Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kuss!-magyarázta.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WIIgz0iuYB0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WIIgz0iuYB0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Szerintetek milyen? Bárminemû kritika érdekel! (Barátom akusztikus, én pedig elektromos)
Kuss!-magyarázta.
Tudnátok ajánlani valamilyen Seymour Duncan pickup-ot stratocaster-be ? Nézegettem az oldalukon de nem tudom eldönteni melyiket kéne venni. Azon is gondolkoztam, hogy veszek 2 Humbucker-t csak nem tudom mennyire szólna jól a gitáromban, nem valami jó gitár de még megteszi egy ideig. Meg nézegettem még ezeket: Blackouts, Hot Rails, Lil screamin Ezekrõl mi a véleményetek ?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Rendesek voltak a boltban es kicsereltek, igy vegul egy KX1Q lett a vege.
Errol eddig csak jokat hallotam, nem hinem hogy csalodni fogok benne.
Mindenkinek koszi vaéaszokat es a segitseget.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Mivel lakásvásárlás miatt eléggé sürgetõen kellene lóvé, ezért május végéig 150-ért vihetõ.
Egy LTD EC-2005-rõl van szó, ennyi pénzért szinte ajándék lenne ez a gitár 😊
Ha valakit érdekelne, akkor írjon, és email-ben tudok képeket meg több infót küldeni.
Lenne meg 1 kerdesem, mennyire bonyolult egy ilyen gitaron hurt cserelni es jol behangolni? Kerdem ezt annak a fenyeben, hogy meg nem csereltem soha hurt.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
egyébként régen én is EVL-K4-et akartam venni...nem tudom,én mindkettõrõl csak jót hallottam eddig:-)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amúgy jó minõségi pickupot olcsó gitárba csak úgy érdemes beletenni, ha megmarad a régi is és visszaalakítható. Senki nem fogja megfizetni neked azt, hogy egy 30e ft-os gitárba beleteszel 50-ért pickup szettet, szal ha el akarod adni, akkor visszateszed az eredeti pickupokat és a fasza pickupokat vagy külön kell eladni, vagy a következõ gitárba áttenni.
hárs test elvileg
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
(az ésszerûség határán belül persze,tehát egy 40k-s gitár egy DiMarziotól nyilván jobban fog szólni,mint egy 50k-s alap pu-kkal,de mondjuk egy 80-90 mátyás királyba kerülõ Cort az EMG szedõjével simán szólhat jobban,mert a test klasszisokkal jobb)
Elhiszem, hogy jobb de nekem valahogy csak ez az Epiphone tetszik. Bocsi de nem érdekel ez a gitár.
Itt van róla info: klikk. Az oldalon legalsóról van szó.
Nem sokkal többért adnám (170e - viszonyításképp: az ugyanebbe a kategóriába tartozó EC400-asok most 240 körül vannak újonnan), mint az az Epiphone amit írtál, és sztem sokkal jobb attól (nyilván nagyon hazabeszélésnek hangzik ez így most, de volt Epiphone gitárom, szal van összehasonlítsi alap 😉). Ha érdekelne a dolog, akkor dobj egy üzenetet és megdumáljuk.
2009 április 27-én vásárolt, hibátlan állapotú, teljesen újszerû Ibanez RGR321EX elektromos gitárom vált eladóvá. Az eladás oka más hangszerre váltás. (billentyûsre)
Közel 12 hónap garanciával, fekete színû, fix húrlábas, Budapesten vásárolt a gitár.
Jár mellé: pengetõk, heveder, kábel, valamint egy nagyon jó minõségû párnázott puha tok. (Boltban 6000 az ára)
Mobil: 0630 3805145
E-mail: [email protected]
Helyszín: Budapest
Egyéb infók, képek privben, v mailben pls.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Kinéztem egy Epiphone Les Paul Custom gitárt. Érdemes lenne megvenni (156e) ? Elég jó dolgokat olvastam róla.
Elõre is köszönöm!
http://image.bizrate.co.uk/resize?sq=160&uid=343914806&mid=115085
Hanem ilyesmit mint pl ez:
http://musiccity.hu/images/big900to.jpg
Akkor melyiket érdemes venni? Azért írtam kép linekeket, mert nem tudom hogy hogy hívják ezeket a típusokat.
Én kinéztem egy Harley Benton Les Paul gitárt, ez jó választás vagy inkább mást ajánlanátok. És ha lehet amit ajánlotok az egy olyan 40-50 ezer ft-nél ne legyen drágább.
...vágod?
Valaki tudna nekem mutatni olyan oldalt ahonnan tudok leszedni zenékhez alapokat? úgyértem amik gitár dallam nélkül vannak (Petrucci, Satriani Vai stb... gitár muzsikák)<#confused>#confused>
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
KX5 van is 56kért,és az bizony jó vétel,igaz nekem KX1Q van,de atom<#finom>#finom>
itt van is
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Próbáld meg azt, hogy végignézed az összes bundál lefogott hangot, hogy mennyire pontos. Azt is kipróbálhatod, hogy 2 szomszédos húron lefogod ugyanazt a hangot, illetve oktávokat fogsz le 2 húron.