Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
nincs felvételed? én tavaly voltam, amikor jött Kecskemétre ingyen, óriási volt!! imádom a játékát
Kuss!-magyarázta.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Ez kicsit drádább, de lehet hogy jobban megéri: Klikk
Vagy böngészd össze külön a motyót innen,itt sok jó cucc van!
Ezek az olcsó szettek sokmindenre nem jók, érdemesebb egy akusztikus hangszeren elkezdeni és ha az alapok megvannak és a kedv sem illant el, lehet tisztességes motyót venni!
Gondolom ezt akarta mondani.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
#23564: igen.
#23558: szerintem csak akkor zúg ha torzításnál megfelezed a dupla hangszedõket.
(tehát nem kis-nagyjack kábellel mint az e gitárnál)
egy kis tanácsra lenne szükségem. néha zúg a hangszedõm (Ibanez V7, V8). de nem mindig, csak van amikor rájön és akkor zúg, következõ nap nem és nem tudom mitõl van. a gitár teljesen új (1 hetes). szép hangja is van a pickup-oknak, de ez a zúgás kicsit zavar. van valakinek valami ötlete? köszi elõre is
http://rockflash.uw.hu a honlapom
Sry elõzõ megnyilvánulás visszavonva 😄
Hellhallmer:
Neked meg kösz mindent , egyébként amikor fogom a dolgokat nem feszül a kezem, csak mondom olyan ritka szar ereim vannak hogy már legkisebb nyomástól is kidudorodnak és ezért tûnik úgy mintha megfeszíteném 1000-rel..
Aztmeg tudom, hogy hogyan állítsam az intonációt a gitárom csak lustva vagyok most ilyenekre, de ha lesz kis idõm beállítom 😊
De azért kösz, hogy leírtad 😊
Amúgy én sajnos sikeresen szétbasztam a kezemet - ezért is említettem meg neked ezt a dolgot - mert sokszor volt hogy bemelegítés nélkül nyomtam túlerõltettem, meg hidegben gitároztam (legszarabb), ennek eredményeképp az van sajna hogy bonyolultabb témákat nem is nagyon tudok már eljátszani, mert eléggé lemerevedtek az izületeim és izmaim a kezemben, meg elég hamar elfárad és megfájdul.
Itt van pár videó amit érdemes megnézni, és ha lehet akkor meg is csinálni, mert nem beszél hülyeségeket a csávó 😄
Elsõ.
Második.
Harmadik.
Az intonáció beállítása meg nem nagy ördöngõsség csak türelem és idõ kérdése 😊 Fogsz egy hangológépet, behangolod a gitárt. Aztán minden húron végig kell azt csinálni, hogy megnézed, hogy a hangológép mit mutat a 12. bundnál lévõ üveghangra, és azt összehasonlítani a 12. bundnál lefogott hanggal. Ha a lefogott hang magasabb mint az üveghnag, akkor a húrlábat úgy kell állítani, hogy hátrébb legyen (elfelé a nyaktól). Ha a lefogott hang mélyebb mint az üveghang akkor meg a nyak felé, elõre kell állítani a húrlábon. Ezután újra be kell hangolni az adott húrt (mert a húrláb állítás miatt elhangolódik) és megint összehasonlítani az üveghangot a lefogott hanggal, aztán az állítgatást addig csinálni, amíg az üveghang és a lefogott hangra csontra ugyanazt mutatja a hangológép. Eltart egy darabig ez a móka, de megéri megcsinálni. Ja amikor állítod a húrlábat, akkor kis lépésekben tedd, max egy fordulat a csavaron, a lefogott hangoknál meg próbáld mindig ugyanolyan erõsségel lefogni a húrt mindegyik húrnál és próbánál, mert az is számít a dolgonál.
A 4-es etûd egyébként tetszik, de a legtöbb Carlevarót én sem szeretem. Carlevarónak nagy rigolyája volt a kar mozgatása, a 4es is pont ezt gyakoroltatja, nekem is azért kell.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Ebbõl a mondatból én arra tippelek hogy a bal kezedre gondolt amivel a húrokat fogod le 😊 a lépegetést meg sztem hagyd meg a lábadnak 😄
Meg nekem alapból már a legkisebb erejû pengetésnél 6 cm-t nõ az erem a kezem felszíén szal nemtom, de sztem nem játszok olyan feszülten mert laza csuklóval nyomom....
De kösz a tanácsokat 😊
A gitáron meg mjad állítok azt már énis észrevettem hogy picit hamis, de lusta vagyok mostanság ilyenekre 😛
Eladó egy keveset használt Greg Benett (ex-Samick) Torino 1 (Gibson SG utánzat) elektromos gitár, borvörös színben
http://www.gregbennettguitars.com/tr1.html
illetve egy Laney LX-20R típusú kombó láda torzítóval (15 W, gyakorláshoz megfelelõ)
http://www.laney.co.uk/show_prod.php?prod=LX20R
Csak együtt, a cucchoz természetesen jár gitárkábel, egy Rocktex puha gitártok, illetve egy gitártartó-állvány is.
Remélem valaki másnál tényleg annyit lesz használva amennyit megérdemel.
Ára: 70.000 Ft
A fentiek új bolti ára kb. 100.000 Ft
érdeklõdni: 30/349-2318 (Budapest)
Ha esetleg valakit zavarna a hirdetés, attól elnézést.
\"The old man then prepares to die regretfully, that old man here is me.\"
Amúgy ezzel a tanárod sanyargat, vagy tényleg tetszik is? Nem piszkálásképpen kérdezem, komolyan érdekel - én csak örülök, ha látom, hogy van klasszikus gitáros hozzászólás is. De ha már modern etûdök, nekem inkább Leo Brouwer jön be...
Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu
Köszönöm