Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hellhammer
Nem nagyon. A lábkapcsolókban van valami logikai áramkör, de nem hiszem, hogy pc-n létezne software hozzá (annyit tudok, hogy az RJ45 kábelen keresztül kapja a lábkapcsoló a feszültséget, szal valószínûleg nem is mûködne számítógéppel összekötve, mert nem kapna delejt). Némelyik Line6 erõsítõn van usb kapcsolatra lehetõség, azoknál lehet usb-n szerkeszteni a patcheket meg talán felvételt készíteni vele.

Looooser
wazz ez a hello kitty ez kegetylen

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tudom hogy hülye kérdés: a Line6 Spider II 112-t és a pedálját ugye netkábellel kell összekötni... Ha én ezzel a kábellel összekötöm az erõsítõt a géppel, tudok vele majd valamit szabályozni?
mumpic
Az egy Fibenare gitár lehetett. Nekem nem tetszenek amúgy, rondák, és irreálisan drágák voltak már akkor amikor még senki sem ismerte õket. Ahogy nézem a honlapjukon már nincs fenn a sasos gitár.
Régen amúgy magyarul is beszélt a honlapjuk, gáz hogy már nem :-\
http://www.fibenare-guitars.com/

Figy szerintem nagy oltás egy olyan zenekarnak amelyik full kemeny metalt jatszanak egyszer csak elõveszik a rózsaszín hello kitty-t 😄
Hellhammer
Nekem olyanban kellene segítség, hogy a Massive Attack - Antistar címû számához keresek nagyon valami kottát/tabot/midi file-t akármit. Ha esetleg valakinek van valami infója errõl a számról (fõleg a szintin háttérben menõ skálákról) azon túl, hogy C-C# hangokon megy az alap azt nagyon megköszönném 😉

Hell boy
sztem ez elég ritka jelenség talán nem is nagyon van más 😄 legalábbis a közismertek közül nem nagyon sztem.

forza milan
Hi!Egykis ismeretterjesztés kéne!😊😄
Olyan bandákat keresek(metál keretein és alap hangoláson belül),melyek 3 szólógitárral játszanak(Iron Maiden,New Guns kilõve)
ha valaki tud véletlenül ilyet mindeképp írjon!
Kössz elõre is😊

AtomHeart
"En eztajanlanam"

Ja, ez a tokos gitar ellentetje! <#eplus2>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

En eztajanlanam
Egyebkent en egy musorban lattam egy magyar gitarkeszitõ altal keszített sasfejes gitárt valmi amerikai musorban volt akik azt mondtak a magyarok nem tudnak gitarozni es bejott a magyar nagykovet azon gitarozott es utanna a musorvezetõnek adta a gitár bar szerintem inkabb fejbe kellett volna vele vagni a csavot 😄
Looooser
csak a koponya néz ki rajta kicsit gagyin...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

AtomHeart
Ja, (legalabb) egy parat kozuluk Johnny "J. Frog" Garcia tervezett, o keszitette George Lynch (Dokken) csontvazas gitarjat is, itt megtekintheto, fenntrol az elso. Nekem tetszik! <#smile>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Christiansen
Az elsõt még talán el tudnám képzelni valami hülye videóklipben,
de a többi egyenesen szánalmas, ezek nem hangszerek..

Ron Ragm
Azért a szárnyarskard erõsen odabasz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nagy százas szögek ezek a jóízlés koporsójába. <#buck>
A többségét fegyverviselési engedélyhez kötném.

barnie1990
Lehet nem hiszitek el, de azt a kéket én már gondolatban elterveztem szinte pont így <#vigyor2>
Amúgy különösebben egyik sem tetszik.

Zene nélkül mit érek én?

Looooser
találtam 1-2 igen extrém gityót

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

htr93
Basszus hétvégén bandázni fogok!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én leszek a basszusgitáros
muhaha!

htr93
Szívesen!!!<#finom>

Japep
Hello! Egy barátom már régóta foglalkozik basszusgitározással, és mivel már nagyon jól megy neki, úgy gondolja "átad" a tudásából...
Itt a hírdetése, remélem érdekel valakit:
(Ha ez reklámnak számít, akkor bocs mindenkinek...de lehet, hogy valakit érdekel.)

Üdv mindenkinek!

Nem tudom hogy kihez jut el ez az üzenet mert még nem írtam soha ide...na de mindegy, a lényeg hogy:
Basszusgitár oktatást vállalok kezdõk részére heti 1 órában 800 Ft-ért.
Amit megtanulhatsz tõlem:
-Elmélet /kottaolvasás, hangok, akkordok stb./
-Gyakorlat /stílusgyakorlatok, slap, tapping stb.../

Az órákat nálam tartanánk, mert nálam van lehetõség kihangosításra. Amivel rendelkezned kell az egy basszusgitár és egy kábel....na és akarat, meg egy kis kitartás.
Érdeklõdni: 06 20/245-0954 vagy személyesen. Leginkább Miskolc és környéke, de ha megtudod oldani, akkor bárhonnan.

Minden Jót.
Tóth Dániel - Ð@nee?:

Ha van érdeklõdõ, nyugodtan írhat nekem privátban.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

BlastR
Nincs még senkinek sem Korgax5?
Zoom g2 jobb ennél?

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Köszi mindenkinek!!!!!

barnie1990
Multieffekt.

Zene nélkül mit érek én?

Gitárszintetizátor: http://www.rolandee.hu/product_category.php?node_id=1000034

Kell egy midi pickup is, ami a hangot veszi húronként.

sza.sa

Sziasztok! Régebben láttam egy olyan mûszert, hogy a gitárszólót átkonvertálta különbüzõ hangszerek hangjára... Tehát a srác gitáron szólózott és közben pl orgona, vagy épp a száztagú cigányzenekar szólt... A kérdésem, az lenne, hogy hogyan hívják ezt a mûszert? Köszi :o)

kraawz
köszönöm,megvan 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

mumpic
Á, vétkeztem atyám, lassan válaszoltam és még a válasz gombot se nyomtam meg. :'(

(Mentségemre legyen mondva hogy dumál hozzám az asszony és fél kézzel almát zabálok)

mumpic

Barré

barnie1990
magyardalok.extra.hu <#vigyor2>

Zene nélkül mit érek én?

Borgi

ha F-et eltudod barréba fogni akkor ezt is letudod fogni.
ugy kel hogy a mutatóujjaddal az összes hurt lefogod és a maradék három ujjaddat pedig a maradék három helyre rakod ;-)

ilyen gyszerû ez kéremszépen ;>

porki fagyok fállalon

kraawz
7 alap akkordból már csak ez az egy hiányzik,a H.. ezt az istenért nem tudom lefogni.. nincs 6 ujjam,fõleg 4. bund felé .. 😄

|-+O+-+-+-
|-+-+-+O+-
|-+-+-+O+-
|-+-+-+O+-
|-+O+-+-+-
|-+O+-+-+-

hogykéne?
amúgy van egy magyar oldal.. ahol rengeteg magyar szám van,dalszöveggel,akkorddal.. mi a címe ? 😊 emlékszem,bal oldalt voltak egy sávban elõadok,és ha rákatintottál,jobb oldali frambeben jött fel a szám😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

trogerzsiger
Megtanulom õket, mondjuk america számokat szeretnék megtanulni, azokba meg sajna kiséé bonyolutabbak vannak.. na de annak is eljön az ideje.. :-)

C-G-A-F
ennél többet felesleges is megtanulni, kb félmillió számban megy..😄

Match
Nem-nem, a jacksonnak szebb a feje 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Froopy
És tényleg full ugyanúgy néznek ki:S

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

John Cena
faszán néz ki

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Match
Jackson warrior copy.
A színe pedig a megvilágítástól függ (asszem ilyen kis szemcsékbõl áll, és más más szögbõl érkezõ fényre másképp reagál). Régen a nokia 6110-es telefonoknak volt ilyen elõlapja. Ebbõl következõleg a gitár amúgy elég matt csillogású.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Froopy
*másmilyen😊

Froopy
Szerintem a fényezése szép. Különbözõ fényviszonyokban másmilyennek a szine. Egy másik kép.

Beast Machine
ez átlátszó, vagy qrvaszépen van fényezve?

...vágod?

Froopy
Nekem az Ibanez Xiphos a kedvencem külsõre. A hangját még nem hallottam.😊

Borgi
börtönablakában ;>

C Am F G

porki fagyok fállalon

trogerzsiger
Hali!

Tudtok olyan dalt ami pár egyszerû akkordból áll?

mumpic
Hát, a formáJa mindenképp érdekes 😛.

Üdv.

Találkozott már valaki Jackson Kelly KE2-vel? Tudnátok róla véleményt írni? Ilyenekre gondolok, hogy súlyelosztás, nyakvastagság stb.
Elõre is kössz.
John Cena
Sziasztok Itt alegalsóról mi a véleméynetek érdekes formálya van ...

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

www.arany0javitas.mlap.hu <-sztem jó, már az összes haver kiprübálta és müxik 😊
Hell boy
Akkor földik vagyunk 😄

Zolcsi01
Hellhammer: Köszi a segítséget, most már van kb.-ra elképzelésem!😊
Hell boy: Igen, paksi vagyok!😄

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

BlastR
Köszi haver sokat segitettél...
Azért fontos holnap mert utánna nyakára lépek a pénznek :S
Lassan 2 hónapja halasztom,csak állandoan dolgozok és nincs idõm utánna járni.Itt Miskolcon sehol sincs....
Olvasgatok még tényleg nem kapkodom el....

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB