Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szöveg direkt lett ennyi és ez,,több verze volt..de kihagytuk ...nem hinném hogy rossz döntés volt..
hja és még keverés és master elõõt vagyunk ez csak a tiszta nyersanyag...meg sem lett volna szabad mutatnom😄..szóval be lesz állítva minden hogy szóljon is vhogy😊
hell..semmi gáz😊..
igen, a dob gyenge!..tudod a dob fel lett véve és utána kicsit megváltozott a dal, kvázi az egész,dinamikailag és kapott 1 nõi éneket..😄
és már nem vettük újra a dobot,akartuk de nem baszakodtunk vele már,élõben faja lesz😊
igen, a dob gyenge!..tudod a dob fel lett véve és utána kicsit megváltozott a dal, kvázi az egész,dinamikailag és kapott 1 nõi éneket..😄
és már nem vettük újra a dobot,akartuk de nem baszakodtunk vele már,élõben faja lesz😊
Annyiban egyet értek hogy a szöveg nem túl tartalmas, de szerintem egy olyan együttesnek aki most kezdi a pályályát (ugye?) tökéletes. Dobnál annyi hogy lehetne hangosabb valamivel. De megint mondom, nekem nagyon bejön a szám.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szia bcrics!
Szerintem ez a szám elég gyenge, bár nem tudom, hogy a többi milyen, inkább úgy fogalmazok, hogy szegény a szám. Meg nekem a dob sem tetszik, lehet egy kicsit pergõsebb a szólónál, a csaj meg szerintem a szöveg is szegényes.
Bocsi, hogy csak negatív kritikákat írok, de te kérted ki a véleményeket(de az nem azt jelenti, hogy az egész nem tetszik).
Üdv, Balázs
Szerintem ez a szám elég gyenge, bár nem tudom, hogy a többi milyen, inkább úgy fogalmazok, hogy szegény a szám. Meg nekem a dob sem tetszik, lehet egy kicsit pergõsebb a szólónál, a csaj meg szerintem a szöveg is szegényes.
Bocsi, hogy csak negatív kritikákat írok, de te kérted ki a véleményeket(de az nem azt jelenti, hogy az egész nem tetszik).
Üdv, Balázs
a háttért megnézed. Amit a srác gitározik az meg végülis tisztán hallható😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nekem nem lenne rossz Sopronban találnom egy tanárt....😊
valaki esetleg ismer valakit, aki soproni magántanár?
valaki esetleg ismer valakit, aki soproni magántanár?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Gitár oktatást vállalok GYÖNGYÖSÖN
4 évnyi tudás(napi 6 óra szinten)
Rock/Metal/Blues stílusokban
Sok szabadidõ éppen ezért ráérek majdnem mindig 😊
Tel:06-30/724-5599
4 évnyi tudás(napi 6 óra szinten)
Rock/Metal/Blues stílusokban
Sok szabadidõ éppen ezért ráérek majdnem mindig 😊
Tel:06-30/724-5599
Megnéztem egy párat és azt gondoltam hogy van bonyolultabb verzió is, tudod ami szebben hangzik, de hogyha Te is ezt ajánlod akkor jó lesz ez nekem..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sziasztok.
Nem tudna valaki kisegíteni egy Karib tenger kalózai (Pirates of the Caribbean) tab-al? Nagyon sok fajtát találtam, de egyik sem hangzik igazán jól. Valami
ilyesmi kellene.
Elõre is köszönöm.
Nem tudna valaki kisegíteni egy Karib tenger kalózai (Pirates of the Caribbean) tab-al? Nagyon sok fajtát találtam, de egyik sem hangzik igazán jól. Valami
ilyesmi kellene.
Elõre is köszönöm.
Érdekel😊
mindenki számít vkinek!😊...
És szívesen látunk minden rockert és nemrockert a koncerteken,..Örölünk ha tetszik a dal..majd vegyétek meg a lemezt😄.
ha érdekel vkit majd felrakom a többi dalt is😊
És szívesen látunk minden rockert és nemrockert a koncerteken,..Örölünk ha tetszik a dal..majd vegyétek meg a lemezt😄.
ha érdekel vkit majd felrakom a többi dalt is😊
Ez nagyon jó lett. Bárcsak már én is ott tarthatnék hogy számokat írok, meg együttes... 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Nem semmi az biztos. Nekem is nagyon bejön, lehet, hogy ott leszek majd a lemezbemutatón. 😊 Márha számítok én itt valamit is... 😞
3..a verze ének 2.
3 vagy 4 szólamban énekel az elején?
várunk a lemezbemutatón a pecsában😄
köszke..hát lehet a solo meg lesz vágva😄..de majd linkelem jövõhéten a végleges változatot a többi dallal eggyütt..
jó a hangja a lánynak mi?😊
jó a hangja a lánynak mi?😊
Amúgy nagyon bejön! Majd a mastering után is rakd be😊
igen a verzében igen...ahogy az alapdalban is.a chorus akordjai mások.
Tényleg egész végig F#m A E H akkormenet megy?
Vélemény?..sztetek?
Kis marhulásom, háttérben a Guitar Pro, bocs a hiperszar minõségért (olyan mintha vmi phaser lenne a hangon, de nincs, csak szar a mikrofon).
...vágod?
Magyarországon élek, de nem Mo.-n akarunk pénzt keresni belõle, hanem nyugatabbra. De attól nem fogok elköltözni..😊
igen tudom még kellene rajta variálni kicsit csak már annyit "szenvedtem" vele hogy nem volt hozzá kedvem, de majd megcsinálom ha lesz rá érkezésem.
Magyarország..😊
Nem..😊
Nem az én öcsém, hanem a feleségem öccse, tehát a sógorom (csak valahogy a sógor szó nekem nem szimpatikus 😊). Reflected a zenekaruk a neve amúgy.
Olyan országban ahol a sok hülye ember sok hülye kérdést tesz fel...😊
Próbálok nem meggondolatlan lenni és nem erre feltenni mindent tehát megyek majd fõsulira stb.. Tisztába vagyok a dolog nehézségével és a Magyarországi viszonyokkal.
Mi az öcséd zenekarjának neve?
Mi az öcséd zenekarjának neve?
Ha az kielégít, hogy az aktuális divathullámot meglovaglod, akkor talán meg lehet élni (csak abból gondolom ezt, hogy a The Moog-ot hoztad fel példának, akik simán ráültek az indie hullámra).
Az a szar, hogy csak úgy tudsz megélni belõle, hogy leszerzõdsz egy kiadóhoz, akik adják a managementet meg a körítést, de akkor meg már nagyon nem azt fogod csinálni amit szeretnél, hanem azt amit mondanak. Persze lehet, hogy ez egy darabig fedi majd egymást, de néhány év elteltével már nem nagyon.
Emellett ott van az, hogy ha tényleg meg szeretnél élni belõle, akkor az azt jelenti, hogy nem pár évrõl van szó, hanem akár évtizedekrõl is. Most rászánsz 5 évet az életedbõl, aztán ha már nem vagy annyira menõ és nem kapsz annyi pénzt amibõl egy családot el tudsz tartani, akkor mit kezdesz majd 30-35 éves fejjel, nulla munkatapasztalattal a munkaerõpiacon?
Gondolj bele: vagytok mondjuk 4-en egy zenekarban, ahhoz hogy normálisan meg tudj élni, kell kb. 160-200e Ft, azaz zenekarilag olyan 700-800e Ft, ami felbruttósítva olyan 1,8 millió Ft/hónap. Ha nem látszik annak szikrája sem, hogy ez stabilan megvan (ingázhat a dolog fel-le havonta, szal mondjuk úgy nézve, hogy éves szinten megvan 20-22 millió Ft bevétel), addig egy merõ ábránd az, hogy csak zenélésbõl megélni.
Ne érts félre, nem kötözködni akarok, hanem csak kicsit rávilágítani az érem másik oldalára is. A feleségem öccsének is vannak nagyon idealista és naív elképzelései a dolgokról, aztán néha lehozom egy kicsit a földre 😊 Õ is zenél most egy zenekarban (anno én adtam gitárt a kezébe - hehe), van kiadójuk, 2 lemezt kiadtak, de az, hogy megéljenek belõle, az nagyon messzi van még, ráadásul olyan zenét játszanak, ami kezd kimenni a divatból szép lassan, és nem is nagyon akarnak másfelé mozgolódni zeneileg.
Hellboy: fasza a felvételetek 😉 Nekem kicsit túl sok a mélyközép benne, de arányaiban meg úgy hangzásilag jó.
Az a szar, hogy csak úgy tudsz megélni belõle, hogy leszerzõdsz egy kiadóhoz, akik adják a managementet meg a körítést, de akkor meg már nagyon nem azt fogod csinálni amit szeretnél, hanem azt amit mondanak. Persze lehet, hogy ez egy darabig fedi majd egymást, de néhány év elteltével már nem nagyon.
Emellett ott van az, hogy ha tényleg meg szeretnél élni belõle, akkor az azt jelenti, hogy nem pár évrõl van szó, hanem akár évtizedekrõl is. Most rászánsz 5 évet az életedbõl, aztán ha már nem vagy annyira menõ és nem kapsz annyi pénzt amibõl egy családot el tudsz tartani, akkor mit kezdesz majd 30-35 éves fejjel, nulla munkatapasztalattal a munkaerõpiacon?
Gondolj bele: vagytok mondjuk 4-en egy zenekarban, ahhoz hogy normálisan meg tudj élni, kell kb. 160-200e Ft, azaz zenekarilag olyan 700-800e Ft, ami felbruttósítva olyan 1,8 millió Ft/hónap. Ha nem látszik annak szikrája sem, hogy ez stabilan megvan (ingázhat a dolog fel-le havonta, szal mondjuk úgy nézve, hogy éves szinten megvan 20-22 millió Ft bevétel), addig egy merõ ábránd az, hogy csak zenélésbõl megélni.
Ne érts félre, nem kötözködni akarok, hanem csak kicsit rávilágítani az érem másik oldalára is. A feleségem öccsének is vannak nagyon idealista és naív elképzelései a dolgokról, aztán néha lehozom egy kicsit a földre 😊 Õ is zenél most egy zenekarban (anno én adtam gitárt a kezébe - hehe), van kiadójuk, 2 lemezt kiadtak, de az, hogy megéljenek belõle, az nagyon messzi van még, ráadásul olyan zenét játszanak, ami kezd kimenni a divatból szép lassan, és nem is nagyon akarnak másfelé mozgolódni zeneileg.
Hellboy: fasza a felvételetek 😉 Nekem kicsit túl sok a mélyközép benne, de arányaiban meg úgy hangzásilag jó.
technikailag még csak-csak megoldható lenne, mert van 2 input a ládán..
de közben úgy tûnik h mégse lesz rá szükség, mert hazaér a másik gitáros ládája.. bár aztán amíg nem látom, addig úgyse hiszem el😄
egyébként nem venne valaki tõlem olcsón egy Laney gitárfejet?! szinte ingyen odaadom, természetesen 😄DDD
de közben úgy tûnik h mégse lesz rá szükség, mert hazaér a másik gitáros ládája.. bár aztán amíg nem látom, addig úgyse hiszem el😄
egyébként nem venne valaki tõlem olcsón egy Laney gitárfejet?! szinte ingyen odaadom, természetesen 😄DDD
Nem Magyarországon😊 The Moog példája áll a szemünk elõtt😊
Szerintem technikailag sem megoldható, én mindenesetre nem tenném, mert megrongálná a ládát, vagy akár a két fej is károsodhat. Ha mégsem, akkor meg tuti szarul szól.
magyarországon zenélésbõl megélni? 😄 elég necces mondjuk ha valami populárisabb mûfajt játszotok akkor még talán de akkor is kell rengeteg ismerettség hátszél hogy lehessen is belõle vmi, nem mondom hogy tehettség is kell látva a mai magyar zenepiacot de azért nem árt ha van egy kicsi, persze attól is függ milyen zenét toltok meg hogy mekkora réteget céloztok meg a zenétekkel.
ládával=fejjel
kicsit betett a mai nap..😄
kicsit betett a mai nap..😄
ismét hülye kérdés:
4×12es ládát általában lehet 2 külön ládával hajtani???
(most valami elképesztõen béna helyzetbe kerültünk, remélhetõleg csak egyszer lesz rá szükség 😄😄)
4×12es ládát általában lehet 2 külön ládával hajtani???
(most valami elképesztõen béna helyzetbe kerültünk, remélhetõleg csak egyszer lesz rá szükség 😄😄)