Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS nem akarok elbûvölni senkit ezzel a "zenével", arra más módszerek is vannak. 😛
És már tudom az akkordokat, nem kell õket megtanuljam, de azért köszi. 😊
Ha csak no thxes zenéket akarsz majd játszani, akkor elõbb ezekkel az akkordokkal kezd. (nem hinném hogy nagyon bonyolúlt akordokkal játszanának.)
Egy kis segítség az akkordtanuláshoz: http://ludens.elte.hu/~gaabi/akkord-.htm
szóval,,ha 1-2 csajt elakarsz bûvölni én még a necsinecsi nagyszerû felejhetetlen balladaeposzt is megdolgoznám..😄
inkább hallgassatok zekket és aszutykok hellyet mutassatok a csajoknak iesmit,,ha ettõl nem sírnak be akkor rá a fitymára..csecs.
Inkább hagyjuk is ezt, légyszi ha tudtok, Dalriada tabot mutassatok nekem. 😊
Kuss!-magyarázta.
...vágod?
Ha valaki tud valami jó gitártabultúrát tõlük, az kérem írja be ide.
Szerintem se kéne OFF-olni.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
egyébként beszéltem pár hónapja egyik ismerõssel, hogy nem sok olyan régi együttes van, ami folyamatosan meg tudna úgy újulni, hogy közben megmaradnak az alapok... mellesleg ugyanúgy sikeresen... arra jutottunk, hogy szinte csak madonna az egyetlen... de õ meg kicsit más kategória 😊
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Ki az az Angus Young, mi az hogy gitár? Engem legjobban a mai zenében a techno idegel. Semmi zenei nincs benne, mégcsak nem is hangszerrel készítik az egészet. Meg a Rihanna... Nem játszik hangszeren, a testét photoshoppolják, a hangját meg módisítják. És akkor ezt nyomják éjjel-nappal a rádióban meg az MTV-n. No Thanks legalább annyiban jobb ezeknél hogy hangszeren játszanak valamennyire...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem mondjuk az uj Metallica kimondottan tetszik, es szerintem doreseg azt elvarni, hogy ujra master of puppets tipusu anyagot fognak irni.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Azért mert most egy szar szövegét és zenéért 4x 5x több pénzt kapnak, mint régen pl. egy Legjobb méreg-ért. A legrosszabb a dologban, hogy a mai tizenéveseknek ez tetszik, és a tcs. pedig hülye lesz többet dolgozni, hogyha így is megy az üzlet. Szerintem a tankcsapda részérõl ez egy nagyon hülye, rossz felfogás, de az õ zenekarjuk, nem az enyém.
Már csak azt nem értem, hogy õk mért csodálkoznak azon, hogyha a régi rajongók ma már le sem szarják a fejüket...
Viszont van egy zenekar ami biztos nem fog ilyen hibába esni, ez pedig a Rammstein.
Ez az énáltalam ismert egyetlen olyan zenekar, amirõl bátran kimerem jelenteni, hogy még minimum 10 évig nyomják majd az ipart, és az albumuk egyre jobb és jobb lesz. Esetleg még a Motörhead is ilyen volt, de mára már eléggé kiöregedtek és nem hiszem h. õk 2-3 évnél tovább csinálnák már.
valaki írta, hogy a tcs régi albumai jók voltak nagyon... hát igen... 😊 az volt az igazi... punk 'n roll, legjobb méreg, baj van, stb... az utóbbi években kezdtek irtó gyenge számokat csinálni... 😞 de a metallicával is ugyanez van... a st anger és az új album sem az igazi már... de a slipknot új albuma se lett annyira jó... (pedig csomó fórumon istenítik a "divatrajongók" ész nélkül...) a system tudott pár éve nagyon meglepni a hipnotize/mesmerize albumokkal... azok nagyon jók lettek... a static-x régebbi albumait is szerettem (machine, shadow zone...) de tõlük sem lett annyira jó a "start a war" és a cannibal sem 😞
...vágod?
De végül is valahol el kell kezdeni a rokkerkedést 😉 "
1- A No thx nem rock, sõt még zenének sem nevezném, az hogy ebben az országban ezt a zörejt zenének nevezik, azt az ország elbutított tizenéveseinek köszönhetjük.
Félre ne értsd, nem te tehetsz róla, te ezt látod h. minenki ezt hallgatja a te korosztályodban, a fiúk úgy öltözködnek mint a buzik- a te korosztályodba- és ilyen "zené"ket hallgattok.
Persze most nem értesz egyet, meg azt gondolod h. én vagyok a divatkerülõ hülye... De majd 1-2 év múlva mást fogsz majd hallgatni, és ráfogsz majd jönni, h. amit hallgattál az egy nagy........ volt.
2. Aki olyan vélemény van mint én, az nem Lagzi Lajost hallgat kedves Gellért...
Nem tudom h. hány éves lehetsz, de olyan 13-14 max 15 évesre tippelek, ami rendben is van, mert ugyanazt a többi szart hallgatod mint a többi majom.
Ha azért vagy felháborodva, hogy téged lebuziznak, akkor ne hallgas olyan zenét amikben buzik játszank, ne öltözz úgy mint a buzik, és a legfontossab h. ne is viselkedj úgy mint a buzik.
Ha magyar rockot akartok hallgatni, akkor tudom ajánlani a Tankcsapdától a régebbi albumokat, az újabbak nagyon gyengék, de a régik azok jók. Azt hívhatjuk rocknak, de ilyet h. no thx azt ne nevezzük így. Azt se tudják h. mi az a zene...
Egyébként lentebb a kolléga nem hiába mondta, h fül alapján a Notenkszet: mert annyira primkó, hogy lehet is.
...vágod?
De végül is valahol el kell kezdeni a rokkerkedést 😉
Ez a leggyakoribb szöveg amit hallok... 😞
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Sokan kiröhögtek már...
De ha nem tapasztal sz hibákat, akkor nem olyan fontos, hogy márkás legyen.
Amúgy elvileg minden daw progiban lenne latency compensation, ami az lenne, hogy a plugineknek van egy adott késleltetése (plugintõl függ hogy mennyi) amit sample-ben adnak meg, na ebbõl a progi elvileg tudná, hogy mennyivel kell késleltetnie a sávokat, hogy szinkronban maradjanak. Vagy az van, hogy az Acid-ban kellene valahogy ezt beállítanod (nemtom lehet-e ki-be kapcsolni ezt a latency compensationt benne), vagy az van, hogy az ozone szarul adaj át ezt a praméter, vagy az acid valami miatt nem eszi meg az ozone cuccát. Próbáld ki másik pluginnel, hogy annál is elõfordul-e ilyesmi, ha igen, akkor az acid-ben lehet a gáz, ha meg csak az ozone-nal csinálja ezt akkor az ozone és az acid nem szereti egymást.
más: a #24399-re van vmi ötleted?
Ha valakit érdekelne esetleg egy eladó Roland MicroCube akkor dobjon rám egy privit ...
Otthonra vettem a nyáron, de inkább fejhallgatóval gyakorlok (a család legnagyobb örömére ...) és emiatt csak áll a sarokban ...
DummyBoy
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
bandával most mi a helyzet? fellépések szoktak lenni?