Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A messzeség kérdése meg relatív, mi innen megyünk majd Szegedre, az aztán tényleg az ország másik fele számunkra 😊
kicsit off, de ismeritek machinegun smith-t? brutálisan jól rádobol a srác egy csomó zenére... érdemes belenézni szerintem a videóiba 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Nagyon fasaza a zene télleg 😄
Egy kérdés: a hörgéseket ugye nem a csaj nyomja? 😄
Másik amit nem kötekedésképp de a fasza zenét elrontja az, hogy angol a szöveg....
Könyörgöm ha valaki magyar büszkén vállalja(na nem félreérteni nemvagyok se skinyó se hungarista) de világnyelvre való átállás tipikusan meghunyászkodás a populáris kényszerünk felé...
De csak jótanács(Curs számot hallgattam meg)
Akinek van 5 szabad perce és megtenné hogy regisztrál ITT , és ismerõsnek jelöli a zenekarunkat ITT azt nagyon megköszönnék, ugyanis 200.000Ft értékû stúdióidõt nyerhetünk vele, és benne vagyunk az elsõ 10(lehet hogy az elsõ 3) zenekarban, és már csak két hét van a verseny végéig, szorít az idõ és kéne a segítség.
Elõre is köszi annak aki regisztrál és ismerõsnek jelöl.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu
Az elõzõket, nem is neked írták...
Elõször is rosszúl kezted a tanulást,mert gitározni pengetõvel érdemes elkezdeni, nem véletlenûl találták ki...
Másrészt, ha van egy zenetanárod és jártál zongorázni, akkor könnyû helyzetben vagy, mert az alapokat tudod( zeneelmélet tedkintetében) és már csak a gitár nyakán lévõ hangokat kell elsõsorban megtanúlnod, ahhoz h. játszani eltudj kezdeni. Ha ez megvan azután jöhet az akkordtanulás, majd a nehezebb és nehezebb dolgok. Amiután már tudsz pengetõvel jól gitározni, utána már elkezdhetsz pengetõ nélkûl is játszani.
1. Megveszed az elsõ gitárodat és próbálgatod.
2. Elmész tanárhoz, megtanulsz egy csomó mindent.
3. Ott hagyod a tanárt és MAGADTÓL fejlõdsz tovább.
NEM. Én jártam és még most is járok tnaárhoz, képzeljétek el.
De igazábol szintetizátor szakon vagyok, csak néha leülünk egyet gitározni is. Ezértr utdom, hogy milyen mikor tanár tanítja és azt is amikor önerõbõl tanulsz meg valamit.
Az biztos, hogy ha ilyet veszel, akkor nem fogja összeszarni magát a súlyod alatt, ha egy kicsit erõsebben taposod meg (konkrétan öntöttvasból van a háza, meg a pedál is vaskos fémbõl van brutális gumiborítással). Angolul azt mondanák rá, hogy "road worthy".
Mi a különbség egy Wah-wah és egy cry baby között?
Szerintem nagy élmény, ha nem kell újra feltalánod a gitározást, van aki kiigagít, és megdícsér, és olyan dolgokat mutat, amit magadtól sosem próbáltál volna ki, pl különbözõ stílusok.
Ha nem jártál tanárhoz, honnan tudod hogy egyedül tanulni nagyobb móka?
Egyeseknek nagyobb élmény, ketteseken meg nem!
Most tetszik???
100-wattos Mesa Dual rectifier 2 csatornás (220-as európai) fej. Nem hiszem hogy be kell mutatni... 300.000Ft
balintszollar(kukac)gmail(pont)com
Én is kezdõ vagyok még(fél éve gitározom), ezért nem tudok más tanácsot adni, minthogy olvass utáa neten.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Metallica nothing else matters Cover 😊
Mi a véleményetekerrõl a gitárról?😊 Kezdõgitárnak lenne és jó pár évig megszeretnék vele lenni!
Köszi elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ha olvasod a fórumot lenne hozzád egy kérdésem persze ha más is tud segíteni nekem az is jó 😄
szóval: az a helyzet hogy az Acid proba vannak a gitár dob basszus stb sávjaim és általába úgy szoktam õket effektezni hogy csinálok mindegyikhez egy külön Bus-t és arra pakolom rá az effektet (így kevésbé eszi a procit) a sávoknál meg megadom hogy melyik bus-t használja kimenetnek, na most a problémám az hogy ha pl a gitár bus-ra rakok iztope ozone-t akkor enyhe késést produkál sajnos olyan mértékût amit már hallani lehet, mit csináljak hogy legyen ez a késés? az ozone-nak ezt az eq matching részét használom ha ez az info segít valamit.
a gary jules féle változat igen elszállós,kár lett volna lemásolni,...ottvan az mind2 dalban,ha minden jólmegy holnap belövöm a masterelt anyagot és lehet fikázni is😊
Sokkal finomabb lett, mint a régi szintipoppos, new wave-es változat. Õ sem hozta a fílinget, de jobb mint az eredeti.
😊
Az a gondom, hogy ha meghallgatod az eredetit akkor annak van egy finom kis feelingje amit ti próbáltok megrockosítani...
Na ezt elrontottátok a jókis sum41,blink által hozott punkrock vokálformával...
A csajnak elején jó hangja van csak nyers, olyan sivár unalmas hangsúlyú...
Ha már átdolgoztok vmit akkor vegyétek figyelembe azt is, hogy annak a számnak a feelingjét azért hozza....
Bocs negatív kritikáért csak tanácsot szeretnék nyújtani 😊
üdv
V.jani
Elõbb meghallgatom majd a kész számot és utána majd meglátjuk, hogy milyen lesz. 😊
A szóló az így is szépen hangzik.
Sok sikert a továbbiakban, és várom a kész számot. 😊
Üdv, Balázs