Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem hamarosan lesz még folytatás a számokkal.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Csá blau!
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
a fém húros drágább,
más hangja van a kettõnek sztem nézz után youtubon.
ha elektromos akarsz az sokkal öszetettebb, és drágább is mivel ott alap esetben is kell neki egy erõsítõ.az nagyon olcsón is 45-50.
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Egyébként nejlonhúros gitárt, vagyis klasszikus gitárt át lehet húrozni fémhúrosra?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Hát igen, a lánnyal sok gond van, hosszú sztori😊
eléggé kicsi a hangterjedelem😄
Te írtad ezt a számot?😄
Jóra sikeredeett
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Többieknek: köszönöm!😊
Honlap már készül, a másik gitáros rajta van az ügyön, de azért köszönöm.😊
ha esetleg honlap kéne, akkor írhatsz nyugodtan😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Origo Stúdóba, ez itt van Kecskeméten. A honlapja valamiért nem jön be. Egy tök rendes srác csinálja egyedül, meg az apja a kiadó részét.
Köszi!^^
Lies in Bed - Feeling
Honlap még nincs, többi számot házilag vesszük fel, csak ezt tudtuk profi stúdióba, mert nyertünk egy fesztiválon. Tehát lesznek még számok, meg ha lesz honlap vagy myspace vagy akármi majd írok.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Láttam egy filmet: Tenacious D : A végzet pengetõje és az érdekelne hogy olyan pengetõt lehet-e venni valahol magyarországon?Azt tom h külföldön lehet.
Szóval van egy zenekarom mindenkinek megvan mindenje (erõsítõk effektek stb...), de az éneket sehogy nem tudjuk megoldani.
Eddig egy fender erõsítõre volt kötve de az nemnagyon elõnyös mert gerjed össze-vissza...
Nos ezért tervezzük a bandával egy énekcucc vásárlását 😊
Vennénk egy végfokot meg egy hangfalat...
De nem igazán tudom, hogy milyen márka a jó meg, hogy mi elég egy próbahelyre(pince,5-en vagyunk)...
Tudnátok nekem párosításokat adni, hogy mi felelne meg oda?
Sajna mivel mise nyerünk lottót ezért van ÁRLIMIT is ez max 70.000 Ft.
Elõre is köszönöm a segítséget 😊
erre lennék kivíncsi
Az lenne a kérdésem, hogy mekkora a gitár erõsítõ bemeneti feszültsége?
Tehát mekkora feszültség jön ki a gitárból?
Mert építeni szeretnék gitárhoz elõfokot (asmibe körvetlenül a gitár van belekötve) csak ahhoz hogy befejezzzem a tervezést ezt kellene tudnom
Tehát hogy mennyi jön ki 20mV-200mV (milivolt) -ra saccolom
de addig nem veszem meg az alkatrészeket, meg nem csináltatok nyákot
Nagyon köszi a segítséget
üdv
SrAta
PL D húr 11 rendesen szól, teljesen tisztán, a 12-es már recseg 😞
Ha jólmegy jobbkézzel, akkor nincs vele semmi gond, van ismerõsöm aki balkezes, és jobbkezesen szinte már profi szinten nyomja.
Én is balkezes vagyok, jobbkézzel fura volt, áthúroztattam magamnak😄
A másik meg hogy bal kezes lennék, de jobb kezes gitárom van, ez így mennyire szerencsés dolog? Számít egyáltalán?
azthittem csak a húr szenved... bár sajnos a gitárom egyszer kétszer eldõlt ( nem az én hibámból..) ebbõl adódhat komolyabb gond?
csak egy két bundnál recseg...
Remélem csak a húr szarakszik, mert a gyári húr lett átrakva balkézre.
van egy klaszzikus (stagg ) gitárom, és van egy kis problémám vele...
balkezes gityó, és egyes bundoknál ha lefogom a húrt, ien rémes reccsenõ izé hangot ad ki...
Húrcsere megoldhatja a problémát?
bár mondjuk ezek elég népszerû hangszerek. Legalább is nagyon sok ismerõsömnek van SG-je, meg Johnsonja is, bár a dzsoni leginkább csak az ár miatt ugye...
De nincs kizárva az, amit állítasz, ez tény.
Bár nem mindegy, mikor gyártották, mert haveromnak is ilyenje van, és hallhatóan sokkal rosszabbul szól (ne kérdezd, miért, nem értek hozzá, gondolom még többet spóroltak az anyagon...)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Kuss!-magyarázta.
Froopy: Ha tényleg jó állapotban van, akkor simán megéri...
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
20.000 forint körül tudnék alig használtan szerezni egy Johnson Jazz Bass-t. 3 éve tanulok klasszikuson, elektromoson. 1 hónapig volt nálam egy basszusgitár, és megtetszett. Szerintetek megéri ennyiért "kezdésnek", vagy nézzek máshol körül?
Õ volna az:

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?