Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Régen amúgy magyarul is beszélt a honlapjuk, gáz hogy már nem :-\
http://www.fibenare-guitars.com/
Olyan bandákat keresek(metál keretein és alap hangoláson belül),melyek 3 szólógitárral játszanak(Iron Maiden,New Guns kilõve)
ha valaki tud véletlenül ilyet mindeképp írjon!
Kössz elõre is😊
Ja, ez a tokos gitar ellentetje! <#eplus2>#eplus2>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Egyebkent en egy musorban lattam egy magyar gitarkeszitõ altal keszített sasfejes gitárt valmi amerikai musorban volt akik azt mondtak a magyarok nem tudnak gitarozni es bejott a magyar nagykovet azon gitarozott es utanna a musorvezetõnek adta a gitár bar szerintem inkabb fejbe kellett volna vele vagni a csavot 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
de a többi egyenesen szánalmas, ezek nem hangszerek..
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A többségét fegyverviselési engedélyhez kötném.
Amúgy különösebben egyik sem tetszik.
Zene nélkül mit érek én?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a hírdetése, remélem érdekel valakit:
(Ha ez reklámnak számít, akkor bocs mindenkinek...de lehet, hogy valakit érdekel.)
Üdv mindenkinek!
Nem tudom hogy kihez jut el ez az üzenet mert még nem írtam soha ide...na de mindegy, a lényeg hogy:
Basszusgitár oktatást vállalok kezdõk részére heti 1 órában 800 Ft-ért.
Amit megtanulhatsz tõlem:
-Elmélet /kottaolvasás, hangok, akkordok stb./
-Gyakorlat /stílusgyakorlatok, slap, tapping stb.../
Az órákat nálam tartanánk, mert nálam van lehetõség kihangosításra. Amivel rendelkezned kell az egy basszusgitár és egy kábel....na és akarat, meg egy kis kitartás.
Érdeklõdni: 06 20/245-0954 vagy személyesen. Leginkább Miskolc és környéke, de ha megtudod oldani, akkor bárhonnan.
Minden Jót.
Tóth Dániel - Ð@nee?:
Ha van érdeklõdõ, nyugodtan írhat nekem privátban.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Zoom g2 jobb ennél?
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
Kell egy midi pickup is, ami a hangot veszi húronként.
sza.sa
(Mentségemre legyen mondva hogy dumál hozzám az asszony és fél kézzel almát zabálok)
ha F-et eltudod barréba fogni akkor ezt is letudod fogni.
ugy kel hogy a mutatóujjaddal az összes hurt lefogod és a maradék három ujjaddat pedig a maradék három helyre rakod ;-)
ilyen gyszerû ez kéremszépen ;>
porki fagyok fállalon
|-+O+-+-+-
|-+-+-+O+-
|-+-+-+O+-
|-+-+-+O+-
|-+O+-+-+-
|-+O+-+-+-
hogykéne?
amúgy van egy magyar oldal.. ahol rengeteg magyar szám van,dalszöveggel,akkorddal.. mi a címe ? 😊 emlékszem,bal oldalt voltak egy sávban elõadok,és ha rákatintottál,jobb oldali frambeben jött fel a szám😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ennél többet felesleges is megtanulni, kb félmillió számban megy..😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A színe pedig a megvilágítástól függ (asszem ilyen kis szemcsékbõl áll, és más más szögbõl érkezõ fényre másképp reagál). Régen a nokia 6110-es telefonoknak volt ilyen elõlapja. Ebbõl következõleg a gitár amúgy elég matt csillogású.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Találkozott már valaki Jackson Kelly KE2-vel? Tudnátok róla véleményt írni? Ilyenekre gondolok, hogy súlyelosztás, nyakvastagság stb.
Elõre is kössz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Hell boy: Igen, paksi vagyok!😄
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Azért fontos holnap mert utánna nyakára lépek a pénznek :S
Lassan 2 hónapja halasztom,csak állandoan dolgozok és nincs idõm utánna járni.Itt Miskolcon sehol sincs....
Olvasgatok még tényleg nem kapkodom el....
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB