Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Fennen zengi Mátra-Kékes, te vagy itt az Illetékes! 😄

...vágod?

Rockshow
Értem én a viccet, csak nem szeretem!<#vigyor>

I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.

Beast Machine
>>Gitározás közben megengeded hogy csorgassam a nyálam, vagy azt sem lehet?<<

Ráfolyik a nyál a pickupra, oszt megráz a Záram.

Amúgy meg ércsedmán a: pojént. 😛

...vágod?

Rockshow
Hû de szigorúnak tetszik lenni!

Gitározás közben megengeded hogy csorgassam a nyálam, vagy azt sem lehet? Amúgy én már veterán vagyok <#heureka>, nekem már nem kell a rutinmunka anélkül is megy! Egyébként sincs nyálcsorgatás, csak ártatlan viccelõdés, nekem van már egy ilyen otthon, 11 éve választottam koncerten a sokból, meg van két kisebb is tõle (az utánpótlás, a nagyobbik már egészen ügyesen penget, de még csak szembõl).

Összefoglalva kikérem magamnak az obszcén minõsítést, neked lejobb esetben is mûvészúr <#worship>! <#kacsint>

Hell boy
ahhoz kéne egy banda is meg fellépési lehetõség 😄

Beast Machine
Ahelyett, hogy itt csorgatjátok a nyálatokat, inkább gyakoroljatok, hogy a koncerten majd 10-szer ennyi ilyen kaliberû csaj közül válogathassatok, khurvákok.

...vágod?

Rockshow
<#guluszem1><#wow1> Na hol késik már az az elérhetõség? <#crazya>

Hell boy
hát jah de ha megfigyeled usába kb félárakon kapsz hangszert mint itt csak az a baj hogy a behozatal kurva sok pénz lenne..

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

mumpic
:o

Nekem is kell az elérhetõsége, de a gitárt leszarom. 😄

Timbo
😄 jó persze mindjárt írom.. 😄 amugy õ az 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Rockshow
15-ért tokkal? Nem éri meg egyáltalán! ....Megadnád a haverod elérhetõségét, hogy ezt neki is elmondjam! <#wink>

Timbo
Majd amikor az új Hendrix-ként harangoznak be, azért majd meleg szívvel gondolok vissza rátok<#gonosz1><#buck>...
na tényleg köszi

mumpic
Hajrá! <#eljen>

Timbo
Okéss köszi a válaszokat 😊 akkor megveszem sztem a 15000 nem sok érte akkor .. megnéztem és teljesen újnak látszik, mert az ismerõs tényleg alig használta + ad hozzá tokot is . 😊 "tanári segítséggel" kezdem majd el és a 2 óra napi gyak simán menni fog 😊 na köszi a segítséget hejjhó

Na benne van a pickupot a gitárba. Ugye ez egy DiMarzio Chopper a hídhoz. Sikerült megoldani az, hogy az egyik tónus tekerõ azt a nemes célt szolgálja, hogyha letekerem csak fél pickuppal mûködik és visszanyeri azt az eredeti fender hangzást. Vagy legalábbis olyasmit😊 Nagyon megérte szerintem, feldobta a hangját. Ajánlom mindenkinek!😊
Rockshow
Megfelelõ kezdõ gitárnak!

Egyéb tapasztalat nincs!

Használtan pontosan annyit ér amennyiért megveszik, annál többet semmiképp sem!

Egy kezdõnek érdemes tudni:

hogy milyen zenét akar játszani,
egyedül vagy zenekarban óhajtja tenni,
autodidakta módon vagy tanári segítséggel (én ezt javasolom) akar nekifogni a tanulásnak,
az eredmény érdekében hajlandó-e naponta legalább 2 órát gyakorolni,
vagy marad a tábortûz melletti alap akkordkészlet használata mint "gitártudás" megcélzásánál

...a többi majd jön magától!

mumpic
Szép gitár, nem kezdõként is vetnék rá egy pillantást közelebbrõl. A többire válaszolnak a többiek, álmos vagyok 😄

Timbo
sziasztok 😄
most tervezem egy Ibanez V50 akusztikus gitár vásárlását.. szerintetek ez a gitár megfelelõ egy kezdõ gitárosnak? vagy vmi egyéb tapasztalat? Jahhh és szerintetek mennyit ér a jó állapotú de mégis használt Ibanez V50 ak. gitár? és amugy mit érdemes egy kezdõnek tudni 😄 köszi ^^

Hellhammer
Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést mindenkinek! 😊
Faszán jött ki amúgy, mert a múlt héten rendeltem a thomann.de-rõl egy Bugera 333 erõsítõ fejet és pont tegnap hozta ki a posta a szülinapomra, aztán este le is mentem a próbaterembe 2-3 órát metálkodni.
Amúgy tudom ajánlani ezt a fejet, nem nagy név (relatíve), de én rendesen meglepõdtem rajta, hogy hogyan szól, simán felülmúlta a várakozásaimat. Amin pláne meglepõdtem az az, hogy az effect loop részén mind a send, mind a return jelszintje állítható potméterrel - ja meg ha nincs bedugva semmi az effect loop-ba akkor feltekerve a return potiját lehet boost-ra is használni (ilyet még nem nagyon láttam, de sztem hasznos, mert sok erõsítõnél volt az nekem, hogy az effect loop-ba téve a pod-ot túlvezérelte a bemenetét, mert túl nagy jelet adott le az erõsítõ elõfoka).
Az viszont gáz, hogy eléggé olcsó anyagokat használtak a sasszé borításánál és a poti tekerõ gombjainál is, olyan olcsó hatása van (mondjuk olcsó is a cucc, szal érthetõ 😊). Szal mégegyszer mondom, ha valakinek kell elfogadható árú full csöves, 3 csatis fej jópénzé' akkor ez a Bugera 333 jó vétel (a 6260 és 6262 nemtom milyen lehet, de azokról is írtak jókat).
Majd ha ismét megtanulok gitározni (gyakorlatilag 1 hónapja nem volt gitár a kezemben - esküvõ meg hasonló dolgok miatt) akkor csinálok pár felvételt az erõsítõvel, hogy mégis milyen kb.

Ui: ezekben a Bugera erõsítõkben páran az idõtállóságot és strapabírást kritizálták, majd idõvel meglátom hogyan teljesít hosszú távon...

Hell boy
továbbra is keresek POD XT-t. akinek van eladó szóljon!!

Christiansen
Hammertime😉

Beast Machine
Let the Hammer F... ja várjál, ez nem az!

Mindenesetre Bulldog Szülinapot!

...vágod?

Christiansen
250e-t tuti megér, de utolsó órákban úgyis felmegy az ára, ráadásul még két nap van addig...

kraawz
nem él valaki az USAban?

Ezt a gyöngyszemet szerintem vagy 300$-t adják majd el, 50.000 FT. Nem tudom,mennyit érhet,de jóval többet..

Hell boy
heppi börzdéj Hellhammer!!

McGrady
boldog szülinapot!! :-)

Kuss!-magyarázta.

Mészáros Ádám (Erik Sumo Band,Péterfy Bori,Ninjahelikopter,stb.)
fiatal,lelkiismeretes gitáros oktatást vállal Budapesten! Keress,ha
érdekel az improvizáció! (Mûfajtól függetlenül.)
Jelentkezz,érdeklõdj bátran!
[email protected]
Hell boy
ilyen van egyik haveromnak, sztem korrekt kis gitár játszottam is rajta nekem tetszett.

Az egyik boltban láttam Ibanez V50 gitárt, mivel az egyik ismerõsöm ibanez párti azt mondta jó gitár lenne nekem. Kezdek elbizonytalanodni Hora Western Standar ügyben. Szerintetek melyik a jobb?
Beast Machine
Akár.

...vágod?

0blueman
vagy hogy milyen kezes a gitár<#ravasz1>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Beast Machine
nézõponttól függ.

...vágod?

Christiansen
alatt=felett, és meglesz az

Fehercsoki
Nemértem de azért köszi😊

Beast Machine
E-A-D-G húrokat tudod így behangolni, a mélyebb húrt az 5. bundon megpengetve ugyanazt a hangot kell kapjad, mint az alatta lévõ húron a lefogás nélküli pendítés ad. B húrnál ugyanez, csak ott a G húr 4. bundjához kell igazítani, az alsó E-t pedig a B húr 5. bundjához kell igazítani ismét, remélem érthetõ voltam 😊

...vágod?

Fehercsoki
Hogyis volt eza behangolós dolog hogy melyik húrnak kell ugyanúgy szólnia mint az alatta lévõ húr a hanyadik bundnál?

kraawz
érdemes kimenni szlovákiába. Én Kassától vagy 50 km-re lakok,elgondolkogtató :o

0blueman
tudom, hogy webshopból nem szabad gitárt venni, de azért ez mégiscsak egy Epiphone. Ilyet fogok kérni, és ha jól tanulok akkor meg is lessz<#eljen><#eljen><#eljen>

0blueman
szerintem a lehetõ legolcsóbb

Hell boy
ez nem rossz oldal. vannak cuccok amik jóval olcsóbbak

0blueman
Szlovákiából hozzák rendelésre, és futárral ingyen van a szállítás 30 fölött.

Hell boy
hát itt is csak 2500ftal olcsóbb😊 viszont itt nem biztos hogy van ingyenes kiszállítás

0blueman
Ilyen nincs!!!<#wow1><#worship>

Hell boy
hát ahhoz inkább az epiphone passzolna sztem aztán otthon meg mondd meg hogy ez ilyen szülinap+karácsonyi ajándék legyen😄 és akkor már belefér a 40be

0blueman
de az még sokára lesz, hogy játszani is tudjak rajta<#zavart1>

0blueman
a régi klaszikus rockot, tudod Gunok és Rózsák, Rolling Stones, Kiss...
A gitár meg szülinapra lenne úgyhogy nemhinném hogy kérhetek 30 felett.

Hell boy
hát ha azt nézzük hogy ha ráteszel 10ropit és akkor megtudod venni az epiphone speciel II-t akkor én inkább azt választanám mint a raptort. milyen zenét akarsz majd játszani?

0blueman
Én már egy Peavey Raptort néztem ki magamnak 29900-ért.Szeritetek milyen?
Innen a harmadik

Hell boy
Hát egy próbát megérhet, bár a hárs nem a legjobb egy ilyen kategóriánál, igen tudom egy xszázezres Ibanezek is hársból vannak úgytom de fa és fa között is lehet hatalmas külömbség. a nyak mahagóni az oké kérdés hogy a hangszedõk mennyire jók. a kulcsok grover márkájúak azok úgytom jók bár nyilván abból is egy alsóbb kategóriás szett van rajta. sztem kezdõ gitárnak jó ha nagy gebasz lenne vele még mindig ott a 2 év gari. na de majd mondd véleményt nálam okosabb ember is 😊