Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg ha már terjeszted a tageket beírhattad volna. Azt se tudom, mi a zenekar neve..😊 Honlap stb?
Ezt még terjesztés elõtt át szokták konvertálni mp3ba.
Elsõ stúdiózás volt nektek?
igen,,azt még át kellesz csiszolni,,hallgasd meg a vihart vagy a romantikát,,tetszeni fog😊

Hell boy
eddig a mad world-öt hallgattam meg, én még munkálkodnék rajta kicsit a gitárokat lehetne kicsit teltebbre venni nagyon elvesznek ugyanígy a basszust is a csaj énekrõl az elején meg vissza venni a delayt mert amikor nincs mellette a többi hangszer akkor sztem nem kell oda annyi késleltetés bele fõleg hogy két szólamban is énekel. a dob az jó erõteljes lett azzal nincs baj csak a többi hangszer nincs ehhez a dinamikus erõs hangzáshoz egyeztetve szal vagy a dobból kéne vissza venni vagy a többi hangszert feljebb. én a másodikat javasolnám 😊 hirtelen ennyi.

Hell boy
ha wav-ba van akkor normális, mondjuk egy mp3 konvertálást megért volna és akkor hamarabb le tudnánk tölteni 😊

kovacsgellert
És még gey kérdés, van valakinek valami tapasztalata Fender Squier Bullet Stratocoaster gitárral? És ezt meg is osztaná velem? 😊

kovacsgellert
Elég tudatlen vagyok ilyen téren, de normális az, ha egy zeneszám több mint 40 Mb-ot foglal?

Hell boy
köszi neked is 😊

Kész van..illetve még 1 kis korrekció kellesz rá😊

Hell...
Végére Értünk a Stúdiózásnak,
Itt Hallhatjátok a felvételeket...

Romantika

Vihar

Mad World

Bábok

Nem Érdekel Semmi

hát valamit mindenképpen tükröz az ár.. mondjuk nekem HB gitárládám van, de valljuk be, az talán nem egy annyira kényes dolog, mint valami elektromos cucc
(én teljesen meg vagyok elégedve a ládával, meg játszottak rajta elég sokan, és senki se vágta hozzám h mennyire szar lenne)..
viszont basszerosunk megpróbálkozott egy HB kombóval, és az eleve kontaktos volt a master potin amikor megérkezett, és ezután kb 3 próbát élt túl.. szóval ezek alapján én nem ajánlanám(bár a gitárjaikat nem ismerem, de nem fûznék hozzájuk túl sok reményt..:S )

A gmail-re egybõl megjött.

\"All that we are is the result of what we have thought\"

kovacsgellert
Yahoo-s címmel regiztem. Megpróbálom freemail-lel, hátha azzal megy. 😊

Hell boy
milyen email címmel regisztráltál? mert úgy vettem észre van amelyikre nem küldi el a kódot, ha esetleg van másik mail címed próbáld ki azt.

A Harley Benton gitárok és kombók azért olcsók mert silányak.

kovacsgellert
Észrevettem, hogy a Harley Benton elektromos gitárok és kombk nagyon olcsók. Mért van ez? Olyan a minõsig is mint az ár?

kovacsgellert
Én regisztráltam, de már egy napja hiába várom az aktiváló kódot...
Már próbáltam újraküldeeni is, de az se megy... Pedig mindent kitöltöttem és elfogadtam...

tigeroo
megvolt!

sok sikert!
Hell boy
köszi szépen a segítséget 😊

Még 5 perc sem volt 😊
Sok sikert!

\"All that we are is the result of what we have thought\"

Hell boy
Még 4 nap van hátra a hallgass.hu játékából aki tud segítsen nekünk!!

Ha van 5 szabad perced és megtennéd hogy regisztrálsz ITT és ismerõsnek jelölsz minket ITT azt nagyon megköszönnék, ugyanis 200.000Ft értékû stúdióidõt nyerhetünk vele.

Nem nagy áldozat ugyanis tényleg pár perc az egész de nekünk nagyon sokat jelentene.

tigeroo
1 éves samick klasszikus gitár eladó szabolcs szatmár bereg megyében!

további infóért msn: [email protected]
kovacsgellert
Engem is. 😛
Asszem hágó le lett szavazva. 😊)

Nitramk
engem érdekel

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

engem nem érdekelnek a részletek, ilyenekkel ne untas, majd ha kész van akkor másold be és meghallgatom.
ma fejeztük be az énekek felvételét stúdióban.. k××××jó buli volt
(és persze muszáj volt leírnom😄)

Nitramk
A zenéjüket annyira nem szeretem, de a show amit csinálnak...

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Bizony, az se volt rossz. Ott az egész szám alatt égett.
Nem egy utolsó zenekar... 😊
Nitramk
és mikor az énekest felgyújtották mikor a Rammsteint-t énekelte? 😄

volt olyan is, de volt egy olyan ami éget, és úgy játszott rajta.
Nitramk
Amin lángszóró van?

Gondolom, akkor te még nem láttad azokat a gitárokat amin a Rammstein szokott játszani 😊
De ez se rossz
kovacsgellert
Ok. Köszi. 😊
Neki is állok.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A capo olyan mint biciklin a pótkerekek, aki nem tud biciklizni annak jók a pótkerekek, de ha mindíg azt használja, akkor sosem fog megtanúlni két keréken biciklizni.
A gitár is így mûködik, ha az ember nem tanúlja meg lefogni barréban a húrokat, akkor soha az életben nem fog tudni jól gitározni, és mindíg kéznél kell majd h. legyen a capo.

Gellért, a barréfogásos akkordokról pedig csak annyit, h. ez nem úgy megy h. elõször lefogom és már megy is, és is hetekig gyakoroltam míg végre sikerûlt elkapnom rendessen.
Csak gyakorlás kérdése az egész, sokat kell próbálgatni.
Akkor nézd így:
Guitar Pro 4
Nitramk
Nincs... mi az?

Mutatok egy példát, hogy én hogy játszanék más hangnemben. Bár lehet, komplikáltabb akkordokat, már nem tudnék csak capoval, de ezt még lehet capo nélkül.
KLIKK (remélem van gp4-ed)
Nitramk

Mondjuk a C dúrba van, én így tanultam, hogy el tudom játszani D dúrban is a dalt capo nélkül. Sokan akkor felrakják a 2. bundra, és akkor ugyanazt kell játszani, mintha C dúrba lenne.
kovacsgellert
Köszi. Láttam már ilyet, de nem tudtam, hogy "capo"-nak hívják.

Aquir
magasabb hangnemben akarod játszani a dalt? :p én speciel azt vettem észre hogy néha sokkal intenzívebben, szebben hallom a húrok összecsengését amikor rárakom, néha csak ezért inkább rátettem (pedig sokszor cserélek húrt)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sosem értettem minek a capo... Meg kell tanulni akkordozni capo nélkül akárhoz, akármilyen hangnemben. Olyanhoz kell capo aki húzós komolyzenét játszik.
(ték)
Aquir
tegyél capot a 4-edik bundra

capo:

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

kovacsgellert
Ha egy tabnál ki van írva ez: CAPO 4TH FRET, akkor mit kell csinálni?

kovacsgellert
Hát... Szerintem is tudták, hogy mibe menek bele. Én nem hiszem, hogy vállaltam volna a helyükben és tényleg, elképzelni is rossz, hogy hogy bánhatnak velük, bár nem vgayok benne biztos, hogy olyan rosszul.

Ron Ragm
Azért annyira nem hiszem hogy sajnálni kéne õket, szerintem nagyon is tudták hogy mibe vágtak bele, és ha tényleg tudnak úgy játszani ahogy mondjátok akkor nagyon is szomorú hogy így eladja valaki a tudását.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hellhammer
Madonna is csak azért tud megújulni, mert õ csak egy kirakatember (mondjuk a jobb fajtából 😊). A mögötte álló zenészek azok akik hozzák az újdonságokat, de gondolom elég nagy a fluktuáció azon a téren, ezért megy a megújulás. Ha Madonna is úgy nyomná, mint mondjuk az AC/DC, hogy évtizedek óta majdnem ugyanaz a felállás, akkor az õ zenéje sem lenne annyira változatos.

A nótenkszrõl meg annyit, hogy én személy szerint sajnálom a srácokat. Szerintem fogalmuk se volt, hogy mibe is keverik õket bele. A hangszeres tudásuk biztos megvan hozzá, hogy komplexebb, gagyimentesebb zenét csináljanak, de sztem meg van mondva nekik a frankó, és a "producer" egybõl kukázza azokat az ötleteiket, amik nem illenek a koncepcióba, ha visszaszólnának, akkor meglobogtatja a szerzõdést és le van tudva. Teljesen más téma, de valamelyik nap láttam a Gyõzike sóban egy részt, amiben valami stúdióban "énekelt". A hangmérnök/producer fasz meg úgy osztotta, olyan hangnemben, mintha valami kutyához beszélne. Gyõzike azért már nem olyan kis név a médiában, és ha vele szemben ilyen hangnemet megenged magának valaki, akkor gondolom a kisebb/ismeretlenebb/kezdõbb emberekkel mit mûvelhetnek.

Amúgy baszki kurva idegesítõ lehet 3 akkordos nótákat csinálni, amikor ott van benned valami sokkal jobb. De hát ez a hírnév, siker(?) és pénz ára.

tigeroo

barrét gyakorold még akkor fog az menni idõvel
kovacsgellert
Az F-dúrról jut eszembe: Hogyan fogjam le, hogy az elsõ húr is szóljon?
Vagyis le tudom úgy fogni, de nem egybõl, hanem kb. 2-3 másodperc alat sikerül csak és az nem jó...