Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
Ráfolyik a nyál a pickupra, oszt megráz a Záram.
Amúgy meg ércsedmán a: pojént. 😛
...vágod?
Gitározás közben megengeded hogy csorgassam a nyálam, vagy azt sem lehet? Amúgy én már veterán vagyok <#heureka>#heureka>, nekem már nem kell a rutinmunka anélkül is megy! Egyébként sincs nyálcsorgatás, csak ártatlan viccelõdés, nekem van már egy ilyen otthon, 11 éve választottam koncerten a sokból, meg van két kisebb is tõle (az utánpótlás, a nagyobbik már egészen ügyesen penget, de még csak szembõl).
Összefoglalva kikérem magamnak az obszcén minõsítést, neked lejobb esetben is mûvészúr <#worship>#worship>! <#kacsint>#kacsint>
...vágod?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
na tényleg köszi
Egyéb tapasztalat nincs!
Használtan pontosan annyit ér amennyiért megveszik, annál többet semmiképp sem!
Egy kezdõnek érdemes tudni:
hogy milyen zenét akar játszani,
egyedül vagy zenekarban óhajtja tenni,
autodidakta módon vagy tanári segítséggel (én ezt javasolom) akar nekifogni a tanulásnak,
az eredmény érdekében hajlandó-e naponta legalább 2 órát gyakorolni,
vagy marad a tábortûz melletti alap akkordkészlet használata mint "gitártudás" megcélzásánál
...a többi majd jön magától!
most tervezem egy Ibanez V50 akusztikus gitár vásárlását.. szerintetek ez a gitár megfelelõ egy kezdõ gitárosnak? vagy vmi egyéb tapasztalat? Jahhh és szerintetek mennyit ér a jó állapotú de mégis használt Ibanez V50 ak. gitár? és amugy mit érdemes egy kezdõnek tudni 😄 köszi ^^
Faszán jött ki amúgy, mert a múlt héten rendeltem a thomann.de-rõl egy Bugera 333 erõsítõ fejet és pont tegnap hozta ki a posta a szülinapomra, aztán este le is mentem a próbaterembe 2-3 órát metálkodni.
Amúgy tudom ajánlani ezt a fejet, nem nagy név (relatíve), de én rendesen meglepõdtem rajta, hogy hogyan szól, simán felülmúlta a várakozásaimat. Amin pláne meglepõdtem az az, hogy az effect loop részén mind a send, mind a return jelszintje állítható potméterrel - ja meg ha nincs bedugva semmi az effect loop-ba akkor feltekerve a return potiját lehet boost-ra is használni (ilyet még nem nagyon láttam, de sztem hasznos, mert sok erõsítõnél volt az nekem, hogy az effect loop-ba téve a pod-ot túlvezérelte a bemenetét, mert túl nagy jelet adott le az erõsítõ elõfoka).
Az viszont gáz, hogy eléggé olcsó anyagokat használtak a sasszé borításánál és a poti tekerõ gombjainál is, olyan olcsó hatása van (mondjuk olcsó is a cucc, szal érthetõ 😊). Szal mégegyszer mondom, ha valakinek kell elfogadható árú full csöves, 3 csatis fej jópénzé' akkor ez a Bugera 333 jó vétel (a 6260 és 6262 nemtom milyen lehet, de azokról is írtak jókat).
Majd ha ismét megtanulok gitározni (gyakorlatilag 1 hónapja nem volt gitár a kezemben - esküvõ meg hasonló dolgok miatt) akkor csinálok pár felvételt az erõsítõvel, hogy mégis milyen kb.
Ui: ezekben a Bugera erõsítõkben páran az idõtállóságot és strapabírást kritizálták, majd idõvel meglátom hogyan teljesít hosszú távon...
Ezt a gyöngyszemet szerintem vagy 300$-t adják majd el, 50.000 FT. Nem tudom,mennyit érhet,de jóval többet..
fiatal,lelkiismeretes gitáros oktatást vállal Budapesten! Keress,ha
érdekel az improvizáció! (Mûfajtól függetlenül.)
Jelentkezz,érdeklõdj bátran!
[email protected]
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
...vágod?
A gitár meg szülinapra lenne úgyhogy nemhinném hogy kérhetek 30 felett.
Innen a harmadik