Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pl.: SOAD, Slipknot, Metallica, Caliban, Disturbed, Slayer...
Ilyeneket hallgatok...
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Én egy 20ezres Horával kezdtem, rá egy évre megvettem a mostani Rodriguez gitáromat, mert annyira megszerettem a klasszikus zenét. De van olyan ismerõsöm aki 60 ezerért vett gitárt és pár hónap után abbahagyta és gyakorlatilag alig játszott rajta, ízlések és pofonok.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
...vágod?
na bocs a tripláért
György
green day - poprocks n coke
the calling - wherever you will go
jimmy eat world - hear you me
György
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nagy Feró ftw!Jófej ember amugy, ismerem.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A Keresztapa fõcímdala már megy<#eljen>#eljen>
...vágod?
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
...vágod?
Tetõled függ hogy melyiket fogod megkedvelni, vagy hogy milyen stílusban akarsz majd játszani.
A nejlonhúrosnak a húrjai "puhábbak", nem vágja annyira az ujjat, mint eleinte egy fémhúros (késõbb mondjuk úgyis bõrkeményedés lesz az ujjakon ez ellen), húrjai jobban hajlíthatóbbak, máshogyan szól mint a fémhúros, nagyobbak a húrok közötti távolságok, viszonylag olcsóbbak.
Egy fémhúros húrjai közelebb helyezkednek el egymáshoz, egy kicsivel erõsebben kell lefogni õket, mert erõsebben feszülnek fémhúrok, máshogy szól. Ebbõl és a nejlonhúrosból is létezik elektroakusztikus változat, amivel erõsítõre lehet kötni, de ez mondjuk most nem fontos. Ami viszont fontos hogy melyik hangja tetszik, és hogy ne a legdrágábbat vegyed meg, hogy ha netán mégis ráunnál (reméljük ez nem valószínû), ne dobj ki sok pénzt az ablakon, de azért használható gitárt vegyél. Neked kell kipróbálnod hogy hangzásban meg színben, játszhatóságban stb melyik alkalmasabb neked.
akusztikus: az összes akusztikus (nejlon és a fémhúros (western))
Köszönöm a segítséget!
amúgy a kérdésre válaszolva; ami "csak" tranzisztoros, ott csak 1 ON/OFF kapcsoló van ;-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Kuss!-magyarázta.
és hát a dolog úgy nézett ki, hogy be volt kapcsolva, de nem szólt.. és (sorry nem bypass hanem standby) volt a másik kapcsoló, és azt elpöckölve már szólt is..
szóval ez egy csöves kombó lehetett, vagy szoktak ilyen 2 kapcsolós megoldást máskor is használni??
igazából mondjuk a kérdésnek semmi jelentõsége nincs is, csak úgy érdeklõdés szempontjából.😄
másrészt meg köszi a választ 😊
itt már a kérdést se értem; mit akarsz ki/be- és átkapcsolni?
"-a "mostfetes" basszercucc az mivel másabb mint egy tranzisztoros?!"
a MOSFET is egy tranzisztor; hangzásbeli különbséget nem tudom okoz-e, talán kevésbé zajos
-basszerkombóból van olyan, ami nem csöves, de van rajta külön on/off meg bypass kapcsoló??
-a "mostfetes" basszercucc az mivel másabb mint egy tranzisztoros?!
bocsi, de egyedül jöttem hazafelé a sötétben egy tökéletes nap után, és ilyeneken próbáltam gondolkodni, de hülye vagyok hozzá😊
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
amit szeretek hallgatni azt szoktam megtanulni (lásd: az én flea mániám<#idiota>#idiota>)
red hot chili peppers - throw away your television
red hot chili peppers - californication
én ezt a kettõt tudom eljátszani, elejétõl a végéig
egy hét alatt már tökéletesen lehet ezeket játszani
plusz:
nirvana - smells like teen spirit , nah ezt viszont kb. 1 óra alatt megtudod tanulni😊
ez még a duality-nál is könyebb😄
metallica - master of puppets
jamiroquai - deeper underground
jamiroquai - cosmic girl
ezeknek is tudom a fõ témáját, nagyon dallamosak<#eljen>#eljen>
pea (red hot chili peppers) ez pedig...bezt 😄
tudnátok mondani pár egyszerû számot akusztikusra?
eddig ezeket tudom: metallica-nothing else matters, oasis-wonderwall, gnr- knockin on heavens door, dont cry
elõre is köszi 😊
... got nothin to share with you...