Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ stúdiózás volt nektek?
Végére Értünk a Stúdiózásnak,
Itt Hallhatjátok a felvételeket...
Romantika
Vihar
Mad World
Bábok
Nem Érdekel Semmi
(én teljesen meg vagyok elégedve a ládával, meg játszottak rajta elég sokan, és senki se vágta hozzám h mennyire szar lenne)..
viszont basszerosunk megpróbálkozott egy HB kombóval, és az eleve kontaktos volt a master potin amikor megérkezett, és ezután kb 3 próbát élt túl.. szóval ezek alapján én nem ajánlanám(bár a gitárjaikat nem ismerem, de nem fûznék hozzájuk túl sok reményt..:S )
\"All that we are is the result of what we have thought\"
A Harley Benton gitárok és kombók azért olcsók mert silányak.
Már próbáltam újraküldeeni is, de az se megy... Pedig mindent kitöltöttem és elfogadtam...
Sok sikert!
\"All that we are is the result of what we have thought\"
Ha van 5 szabad perced és megtennéd hogy regisztrálsz ITT és ismerõsnek jelölsz minket ITT azt nagyon megköszönnék, ugyanis 200.000Ft értékû stúdióidõt nyerhetünk vele.
Nem nagy áldozat ugyanis tényleg pár perc az egész de nekünk nagyon sokat jelentene.
további infóért msn: [email protected]
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
(és persze muszáj volt leírnom😄)
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Nem egy utolsó zenekar... 😊
De ez se rossz
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A gitár is így mûködik, ha az ember nem tanúlja meg lefogni barréban a húrokat, akkor soha az életben nem fog tudni jól gitározni, és mindíg kéznél kell majd h. legyen a capo.
Gellért, a barréfogásos akkordokról pedig csak annyit, h. ez nem úgy megy h. elõször lefogom és már megy is, és is hetekig gyakoroltam míg végre sikerûlt elkapnom rendessen.
Csak gyakorlás kérdése az egész, sokat kell próbálgatni.

KLIKK (remélem van gp4-ed)
Hogy más hangnemben tudd játszani az akkordokat.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(ték)
capo:
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A nótenkszrõl meg annyit, hogy én személy szerint sajnálom a srácokat. Szerintem fogalmuk se volt, hogy mibe is keverik õket bele. A hangszeres tudásuk biztos megvan hozzá, hogy komplexebb, gagyimentesebb zenét csináljanak, de sztem meg van mondva nekik a frankó, és a "producer" egybõl kukázza azokat az ötleteiket, amik nem illenek a koncepcióba, ha visszaszólnának, akkor meglobogtatja a szerzõdést és le van tudva. Teljesen más téma, de valamelyik nap láttam a Gyõzike sóban egy részt, amiben valami stúdióban "énekelt". A hangmérnök/producer fasz meg úgy osztotta, olyan hangnemben, mintha valami kutyához beszélne. Gyõzike azért már nem olyan kis név a médiában, és ha vele szemben ilyen hangnemet megenged magának valaki, akkor gondolom a kisebb/ismeretlenebb/kezdõbb emberekkel mit mûvelhetnek.
Amúgy baszki kurva idegesítõ lehet 3 akkordos nótákat csinálni, amikor ott van benned valami sokkal jobb. De hát ez a hírnév, siker(?) és pénz ára.