Amúgy csak ezekkel a cuccokkal nem lesz vaskos a hangzás egybõl, mert a felvételen 6 gitársáv megy + mellette 2 basszusgitár sáv is van (nem copy-paste, 6-szor (basszer 2-szer) játszották fel ugyanazt, pontosan szépen - volt is vagy 8 óra mire felnyomták a gitárokat 😊). Szal a töménységhez nagyon sokban hozzájárul a sok gitársáv, illetve a basszugitár alatta (basszus nélkül elég vékonyka a dolog).
Ezzel is szopok mikor felveszünk amúgy, mert ugye már feljátszáskor szeretnék úgy hallani a gitárt, hogy lebontsa az arcot, ráadásul a basszgitárok mennek fel náluk a legvégén, szal kell bûvészkedni ahhoz, hogy olyan gitárhang legyen egymagában, ami tetszik nekik - fullra tekert gain, mélyek, magasak extrémen kiemelve, közepek kivágva, szal alapjaiban minden pont az ellenkezõje annak, mint ahogy a mixelésnél be van állítva 😊
Hát én nem értek az elektronikához, szal nem nagyon tudok mit mondani. Sztem is fölösleges csak tippelgetés alapján szétfaragni a cuccot és belebarkácsolni egy ventillátort. Csak akkor csináld, ha 101%-ban biztos, hogy a hûtés hiánya a baj forrása.
Sztem ne egybõl ugorj bele egyhangszóró vásárlásba, hanem elõtte mindenképp próbáld ki valami kölcsön cuccal, hogy tényleg az-e a baja.
Sztem ne egybõl ugorj bele egyhangszóró vásárlásba, hanem elõtte mindenképp próbáld ki valami kölcsön cuccal, hogy tényleg az-e a baja.
Itt nézd át Slash motyóit. Sztem kell hozzá egy Les Paul meg egy JCM800 mindenképp, meg az hogy legalább megközelítõleg olyan játékstílusod legyen mint Slash-nek (pengetés, hangok lefogása, nyújtások stb) 😊
Esetleg nézz utána valahogy (google 😉), hogy a modellezõs cuccok közül mi az ami legjobban megközelíti a JCM800 hangját, ehhez aztán veszel olyan erõsítõt amiben van effect-loop és csak a végfokát használod, így nem módosítja/színezi annyira a modellezõs cucc hangját.
A gitár jó ha fix húrlábas és mahagóni testû, passzív humbucker-el. Az olcsóbb kategóriában talán az Epiphone-ok közelítik meg legjobban a klasszikus LP hangot (nem hiába a Gibson leányvállalata 😊).
Marshall pedálból talán a Guv'Nor lehet esélyes, nekem olyan van de nem tudom, hogy jó-e Guns hangzáshoz, mert egyrészt nem olyan beállításon használom, másrészt a cuccom sem az a fajta (fõleg a gitár nem). Mondjuk ez overdrive pedál, szal ebbõl a szempontból jó lehet.
Az meg hogy türelmetlen vagy, az sose kifizetõdõ. Lehet, hogy örülsz majd az új cuccnak egy darabig, de aztán hamar bánni fogod, hogy nem spóroltál kicsit több ideig a tényleg megfelelõ cuccra. Sajna az benne van a zenélésben, hogy ha kicsit komolyabban gondolja az ember, akkor viszi a pénzt rendesen, de sztem ha valaki szereti csinálni azt amit csinál, akkor nem kell sajnálni rá a pénzt (közeli ismerõs pl. nem számítógép upgrade, meg ipod, meg nyaralás meg hasonlókra költi a pénzét, hanem gyûjtöget és veszi a zenéléshez a cuccokat és szép lassan már egész korrekt motyója lesz - ehhez kell az igazi elkötelezettség). Néha én is elgondolkozom rajta mikor megyek próbálni, hogy mennyi pénzt tettem bele a hátizsákomban, kistáskámban, gitártokomban, meg a próbateremben lévõ cuccokba, kicsit meglepõdök rajta de eddig sosem bántam meg 😊
Esetleg nézz utána valahogy (google 😉), hogy a modellezõs cuccok közül mi az ami legjobban megközelíti a JCM800 hangját, ehhez aztán veszel olyan erõsítõt amiben van effect-loop és csak a végfokát használod, így nem módosítja/színezi annyira a modellezõs cucc hangját.
A gitár jó ha fix húrlábas és mahagóni testû, passzív humbucker-el. Az olcsóbb kategóriában talán az Epiphone-ok közelítik meg legjobban a klasszikus LP hangot (nem hiába a Gibson leányvállalata 😊).
Marshall pedálból talán a Guv'Nor lehet esélyes, nekem olyan van de nem tudom, hogy jó-e Guns hangzáshoz, mert egyrészt nem olyan beállításon használom, másrészt a cuccom sem az a fajta (fõleg a gitár nem). Mondjuk ez overdrive pedál, szal ebbõl a szempontból jó lehet.
Az meg hogy türelmetlen vagy, az sose kifizetõdõ. Lehet, hogy örülsz majd az új cuccnak egy darabig, de aztán hamar bánni fogod, hogy nem spóroltál kicsit több ideig a tényleg megfelelõ cuccra. Sajna az benne van a zenélésben, hogy ha kicsit komolyabban gondolja az ember, akkor viszi a pénzt rendesen, de sztem ha valaki szereti csinálni azt amit csinál, akkor nem kell sajnálni rá a pénzt (közeli ismerõs pl. nem számítógép upgrade, meg ipod, meg nyaralás meg hasonlókra költi a pénzét, hanem gyûjtöget és veszi a zenéléshez a cuccokat és szép lassan már egész korrekt motyója lesz - ehhez kell az igazi elkötelezettség). Néha én is elgondolkozom rajta mikor megyek próbálni, hogy mennyi pénzt tettem bele a hátizsákomban, kistáskámban, gitártokomban, meg a próbateremben lévõ cuccokba, kicsit meglepõdök rajta de eddig sosem bántam meg 😊
Szerintem felesleges belebarkácsolni egy plussz ventillátort, ez egy gyári motyó az eredeti felépítésben kell mûködnie, a hibát kell megkeresni és megszüntetni nem a hibához enyhítést találni, megtartani és "kezelgetni" 😊
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Nekem volt szerencsém mindkettõt használni és a Cry baby mellett döntöttem.
Köszi a tippeket! Reménykedek benne ,hogy ha új hangszóró lesz benne talán megoldódik a problémám. Viszont ha továbra is melegszik akkor szted megéri belefabrikálni egy hûtõ ventit? Segítene ez a megoldás vajon rajta? És ha igen akor honnan érdemes milyen ventit venni hozzá? Akármien jó amit bele lehet fabrikálni? Meg akkor ahoz kell valahonnan lopni áramot a cuccból 😄 Azt hogy a fa..ba lehetne megoldani? Monnyuk vagy egy ismerõsöm õ ilyen elektrotechnikus na valszeg tudna benne segíteni de csak nem hangszereken tanulta a szakmát úgyhogy kiwi lennék a véleményedre!
Hi all!Lenne egypár kérdésem amelyekrõl lennének elképzeléseim csak kiakarom kérni mások véleményét is...Az elsõ az,hogy szeretem a Gunsos hangzást,és ugy döntöttem h lassan pedálban is effelé irányulna a döntésem...Nomost szerintetek erre a feladatra melyek lehetnek a legmegfelelõbbek?Én Marshallra gondoltam...A másik kérdésem a wah cuccok felé irányulna!Még nemigazán aktuális,de Gunsos szólókhoz kéne,meg akármihez,de még csiszolni kell a tudáshoz ahhoz h szükségét érezzem,de ha ez megvan,akkor szerintetek Cry baby,vagy Mörley motyóba érdemes fektetni,vagypedig ha nagyon türelmetlen vagyok egy olcsóbb is "megszólal"?Wah-pedálok terén eléggé szegényes a tudásom,a tapasztalatom meg aztán abszolut NULLLA!😊Elõre is kössz a segítséget!!!
Köszi az infot várom a progikat. kiváncsi vagyok mennyivel teszik jobbá a hangzást, bár ahogy az általad készített felvételbõl kiszûrtem nagyon is, vetekedhet egy stúdiómunkával.
Háta drágaságnál nemtom mekkora összegre gondoltál 😊
Sztem Celestion-nel nem nagyon lehet mellélõni, eléggé standardnak számít. Itt van magyar forgalmazó, sztem neked a G12-K100 vagy a G12T-100 lenne jó a teljesítménye miatt (ugye 1x12-es a kombód, így 1 db hangszórónak kell elbírnia az erõsítõd 100W-ját).
Sztem Celestion-nel nem nagyon lehet mellélõni, eléggé standardnak számít. Itt van magyar forgalmazó, sztem neked a G12-K100 vagy a G12T-100 lenne jó a teljesítménye miatt (ugye 1x12-es a kombód, így 1 db hangszórónak kell elbírnia az erõsítõd 100W-ját).
És ha úgy alaul milyen hangfalat érdemes venni bele? Ami nem is olyan drága meg nem is szar.
Hát ha szar a hangszóró, akkor annak változhat az impedanciája, ami aztán kihatással van az erõsítõ végfokára is (ha jól tudom, a tranyós erõsítõknél nem kell külön állítani, hogy milyen impedanciájú hangszóró van rajta, hanem "automatikusan" illeszkedik a motyóhoz a végfok). Szal én elõször mindenképp kipróbálnám más hangszóróval is (a másik gityósotoknak az erõsítõjébõl kiapplikálni valahogy, vagy a tiedbõl egy kábellal meghajtani az õ hangszóróját), esetleg a hangszóró környékén szaglásznék kicsit, hogy onnan jön-e a szag.
Szal tranziztoros a cucc.És azt mondjátok hogy lehet a hangfal miatt áll fen ez az egész dolog?Nem vagyok mûszaki zseni szal magyarázzátok már el hogy hogy a picsába tud gondot csinálni a hangszóró?De lehet valóban azzal van baj mert azt újra kellett tekercselni szal tudja a tököm😄 ! Most azon gondolkodom , hogy beleszereltetek egy plossz hûtõventellátort.Mit szóltok megéri?Vagy inkább egy hangfalba fektessek bele?
Nekem is csöves Laney fej van, de nem volt semmi szaga, mikor az egyik csõ zárlatos lett, csak simán kivágta a biztosítékokat. Mondjuk gondolom egy teljes zárlat azért más kategória, mint egy kontakhiba, szal lehet, hogy csak nem volt idõ arra, hogy a szag is kialakuljon 😊
A Curve EQ egy szabadon "rajzolható" equalizer. Szal akármilyen freki görbét be tudsz állítani rajta, nincs megkötve a kezed. A spektrum file-okkal én sem vagyok totál képben, de nagyjából az, hogy egy-egy frekvenciamenetet írnak le, amihez aztán a saját felvételedet próbálja hozzáalakítani. Olyasmi mint a FreeFilter, vagy az Ozone matching eq-ja. Szal egy srác csinált valahogy egy ilyen spectrum csomagot, amiben 19-20 nevesebb erõsítõ többféle beállításának jellemzõ frekimenetét rögzítette. Ezt betöltöd, elindítod a saját felvételed lejátszását pár másodpercre, aztán a curveeq kialakít egy eq görbét amit rálehet húzni a saját hangra (lehet állítani, hogy milyen erõs legyen a hatása) - ja ezt a cuccot az erõsítõ modell és a hangfal szimuláció közé kell betenni.
Ha jól emlékszem, ezek az erõsítõ modellezések nem túl hosszú programok, pár száz kilobyte lehet darabja. Az impulse fileok olyan 5 mega körül lehetnek, a curve eq spectrumok meg 30kB. Majd meló után otthon összeszedem õket, és felrakom valahova.
Ha jól emlékszem, ezek az erõsítõ modellezések nem túl hosszú programok, pár száz kilobyte lehet darabja. Az impulse fileok olyan 5 mega körül lehetnek, a curve eq spectrumok meg 30kB. Majd meló után otthon összeszedem õket, és felrakom valahova.
Nekem egy csöves Laney fejjel volt ilyen gondom.
Akkor a csõlábaknál volt összeégve az aljzat.Némi kapargatás,tisztítás után rendbejött és a szagok is elmúltak.
Akkor a csõlábaknál volt összeégve az aljzat.Némi kapargatás,tisztítás után rendbejött és a szagok is elmúltak.
Hát ott pedig valami nagyon nincs rendben vele. Nemtom mi lehet a baja, de nálunk a basszerosnak a hangfallal volt mindig gondja egy idõben, és annak is mindig amperszaga volt mikor beszart. Szal a hangszórót néztétek? Esetleg kipróbálni, hogy másik hangszórót rárakva is elõjön-e ez a hibajelenség.
Csöves vagy tranyós?
A problémám még mindíg fenn áll:S!az a probléma, hogy használat közben az erõlködõm ami egy (Hiwatt G100 112R) kábé fél óra után érdekes szaga lesz, olyan mint amikor belépsz egy számítógépes terembe kábé. Vmi olyasmi mint amikor egy elektronyos szerkezet nagy áramot vesz fel, csak erõsebb. Na és ilyenkor doboz hangja lesz. Még nyáron besült emiatt a hangszóró (szt monták, hogy túl lett hajtva,de fél hangerõn se volt használva álatlában inkább harmad környékén, és a bandában a másik gitárosnak ugyan ilyen hájvattja van és az jobban volt használva és semmi ilyen jellegûû problémája nincs. Érdekes...)azóta mókáztam, ide-oda vittem, vitték, most újra lett tekercselve és annak jónak kell lennie, a fejre meg nyáron is azt monta a mûszerész, hogy semmi baja de most is bemérették. Ennek ellenére vmi még se jó. kábé ennyi a baja.Szerintetek mi baja lehet?
troger: ramones-blitzkrieg bop 😊
ibanez kombókkal találkozott már valaki? a nekem eddigi legszimpatikusabb egy TBX150R nevezetû kombó volt.. valakinek esetleg van valamiféle tapasztalat?
Leírom konkrétan hogy engem mi érdekelne hátha úgy könnyebb infot adni: ez a Voxengo CurveEQ mit csinál pontosan? ezzel a progival meg lehet oldani a hangfal szimulációt is? errõl az impulse-os dologról már hallottam de az nem tiszta hogy mik ezek a spektrum fájlok. A Dirthead, Voxengo Bogex és a Simulanalog Soldano ezek pedig külön pluginok erõsítõ modellezésre? Ha nem túl helyigényesek ezek a progik illetve a hozzájuk tartozó impulse és spektrumfájlok akkor megkérnélek hogy dobd fel õket valahova lécci.
A Cortok engem is érdekelnének😊Én 2 újat láttam fenn minden jelentõsebb magyar lapon...Eddig...remélem ez csak bõvülni fog...
Animals: House of the rising sun ?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
huh..ha lesz idõd télleg leírhatnád egy kicsit részletesebben ezeket a dolgokat mert engem érdekelne 😊
Nem tudjátok hogy a Cort mikor dobja piacra a 2008as modelljeit?
Nem tudjátok hogy a Cort mikor dobja piacra a 2008as modelljeit?
Ujra Hali!
Nemtudtok valami egyszerû dalt nekem mutatni? Annyira megtanulnék valamit :-) olyasmi mint a love like a man.
Nemtudtok valami egyszerû dalt nekem mutatni? Annyira megtanulnék valamit :-) olyasmi mint a love like a man.
töltsétek le torrentrõl a legfrissebb GP-t, frissítést nem fogtok találni hozzá, hacsak meg nem veszitek a progit. Nekem az 5.2 van fenn, és nincs semmi gondom vele.
...vágod?
Köszi😊 Ez a TAB volt egyedül 5-ösre pontozva, de megnézem a többit😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Guitar Pro 5-öm van... Néhny TAB-ot nem enged megnyitni, és hibaüzenetnek az jelenik meg, hogy "ahhoz, hogy meg tudjam nyitni a fájlt, frissítenem kell a progit"... Tud valaki segíteni? nem találtam frissítést😞
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
anélkül nincs is élet..😄
Na az asszony is kitalált valai okosat 😄 !!! Nyomhatunk punk-ot is "mert megérdemled" 😄
Majd hûtõkamrában nyomjuk a ROCK 'N' ROLL-t, metalt és egy kis punkot(a kedvemért😊 ) 😄 😛
<#puszi>#puszi>
<#puszi>#puszi>
Azon gondolkoztam hogy valahogy nagyobb hûtést kellene adni a hûtõrácsának, csak hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni?Tegyek bele ventillátort 😄?Van valami ilyesmire szerelhetõ plussz hûtés?
Szólógitárost, basszusgitárost
DOBOST és BILLENTYÛST keresünk zenekar alapításhoz!!!
Rock, Funky, Blues, Dögös!!! 😊 Hívj vagy írj!!
06203975308
[email protected]
DOBOST és BILLENTYÛST keresünk zenekar alapításhoz!!!
Rock, Funky, Blues, Dögös!!! 😊 Hívj vagy írj!!
06203975308
[email protected]
Hali ha a gépre ráhötöm a gitárt,akkor nem ronthatja el a hangkártyám?
Mert nekem a régi alaplapom elkezdett zugni,a gitártol,minden más hang jo volt csak zene közben és filmnézés közben is zugott erõsen..
Mert nekem a régi alaplapom elkezdett zugni,a gitártol,minden más hang jo volt csak zene közben és filmnézés közben is zugott erõsen..
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
fene tudja.. nekem már volt olyan hogy egy fender fm212r csinált olyat koncert közben hogy hirtelen nem nagyon akart szólni.. ott is csak valami ilyen túlmelegedés dolog lehetett.. mert elõtte, meg utána is mûködött.. csak hát ilyenkor az bosszantó, hogy hogyan tud túlmelegedni annyira, hogy más a mûködése se legyen jó..:S
Nem hajtom túl ez idegest a legjobban!Akkor legalább tudnám mi a baja😄!Mi a szar baja merülhet még fel?
alap😊 melohelyen csak ez szol