Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csepei: Jazz-gitár iskola 1-2
Vagy ha ismeri valaki írjon már véleményt hogy érdemes e beruházni ebbe a könyvbe. Köszi
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
iszonyatjó
System kicsit másképp!!!
...vágod?
DOBOST és BILLENTYÛST keresünk zenekar alapításhoz!!
Rock, Funky, Blues, Jazz, Dögös!!! 😊 írj, vagy hívj !!
06203975308
[email protected]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Akkor már nem örültem😊 De sikerült már jót összehozni, olyat, mi sehonnan sem volt ismerõs.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Mi a véleményetek az ME-5-ös boss-ról?
Tudom hogy nem mai darabb de, sajna most másra nem nagyon van pénzem 😞
Az üldözési mániám tárgya a Hooligans együttes egy száma lesz. A következõt tegyétek:1:30ra állísd be!!!a youtube-on ezt a vidit=>
Pocahontas-Mine, Mine, Mine a következõ vidit 00:41re http://youtube.com/watch?v=bK0Z2EWCmlM&feature=related
hallgassatok bele 5 másodpercet mind a kettõbe a kijelölt idõpontól és írjatok véleményt😄
Haverom is így használja 10Wattos Ibanez szoló erõsítõvel(kombó) és semmi baja
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nagyon nem egészséges az erõsítõnek, ha egy basszusgitárt szólóerõsítõvel használok? Szivesen megismerkednék egy basszusgitárral, azt tudnék kölcsönbe szerezni. De most lett meg nemrég a CUBE-om, és szerintem néhány hét basszus használatra nem érdemes még vmi csináld magad elõerõsítõt sem venni (hogy számítógépen tudjam használni).
Köszi
Örs vezér terétõl 25 percre saját próbateremmel rendelkezõ banda keresi basszerét. mind megvagyunk, már csak egy fasza basszer kell.
irányvonal: subscribe, solution, modern metál.
slap alapkövetelmény!
életkor: 16-20 év.
(mi 17-18 évesek vagyunk)
infóért: [email protected] (msn címem, vegyetek fel msnre ha érdekel, vagy írjatok mailt) BYE
Ha a kepen az 1.-esre gondolsz, az a nyakmerevito palca, es a beallitasa ugyan hatassal van a hurmagassagra is, nem arra talaltak ki, mellesleg az allitgatasaval konnyen el lehet cseszni a nyakat!
Akusztikus gitaron a hurmagassagot leginkabb az also nyereg-nel lehet allitani (2., az a feher csik). Nehany profibb akusztikus gitaron itt is vannak csavarok, de ez ritka, a tobbin a nyerget szoktak kicserelni, vagy az aljabol lecsiszolni, de kezdonek nem ajanlanam!
Ha nagyon zavar a hurmagassag, szertinem inkabb vidd el egy hangszereszhez!
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Csináltunk egy oldalt a bandámnak, ha érdekel valakit ezen a linken megnézheti=> http://frogcorpse.atw.hu/ nyugodtan lehet benne témát nyitni meg fórumozni csak be kell hogy induljon.Ja és nem akarom reklámozni magunkat mert tök kezdõk vagyunk😄 Csak kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá😄
Üdv: Róka!!!
"Végre eljött az idõ hogy leváltsa megtörje valaki a Floyd Rose sikersztoryt egy újabb a mai kornak megfelelõ systemre ami persze hasonló elven müddik mint elõdje. Csak SOKKAL jobb!!!
DE! Egyszerüb a beszerelés a hangszerbe, okosabban müdödik"
Átbogarásztam a honlapot valóban egyszerûbb a beépítés, mert nem kell bemarni a testbe, de nem vagyok meggyõzve, ahogy néztem a felhúzásra kisebb teret ad, tényleg csak az egyszerûbb beépítés az elõnye, így cserélgetheti a jóember a Strato-ján a vintage-t meg ezt a szart!
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Amúgy meg ilyen pattintós cuccok ezek, fel lehet pl a nutot pattintani a meglévõ felsõnyeregre. Nekem nem tetszik. 😊
Amúgy inszomnia rulez, én is mindig éjjel aktívkodok 😊
a hibákat nézzétek el nekem, 5 perccel ezelõtt rögzítettem õket.
Clean
...vágod?
B.C. Rich MM Warlock, Korg AX5G (hangfalszimuláció bekapcs), laptop vonalbemenete.
Nem csúcskategória, de nekem jó. Ímhol
...vágod?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Megkérdzem tõle, hogy mikor megy legközelebb vagy mikor jön haza, és majd írok.