Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ismeri a big muffot meg a ds-2-t az mondja mar el nekem hogy mi a kulombseg mindegyiok torzito de van aki mind2-ot hasznalja es miert? mashogy torzit?
Elore is koszke
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Sürgõsen kéne egy kis segítség, a következõ a problémám: elmentem hangszerboltba húrt venni klasszikus gitárhoz. Hazajövök, és látom hogy ennek az egyik végén ilyen bigyó van, ami gondolom a tesre jön, és akkor nem kell fûzögetni. Csak azt nem tudom, hogy ez elektro-akusztikus gitárhoz van-e vagy simához.(vagy van-e egyáltalán külön húr a kettõre)
Amúgy a húr: d'addario ez910 light. Légyszíves segítsetek, mert már húroznám a gitárom.
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Érdekelne mind az Epiphone, mind a Gibson széria.Nem mitha most olyan gazdag lennék de ha esetleg úgy alakul akkor melyikbe érdemes gondolkozni?MIért olyan rohadt nagy az árkülönbség?Meg ugy általában errõl a típusról minden tapasztalat érdekelne.
Köszi
Amúgy a saját zenekaromnak csináltunk olyan felvételt amin egy db sm58-al vettük fel a dobot és meglepõen jó lett az eredmény (azért messze van a tõkéletestõl).
Egyébként beszélgettünk most legutóbb a vokál felvétele közben a zenekarral és a dobos mondta, hogy õt annyira nem zavarja, hogy nem élõben lett felütve a dob, inkább az a lényeg, hogy jól szóljon aztán azt otthoni/amatõr körülmények között nagyon nehéz elérni. Ha meg szar a dob felvétel, akkor lehet akármilyen profi a gitár/bassz/vokál minõsége, mégis szar lesz a végeredmény.
Szal hangminõségben a DFHS messze felülmúlja az ilyen otthoni felvételeket meg sztem még az itthoni stúdiók nagy részében rögzített dob minõségét is.
Az más kérdés, hogy gépinek hangzik, az az én hibám, mert nem foglalkoztam eleget az alapot jelentõ midi track programozásával (próbálok majd még fejleszteni rajta).
amúgy amit vettünk fel demót, arra 3 mikrofonnal került fel a dob, merthogy legelsõ adandó alkalommal tönkrement a soksokcsatis keverõ, és így nem volt másunk mint egy 2csatornás hangkártya, meg egy sampler amibe lehetett mikrofont dugni..😄DD hát mit mondjak.. majd a következõ jobb lesz 😄
..viszont meghallgatni sajnos nem tudtam. majd otthonról a hétvégén. 😊
Divatos 😊
A dobos gép?
Vélemények? 😊
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Tudtok nekem mondani jo minosegu olcsobb akusztikus gitarokat?
Neztem neten a martinokat de 250k-ert vegyen az akinek 6 anyja van 😄 Pedig a 000-15 os nagyon bejon a mahagóni testtel mert olyan szep a hangja 😄
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Nem tudom mivel lehet sokoldalúbb a Cort,esetleg jobban össze van rakva,de nyárig még szerintem le fog menni az áruk.
Zene nélkül mit érek én?
Zene nélkül mit érek én?
Igaz, még nem üzemel a kezem teljes biztonsággal (még mindig nincs összeforrva, és csak latinul tudták megindokolni hogy miért rögzít jobban a ragtapasz mint a gipsz..), de a gitárt már meg tudom fogni. 😊
Leginkabb bluest jatszanek rajta. Tudom, hogy hangzas szempontjabol egy Squier STD Strat/Televel jobban jarnek, de nekem modernebb kene, es a cort tiszta hangja eleg meggyozoek...<#miaz>#miaz>
Zene nélkül mit érek én?
más: Ha érdekel vkit egy Powerstate Classic 503 fullcsöves 60Wos fej akkor szóljon mert van egy nálam eladósorban. 70ért vihetõ.
70-ért az ember inkább vesz szerintem LTD-t,mint Cort-ot (mindkettõ agathis,csak a Cort-ban EMG HZ van,ami ugye nem mindenkinek tetszik).
A 130-as kategória viszont jónak néz ki mahagóni testtel és keménytokkal együtt(!) szintén ilyen hangszedõvel.
Az tény,hogy jól néznek ki,de valahogy nem érzek kényszert rá,hogy az X-5-ösömet elcseréljem valamelyikre,hiába néznek ki jobban.
Szvsz kicsit túl vannak árazva, lehet a Cort így akar a nagyok nyomdokaiba lépni?
Zene nélkül mit érek én?
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
\"És Isten szólt: Legyen világosság! ...Chuck Norris: Talán légyszives!!!...\"
egyetlen hiányossága hogy nincs hozzá pedál(volume,wah...)
nekem nem hiányzik belõle
Meg azt azert megkerdezem hogy sacra mennyibe kerul egy ilyen kisvasut ami a kepen van?
Tényleg ez volt a hiba lehet elfelejtettem regisztrálni mikor feltettem, de bepótoltam és mostmár nem hagy ki! kösz a tippet!
Hogy csinálhatnám ezt meg?(még soha nem töltöttem FEL semmit)
?, Boss FV-50, ?, Boss CE-1, Moog MF-103 12-Stage Phaser + expression pedál hozzá, MXR Micro Amp(?), Ibanez WH-10, ?, Boss DS-2, EHX Big Muff, MXR Micro Amp, 2 db moog expression pedál a felettük lévõ cuccokhoz
Felsõ sor:
Line6 DL-4, EHX Electric Mistress, ?, ?, ?, Line6 FM-4, 2 db Moog MF-101 Low Pass Filter, Moog MF-105 MuRF, Moog MF-105B Bass MuRF, Moog MF-101 Low Pass Filter, Moog MF-102 Ring Modulator.
Szal 4 kütyüt kellene még beazonosítani és teljes a bódottá 😊
(ahogy ránézek az órára, azért sikerült 1 órát elbasznom ezzel 😊)
Lassan csak meglesz minden 😊