Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek nincs meg ez a könyv:
Csepei: Jazz-gitár iskola 1-2
Vagy ha ismeri valaki írjon már véleményt hogy érdemes e beruházni ebbe a könyvbe. Köszi
Rockshow
Kicsiny országunkban hol, pontosan milyen zenét, és ki (milyen hangszer(ek)) van még a felállásban?

I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.

Hecker007
köszönöm, ez egy kicsit segített a döntésben 😊

mumpic
az komoly..😊
iszonyatjó

Beast Machine
hátez valami fergetegesen jó!

...vágod?

Ez már valami 😄 !!!
System kicsit másképp!!!
Beast Machine
írd már le, mit értetek dögös alatt... valami halálmetált, amitõl megdöglik a közönség, vagy mi?

...vágod?

Szólógitárost, basszus a gitárost*
DOBOST és BILLENTYÛST keresünk zenekar alapításhoz!!
Rock, Funky, Blues, Jazz, Dögös!!! 😊 írj, vagy hívj !!
06203975308
[email protected]
Hecker007
#22079 erre valaki??

Ron Ragm
Igen, azt én is utálom, amikor elõjön az "ez fasza lett, de honnan ismerõs" érzés.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Froopy
Azt hogy utálom😄 Valami új számot próbálok írni. "Ez után a riff után mi is hangozna jól?" És leírom😄 Meghallgatom, és örülök a fejemnek, hogy rohadt jó lett. Mentettem. Másnap reggel elõveszem, és rögtön egy számraemlékeztetett, amit úgy 2 hete hallgatok néha az mp3-lejátszómon.
Akkor már nem örültem😊 De sikerült már jót összehozni, olyat, mi sehonnan sem volt ismerõs.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Hecker007
Hali!
Mi a véleményetek az ME-5-ös boss-ról?
Tudom hogy nem mai darabb de, sajna most másra nem nagyon van pénzem 😞

jo hat ien veletlen eggyezesek vannak😄 enis irtam mar meg a pokolgep 1ik refren riffjet. utana erdekes volt amikor meghallgattam a pokolgep szamot😊
Froopy
lolZ😄 Bár nagyobb hasonlóságot reméltem😄😄

Sziasztok!!!
Az üldözési mániám tárgya a Hooligans együttes egy száma lesz. A következõt tegyétek:1:30ra állísd be!!!a youtube-on ezt a vidit=>
Pocahontas-Mine, Mine, Mine a következõ vidit 00:41re http://youtube.com/watch?v=bK0Z2EWCmlM&feature=related
hallgassatok bele 5 másodpercet mind a kettõbe a kijelölt idõpontól és írjatok véleményt😄
Froopy
Tehát pl. egy fülessel nem lenne gondja😄 Akkor majd lehet, hogy elkérem a gitárt.

Nicci
én elõször a basszusomon igazi Marshall szólógitár erõsítõn játszottam, de nagyon kíméltem!!! szal sztem ha nem hajtod agyon és kellemesen csak magadnak elvagy, akkor nem lesz baja.

Froopy
És késõbb sem😄😄

Froopy
Jahjah, mondjuk még jól meggondolom. Nem szeretném azonnal tönkrevágni, kb. most van 1 hónapja nálam az Roland😊

mumpic
Ez csak egy válasz volt.
Szerintem nem véletlenül gyártanak külön basszgitár erõsítõket.

Froopy
Thx😊

John Cena
"Nagyon nem egészséges az erõsítõnek, ha egy basszusgitárt szólóerõsítõvel használok? "
Haverom is így használja 10Wattos Ibanez szoló erõsítõvel(kombó) és semmi baja

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Froopy
Sziasztok!
Nagyon nem egészséges az erõsítõnek, ha egy basszusgitárt szólóerõsítõvel használok? Szivesen megismerkednék egy basszusgitárral, azt tudnék kölcsönbe szerezni. De most lett meg nemrég a CUBE-om, és szerintem néhány hét basszus használatra nem érdemes még vmi csináld magad elõerõsítõt sem venni (hogy számítógépen tudjam használni).
Köszi

Basszerek figyelem!!!!!

Örs vezér terétõl 25 percre saját próbateremmel rendelkezõ banda keresi basszerét. mind megvagyunk, már csak egy fasza basszer kell.
irányvonal: subscribe, solution, modern metál.
slap alapkövetelmény!
életkor: 16-20 év.
(mi 17-18 évesek vagyunk)
infóért: [email protected] (msn címem, vegyetek fel msnre ha érdekel, vagy írjatok mailt) BYE
AtomHeart

Ha a kepen az 1.-esre gondolsz, az a nyakmerevito palca, es a beallitasa ugyan hatassal van a hurmagassagra is, nem arra talaltak ki, mellesleg az allitgatasaval konnyen el lehet cseszni a nyakat!

Akusztikus gitaron a hurmagassagot leginkabb az also nyereg-nel lehet allitani (2., az a feher csik). Nehany profibb akusztikus gitaron itt is vannak csavarok, de ez ritka, a tobbin a nyerget szoktak kicserelni, vagy az aljabol lecsiszolni, de kezdonek nem ajanlanam!

Ha nagyon zavar a hurmagassag, szertinem inkabb vidd el egy hangszereszhez!

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Sziasztok! Csak egy kérdés.. Western akusztikus gitáromon a nyakrészt egy csavarral lehet állítani. (a hurmagasság állíthatósága) Merre kell tekernem ahoz, hogy a húro magassága a nyakhoz képest csökkenjen? Befele? vagy kifele?....Köszi a válaszokat!!!
Beast Machine
0:51-ig MetallicA: Welcome Home (Sanitarium), utána mind saját impro.

...vágod?

Fogunk feltenni majd számokat meg videót is, elõször olyat amit mástól játszunk majd olyat amit magunktól😄!Szivesen várom a véleményeket meg hogy esetleg amit montál synus hogy esetleg mit csinálnál másképp az oldalon.Amúgy láttam én is fullos banda oldalt csak nekem az nem tetszik benne hogy egy sima sablon cuccal csinálták meg a weblapot:s
hát még van mit tenni az oldalra.. mert így még pl azt sem tudom h mit játszatok..meg vannak dolgok amiket én kicsit máshogy csinálnék.. 😊

Aquir
ez melyik számból van?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hy mindenkinek!!!

Csináltunk egy oldalt a bandámnak, ha érdekel valakit ezen a linken megnézheti=> http://frogcorpse.atw.hu/ nyugodtan lehet benne témát nyitni meg fórumozni csak be kell hogy induljon.Ja és nem akarom reklámozni magunkat mert tök kezdõk vagyunk😄 Csak kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá😄

Üdv: Róka!!!
Rockshow
Nekem Szaszon a Hangszerdiszkontból a következõket írta róla:

"Végre eljött az idõ hogy leváltsa megtörje valaki a Floyd Rose sikersztoryt egy újabb a mai kornak megfelelõ systemre ami persze hasonló elven müddik mint elõdje. Csak SOKKAL jobb!!!
DE! Egyszerüb a beszerelés a hangszerbe, okosabban müdödik"

Átbogarásztam a honlapot valóban egyszerûbb a beépítés, mert nem kell bemarni a testbe, de nem vagyok meggyõzve, ahogy néztem a felhúzásra kisebb teret ad, tényleg csak az egyszerûbb beépítés az elõnye, így cserélgetheti a jóember a Strato-ján a vintage-t meg ezt a szart!

I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.

mumpic
Szerintem nem jobb. Ahogy ki tudtam venni, csak egy gagyi marketingdumát nyomat a tremolós résznél, és a súrlódás-talanságra helyezi a hangsúlyt..
Amúgy meg ilyen pattintós cuccok ezek, fel lehet pl a nutot pattintani a meglévõ felsõnyeregre. Nekem nem tetszik. 😊

Hell boy
Tudtok valamit errõl a Super Vee rendszerrõl? Valami floyd utánzat vagy tovább fejlesztés kiváncsi lennék hogy mennyivel jobb a cucc mint a floyd

barnie1990
Hát ja, de a Cort-om akkorse cserélném rá <#idiota>

Zene nélkül mit érek én?

Hellhammer
Nem rosszak, a torzított cuccnál kicsit kevesebb torzítással meg magassal jobb lenne sztem.
Amúgy inszomnia rulez, én is mindig éjjel aktívkodok 😊

Beast Machine
mást vártál, mi? 😊

...vágod?

barnie1990
Jól szól a BC baszod...

Zene nélkül mit érek én?

Beast Machine
itt van mégegy, ezúttal clean hangzással.

a hibákat nézzétek el nekem, 5 perccel ezelõtt rögzítettem õket.

Clean

...vágod?

Beast Machine
kicsit nyüstöltem én is a 6 húrt, sajna nem a legjobb minõség.

B.C. Rich MM Warlock, Korg AX5G (hangfalszimuláció bekapcs), laptop vonalbemenete.

Nem csúcskategória, de nekem jó. Ímhol

...vágod?

nagyon derekas😊)))aszthittem st.anger😊

AtomHeart
Majd mondok konkretabbat, ha tudok! <#awink>

Lazarus
Dream Theater - Never Enough
Köszi 😊
*Dream Theater, na

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

valamelyik Dream Thetaer, de nem ugrik be hirtelen a szám címe

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Lazarus
Tudom hogy van ilyen topik, de ti gitárosok biztos tudtok segíteni mi ennek a számnak a címe
Hellhammer
Nah ez azért így elég tág idõintervallum 😊 Tudsz valami konkrétabbat mondani? Mondjuk több ismerõsöm is van akik járkálnak Pestre, szal valahogy tuti megoldható.

AtomHeart
Okes, en valamikor januar vegen, marcius elejen leszek bpesten.

Hellhammer
Nem budapesti vagyok, de el tudom küldeni ismerõssel. A kipróbálását csak meg tudjátok oldani valahogy, ha jól tudom a haveromék pesten próbálnak mostanában a zenekarukkal mert ott vannak suliban, szal a próbatermükben lehet hogy megoldható.
Megkérdzem tõle, hogy mikor megy legközelebb vagy mikor jön haza, és majd írok.