Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
G-200 TR
G200 BK
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
nemakarok nagyon beleköltekezi így szárnypróbálgatás képp.
Kezdésnek jó egy Dean Playmate? 36k-ért találtam (tud vki olcsóbban?)
erõsítõnek meg egy Killer G10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Ergo ugyan annyira gagyik 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Hasonló darabokat tanulunk, mint ez.
Függ a fogékonyságodtól és a kitûzött céltól, hogy mennyi idõ míg eléred. Lehet hogy az alapok után tud olyasmit mutatni a tanár ami érdekes, esetleg több sílust is átvesztek. Szóval ha anyagilag nem megterhelõ, érdemes lenne megpóbálni egy tanárt, aztán majd kisül hogy meddig tart.
Ugyanakkor már Pesten 60 percért elkértek egy ezrest, ez szerintem azóta csak drágult.
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Hozott is és próbánkon odaadta, egybõl nekiestem hogy áthúrozzam a gityót. Kibontom a csomagot, nézem a vastagságokat, aztán valami gyanús lett. Mondom neki te ez milyen 12-es készlet? Bariton, mé nem olyat használsz? Váá bazze.
Ilyen húrméretekbõl áll: 12-16-22-38-52-68 szal elég vastagok, de azért felpakoltama gitárra, mert miért is ne. Szól mint a disznó, remélem a gitárom is bírni fogja 😊
Zene nélkül mit érek én?
Neked milyen modelled van? Az enyem KX1Q.
Mert nekem még most is (több,mint 2 hónapja) a gyári szett van rajta, és még nem rozsdásodik meg ilyesmi.Elején zörgött picit, aztán elmúlt és most tökéletes.Remélem, ha ráteszem a 10-es Ernie-t, nem lesznek zörgési gondok, mert az nagyon idegesítõ tud lenni.
Amúgy én is hangszerdiszkontról vettem, csak ajánlani tudom.
Zene nélkül mit érek én?
10-es szett van rajta, es egy fel hanggal fel van hangolva, mert lustasagbol csak egymashoz kepest hangoltam a hurokat, es azota nem volt sok idom ezzel foglalkozni...
Ha valaki még emlékezne a kezdeteire az megmondaná mostanság kb mennyit kóstál egy gitároktatás, tudom, változó de kb mégis mennyi lehet egy hónap?
A Cort alapvetõen jó választás, de sajnos költségkímélõ szempontok miatt õk is elkezdték az agathist mint alapanyagot alkalmazni amirõl tudjuk hogy nem igazán jó (sõt elég hitvány), ezért én inkább a Z42-t javasolnám mert az mahagóniból van, vagy méginkább a Z44-et abban már EMG HZ hangszedõk vannak és mutatósabb kivitelezésû is! A legolcsóbban (szerintem még mindig)ITT kapod meg! A Cort mindenképpen a legjobb ár/érték arányú hangszer a piacon, nem fogsz benne csalódni (nekem is Cort-om van bátran merem ajánlani)!!! <#wink>#wink>
A véleményetekre lennék kiváncsi. Ismeri valaki a Cort Z40-41-es szériát? Mi a véleményetek róla?
Klasszikus gitár után elektromos gitár vásárlását tervezem és kb. 50-60 rúpiám lenne rá. A lényeg, hogy olyan hangszer legyen, amin többféle stílust is lehet játszani. Ezt a fajtát ma ajánlották és kiváncsi lennék, hogy tényleg sokat tud-e. Alapból stratocaster és les paul formátumokban gondolkodom. 😊
Köszönöm elõre is a válaszokat!
mivel nagyon sürgõs lenne és mivel a kulseje kicsit harcviselt, leviszem az árát 190.000-re. Ennyiért ez szinte már ajándék...

Írány: Ötletes, "igényes" rockzene, funky-s, blues-os, enyhén pop-os beütéssel,...
Jelenlegi tagok kor eloszlása: 26-tól 31-ig! **-
Jelentkezés: **
e-mail:
[email protected]
tel.:
06 20 3975308
Õket is szeressük..Hallgasd...