Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tetszik a zene amit toltok, csak nemtom összeegyeztetni az irányvonalban említett néhány zenekarral.
Bocs hogy beszólok, de a belinkelt anyagok között nem nagyon vélem felfedezni az Incubus, Dilinger, Mastodon vonalat. Persze ha azóta váltottatok irányvonalat, akkor okés, de akkor sztem a myspace/youtube dolgot ne tedd bele a hirdetésbe, vagy frissítsétek.
De ez a beszólás tetszik: "aki a kurva nagy pofája mellett 2ütemet sem bír tempóban eljátszani". Gondolom a tapasztalatok alaján íródott ez oda 😄
De ez a beszólás tetszik: "aki a kurva nagy pofája mellett 2ütemet sem bír tempóban eljátszani". Gondolom a tapasztalatok alaján íródott ez oda 😄
Továbbra is/és még mindig>>>Basszusgitáros kerestetik!
a modern rock, funk, grunge, (kevés)jazz, hardcore, dub, etno-pop vonalon mozgó The Bombivans zenekarba Székesfehérvár-Budapest vonalon.
Cél: a már meglévõ saját számok mellé még több saját, koncertezés, lemez, világsztárság, kokain, kurvák, nercbunda......tehát csak a szokásos
Olyan ember keresünk aki 18 és 25 között van; rendelkezik kellõ színpadi rutinnal, koncertképes cuccal;
nem fél a basszusgitár hangjától(vastaghúr rulez!), megvan a megfelelõ technikai tudása(slap), kreatív, jól kijövünk vele emberileg,
idõt és energiát fordít a produkcióra és nincs még 3 zenekara, elkötelezett, céltudatos
Irányvonal: Primus, Incubus, Dillinger Escape Plan, Mr.Bungle, Mastodon, Mars Volta, Bumblefoot, Eric Truffaz, European Mantra
nagy vonalakban +/- 5%
Link rólunk(amely persze csak részlegesen vagy egyátalán nem fedi a valóságot):
http://www.youtube.com/watch?v=ihmiCtL4mx0
http://www.youtube.com/watch?v=2qrswNweh8g
http://www.myspace.com/thebombivans
E-mail: [email protected]
Lehetõleg olyan ember NE!!! jelentkezzen:
- aki az irányvonalként felsorolt zenekarokat egyátalán nem ismeri vagy nem szereti
- akinek gondot okoz egy I.-VI.-II.-V. vagy egy C-dúr skála
- aki a kurva nagy pofája mellett 2ütemet sem bír tempóban eljátszani
Kösz
a modern rock, funk, grunge, (kevés)jazz, hardcore, dub, etno-pop vonalon mozgó The Bombivans zenekarba Székesfehérvár-Budapest vonalon.
Cél: a már meglévõ saját számok mellé még több saját, koncertezés, lemez, világsztárság, kokain, kurvák, nercbunda......tehát csak a szokásos
Olyan ember keresünk aki 18 és 25 között van; rendelkezik kellõ színpadi rutinnal, koncertképes cuccal;
nem fél a basszusgitár hangjától(vastaghúr rulez!), megvan a megfelelõ technikai tudása(slap), kreatív, jól kijövünk vele emberileg,
idõt és energiát fordít a produkcióra és nincs még 3 zenekara, elkötelezett, céltudatos
Irányvonal: Primus, Incubus, Dillinger Escape Plan, Mr.Bungle, Mastodon, Mars Volta, Bumblefoot, Eric Truffaz, European Mantra
nagy vonalakban +/- 5%
Link rólunk(amely persze csak részlegesen vagy egyátalán nem fedi a valóságot):
http://www.youtube.com/watch?v=ihmiCtL4mx0
http://www.youtube.com/watch?v=2qrswNweh8g
http://www.myspace.com/thebombivans
E-mail: [email protected]
Lehetõleg olyan ember NE!!! jelentkezzen:
- aki az irányvonalként felsorolt zenekarokat egyátalán nem ismeri vagy nem szereti
- akinek gondot okoz egy I.-VI.-II.-V. vagy egy C-dúr skála
- aki a kurva nagy pofája mellett 2ütemet sem bír tempóban eljátszani
Kösz
Sziasztok fenntvan youtubeon egy cover-em szeretném ha megnéznétek 😊
Elég egyszerû a szám de ez az egyik kedvencem 😊
Cover By ME
Köszi^^
Elég egyszerû a szám de ez az egyik kedvencem 😊
Cover By ME
Köszi^^
\"én megtartom a pénzt, te megtartod a kötelet\"
ez egy csoda!!!!!!!!
http://gitarshop.hu/index.php?tart=apro_hirdetesek_rapattanok&erdekel=23782
http://gitarshop.hu/index.php?tart=apro_hirdetesek_rapattanok&erdekel=23782
\"én megtartom a pénzt, te megtartod a kötelet\"
Srácok! Most gyakorlom a Californicationt jászani akkusztikuson. Az eredeti számban az intronál is az elektromos gitár játszik,ha vége az elsõ ütemnek (TAB:0201) Azt akkusztikusra h lehet átvinni?
( ez a tididídí .. és ezutáni gyors rész)
( ez a tididídí .. és ezutáni gyors rész)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
az ilyenbe az a szép, hogy begyakorolt, sokat elpróbált mozgássorral olyat is meg lehet így tanulni amirõl az ember nem is gondolja hogy meg lehet csinálni, ilyen téren egy csomó minden állhat az emberek rendelkezésére 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Köszi a tippet igyekszem valami normális kis ládát összehozni 😄 Ha valakinek van még tippe ötlete észrevétele szivesen fogadom XD
Itt egy vidi köszönetként XD => Valamit nagyon tud a srác XD
Itt egy vidi köszönetként XD => Valamit nagyon tud a srác XD
a hangszóró adatlapján rajta kell hogy legyen, mekkora térfogat kell neki. a láda dobozához használhatsz pl. MDF lapokat, 2-3 centi vastag bõven jó neki; belsõ szigeteléshez meg jó a vatta is.
arra figyelj, hogy a lapokat ne szöggel, hanem ragasztással illeszd össze.
arra figyelj, hogy a lapokat ne szöggel, hanem ragasztással illeszd össze.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Sziasztok!!!
Nem vagyok egy nagy hangtechnikus szóval abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehetne megvalósítani milyen méretekben stb egy olyan hangfalat amiben 1darab HIWATT GSP12/175-8HW-os hangszóró lenne beletéve. Mi lenne ennek a hangszórónak a megfelelõ ládája. Mert ehhez a ládához akarnék venni egy Line6 spider II hd 150w-os fejet. Szeretném megoldani valahogy és sokat segítenétek ha esetleg eltudnátok látni tanácsokkal 😊 elõre is köszi a válaszokat!!!
Nem vagyok egy nagy hangtechnikus szóval abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehetne megvalósítani milyen méretekben stb egy olyan hangfalat amiben 1darab HIWATT GSP12/175-8HW-os hangszóró lenne beletéve. Mi lenne ennek a hangszórónak a megfelelõ ládája. Mert ehhez a ládához akarnék venni egy Line6 spider II hd 150w-os fejet. Szeretném megoldani valahogy és sokat segítenétek ha esetleg eltudnátok látni tanácsokkal 😊 elõre is köszi a válaszokat!!!
Mexikán. Ha Fender v. Squier gityót akarsz venni
ajánlom a Fender Hungary-t. 20%-kal olcsóbbak mint bármely más bolt.
ajánlom a Fender Hungary-t. 20%-kal olcsóbbak mint bármely más bolt.
A zenekarunk másik gitárosa vett magának egy ilyet csak más színben (egész pontosan ilyen). Mondjuk 2/3 annyit fizetett érte, mint amennyibe a magyar forgalmazónál kerül.
Nem a klasszikus Telecaster hangszedõk vannak benne, szal nem teljesen az a jellegzetes tele hangja, de ettõl függetlenül nagyon szépen szól és kényelmes is rajta játszani. Sztem ár/érték arányban egész jó, bár még nem régóta van meg neki, szal azt nemtom mennyire idõtálló gitár. Arról meg fingom sincs, hogy amit mutattál az mexikói-e, amit a gitárosunk vett azon pl. semmi utalás nincs arra, hogy hol gyártották.
Nem a klasszikus Telecaster hangszedõk vannak benne, szal nem teljesen az a jellegzetes tele hangja, de ettõl függetlenül nagyon szépen szól és kényelmes is rajta játszani. Sztem ár/érték arányban egész jó, bár még nem régóta van meg neki, szal azt nemtom mennyire idõtálló gitár. Arról meg fingom sincs, hogy amit mutattál az mexikói-e, amit a gitárosunk vett azon pl. semmi utalás nincs arra, hogy hol gyártották.
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni, hogy ár-érték arányben ez milyen?
URL=http://hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=10197]http://hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=10197[/url]
Vhogy ráizgultam a telecasterre de még sosem volt a kezemben.
Mexikói gyártmány?[
Véleményeteket szeretném kérni, hogy ár-érték arányben ez milyen?
URL=http://hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=10197]http://hangszeraruhaz.hu/index.php?&tpl=product&prid=10197[/url]
Vhogy ráizgultam a telecasterre de még sosem volt a kezemben.
Mexikói gyártmány?[
kituggya hol a minimálár, amit még messze nem értek el (min 25k)
Az is valami😉 Nekem még két számot tanítottak meg,egyikre már nem emlékszem,de azok csak ilyen egyhúrosak,az meg egyszerû,ha a szélén van a húz😊
Hülyének is megéri<#idiota>#idiota>
Szóval te sem tanárhoz jársz?😮 Akkor ha már egy ember nem jár,van némi esély,hogy nekem is menjen😊
Jah,amúgy black metalt már tudok játszani<#idiota>#idiota>
Jah,amúgy black metalt már tudok játszani<#idiota>#idiota>
hát ha tudsz tabot olvasni akkor
guitar pro 5-öt letöltöd valahonnan és a 911tabs.com-ról leszeded a kedvenc dalaid gp5 fájlját és mehet a reszelés😊
ha valamit nem értesz irány a youtube és megnézed mások hogy fogják le az adott cuccost
én így tanulok itthon
guitar pro 5-öt letöltöd valahonnan és a 911tabs.com-ról leszeded a kedvenc dalaid gp5 fájlját és mehet a reszelés😊
ha valamit nem értesz irány a youtube és megnézed mások hogy fogják le az adott cuccost
én így tanulok itthon
Amúgy internetes leckék által van esély valamilyen szinten megtanulni gitározni,vagy az csak tanárral esélyes?
Itthonra marhulásnak ez menyire felelne meg?Nem célom megtanulni gitározni,meg nem is hiszem,hogy vennék egyet,de jó lenne szórakozni vele,párszor volt kezemben,és jó móka😄
most kipróbáltam én is, 'drop c' hangolás, de itt még simán elviselhetõ a zörgés..😊
Na iggen erre így momentán nem is gondoltam 😊
Kössz szép
Kössz szép
gondolom elõtte rendesen E-re volt hangolva a gitárod.. és ha most le van rakva C-ig ugyanazzal a húrkészlettel, akkor szerintem nem is csoda hogy ha zörög.. sokkal inkább az lep meg, hogy az "alsó két húr pár bundnál rezeg"... 😊
ha ennyire metálkodsz, akkor érdemes lesz vastagabb húrokat szerezni..😊)
szerintem.
ha ennyire metálkodsz, akkor érdemes lesz vastagabb húrokat szerezni..😊)
szerintem.
Segítsééééééééég!
Lehangoltam a gityt /C/ , és az alsó két húr pár bundnál rezeg,
valamelyiknél hang sincs annyira.Lehet ezzel valamit csinálni???
(azon kívül h visszahangolom)
elõre is kössz
Lehangoltam a gityt /C/ , és az alsó két húr pár bundnál rezeg,
valamelyiknél hang sincs annyira.Lehet ezzel valamit csinálni???
(azon kívül h visszahangolom)
elõre is kössz
Mondjuk nem értem a Gibson oldalán az ajánlott árat, mert a thomann-nál majdnem féláron lehet kapni klikk.
Ami most nagyon bejön gitár az a Gibson SG Diablo. Sajna mire összeszedném rá a lóvét, addigra tuti nem lehet kapni, mert csak 1000 db-ot csináltak belõle 😞
A Cort egyátalán nem rossz, fõleg ha nem a legolcsóbb 30-40 ezres kategóriában gondolkozol! Az X-11 (klikk) szerintem remek választás, ebben már EMG-HZ hangszedõk vannak, sokkal jobb tremolo mint a "kistestvérében", és minõségibb anyagokból készül, szerintem abszolut megéri az árát és a különbözetet is, igaz ez 79.000, de ezért a pénzért remek hangszer! <#bdead>#bdead>
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
ez sem egyévre van...
Ertem, koszonom javaslatokat, utana nezek.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
amúgy nem akartam lemínõsíteni a Cort-okat de a kedvezõbb árukért cserébe "változatos" a minõségük
Én Epiphone SG G400-at vennék ilyen árban. Ha kicsit hozzáteszel és nem itthon veszed meg (esetleg alkudozol a kereskedõvel) akkor 90-100 körül ki lehet fogni Tony Iommi signature cuccot, vagy ami még ütõsebb lenne az egy Prophecy SG bár az meg megint drágább egy kicsit (ez Gibson hangszedõkkel van szerelve és sztem kurva szép gitár).
Mondjuk nekem jó lenne egy SG, mert tetszik a formája is és a hangja is, de lehet hogy neked nem jön be.
Mondjuk nekem jó lenne egy SG, mert tetszik a formája is és a hangja is, de lehet hogy neked nem jön be.
pl az Epiphone, Squer azok jóak meg az Ibanez
Tudsz ebben az ar kategoriban valami jobbat mondi esetleg?
a Corttal csak annyi gond lehet hogy elég sok a hibás köztük.
a gitár nyakát a legfontosabb megvizsgálni
bizony hangszedõin spórolt a gyártó, de ha nem túl zajos az elektronika elég nehéz a test akkor szólhat jól
a gitár nyakát a legfontosabb megvizsgálni
bizony hangszedõin spórolt a gyártó, de ha nem túl zajos az elektronika elég nehéz a test akkor szólhat jól
Személy szerint én kedvelem a Cort gitárokat, nagyon jók az árkategóriájukhoz képest. Bár ha nem hard rock és heavy metal érdekelne, én a kinézet(nekem ez is nagyon fontos) miatt inkább egy Epiphone Les Paul-100 EB-t vennék, mert szeretem a színében a kontrasztot, jó az alakja és nagyon szép a feje, amire szintén nagyon allergiás vagyok. Igazából a Cort X6-ban nekem nem tetszik a fogólap pontozása és a fej, illetve nekem kicsit túl agresszív a tremolókar formája, de heavy metalhoz illik az biztos.
Illetve a figyelmedbe ajánlanám a Cort EVL-Z4 BKS nevezetû gitárját: egész szép berakások a fogólapon, letisztult modern forma, bár abban nem vagyok biztos hogy mindez megéri a kb 15 ezer Ft pluszkiadást.
Illetve a figyelmedbe ajánlanám a Cort EVL-Z4 BKS nevezetû gitárját: egész szép berakások a fogólapon, letisztult modern forma, bár abban nem vagyok biztos hogy mindez megéri a kb 15 ezer Ft pluszkiadást.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Cort gitarokrol mi a velemeny? Nem sokka ugy nez ki kinovom a kis setben vett gitart es szeretnek valami jobbat.Olyan max 70K osszegig. Egy Cort x6 neztem ki, foleg hard rock es heavy metal zene ami erdekel.
Ibanez GRG 170 DX eladó!..katt a részletekért
Én már láttam olyan kb. 1 éves gitárt, aminek a bundjain azért látszott már a kopás, szal azért az annyira nem mondott nagy hülyeséget az az eladó 😊
Amúgy szerintem is teljesen mindegy ebben a 20-30e Ft körüli kategóriában hogy mit vesz az ember. Talán a 20e Ft-os gitár azért éri meg jobban ilyen esetben, mert ha esetleg mégsem jön be a gitározás akkor 10e Ft-al kevesebbet bukik az ember a dolgon (ennyire alsókategóriás gitárt használtan eladni lehetetlen). Ha meg bejön a gitározás dolog, akkor meg sztem ugyanannyi idõ alatt kinövi az ember a 10e Ft-al drágább gitárt is, szal tökmindegy és azt a 10e Ft-ot érdemes inkább félretenni és a leendõ következõ gitárra annyival többet költeni.
Amúgy szerintem is teljesen mindegy ebben a 20-30e Ft körüli kategóriában hogy mit vesz az ember. Talán a 20e Ft-os gitár azért éri meg jobban ilyen esetben, mert ha esetleg mégsem jön be a gitározás akkor 10e Ft-al kevesebbet bukik az ember a dolgon (ennyire alsókategóriás gitárt használtan eladni lehetetlen). Ha meg bejön a gitározás dolog, akkor meg sztem ugyanannyi idõ alatt kinövi az ember a 10e Ft-al drágább gitárt is, szal tökmindegy és azt a 10e Ft-ot érdemes inkább félretenni és a leendõ következõ gitárra annyival többet költeni.