Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha igen akkor hogy kellene nekiállni?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Én is ZoomG1X-et használok az tökéletes....
De szerintem a tiéd is azzal egy karakterû cucc...
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
György
Jelenleg van egy ilyen multieffektem, viszont nem vagyok vele megelégedve annyira, szerintetek érdemes lenne lecserélni pl egy ilyenre? nagyon szemezgetek ezzel, mert már hallottam az effektjeit és nagyon bejött, de szeretném kikérni a profik véleményét is!😊
Köszi szépen elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ugyanis rájöttem h rohadtul elrontottam a gitárvásárlást 3 éve, szeretem ezt a squiert de szerelmes vagyok a les paul-okba
György
György
Tanárhoz járok, és tudom hogy nem csak a punkrock létezik. Elnézést kérek hogy én azt szeretem -.-
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Itt meg videók vannak: link ki kell keresni, az mg15fx rõl nincs, csak a fej+két ládáról, de az ugyanaz.
A hangzás nagyon sok mindentõl függ, még attól is, hogy hogyan fogod. BB King ugyanúgy blues témákat tolna egy Gibson Flying V-n, és ugyanúgy szólna. Persze, vannak eltérések a gitárok között, de nehogy már egy kezdõ gitárral szemben az legyen a legnagyobb elvárás, hogy milyen a hangzása. Szól. És lehet rajta tanulni. Aki pl fél éve gitározik, az a legdrágább PRS-en is ugyanúgy fog bénázni, mint egy Johnsonon.
ráadásul a bolt oldalán vásárlói véleményekben írta a srác,hogy Zakk témákat tol vele,és majdnem ugyanúgy szól,mint az eredeti(csak ugye van egy kis különbség a cucc árában)...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ja, és menj el gitártanárhoz, rá fogsz jönni, hogy nem csak punkrock létezik.
Hamar tönkre megy, vagy évekig kibírja, tehát nem kell újat venni monjuk fél év után?
Metálos, rockos, funky, jazzes, vagy másféle hangzása van?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Nem megbízható, mert ha adsz neki kölcsön, nem adja meg! Hangzásra pedig határozottan gitár jellegû hangja van!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Gitár inputba. 😛
Ha benyomod a gombot, akkor torzított elõfokra vált. Minél magasabbra teszed a gaint, annál torzabb lesz, de figyelj, hogy nõni fog a hangerõ, a volume-mal vedd vissza ha hangos. A contour pedig balra tekerve basszus felé tolódik, jobbra pedig a magasak felé. Ha megint megnyomod a gombot, akkor tiszta csatornán szól.
Hol vetted és mennyiért?
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Irdatlan jó!
az egyik ismeretterjesztõ csatornán volt 1 kísérlet, hogyha le akarod írni a neved 1 papírra de úgy, közben a másik kezeddel nagy köröket rajzolsz a levegõbe a fejed elõtt, akkor nem fog sikerülni, mivel az agynak nehéz egyszerre 2 mozgást összehangolni...
hát, nekem sikerült leírnom a nevem a "mutatvány" közben😛 gondolom azért mert a kezem mozgása nagyjából független lett a gitározástól
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Én most akarok venni elektromos gitárt Telecaster formában, faszínû fogólappal, és Sunburst színben...Max 40-50 ezret adnék ki a gitárér.
Nem tudtok valami jó tipusút ebben az árban?Nézegettem a Squer Affinity-t de abban nincs sunburst szín,meg néztem még a Stagg T-300-ast abban van,de az nemtom jó e...
Thx a válaszokat.
Amúgy akusztikuson játszok 😊
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Talán még a TV-ben is benne voltál, ha jól emlékszem
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Nagyon kíváncsi vagyok ti mit gondoltok errõl a vidirõl, és bármilyen nemû kritikát szívesen fogadok! 😊
http://www.youtube.com/watch?v=M-Sr-eEUfJI
kár hogy elfog tompulni, kegyetlen durván szól most ( legalábbis sima stagg alaphúrhoz képest nagyon)
Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu
de nagyon durván szól, úgy mint az acélhúr. úgytudom nejlonos gitárra nemszabad acélt rakni, és emiatt páraztam be egy kicsit.
rotosound CL 2 sárgadobozos húr
Az elsõ 3 húr szól csakúgy, azalsó rendes átltszó... nemlehet h véletlen acélhúrok a felsõk? ( egycsomagba acél meg nejlon?)
pedig pont nyáron akartam elkezdeni rendesen játzani😞
remélem nem tökölnek vele sokat.
ez körülbelül mennyi idõt veszi génybe? ( durva húrrezgés egyes bundoknál)
Üdv
Habár még új vagyok itt, egy ideje már passzívan figyelgetem a fórumot.
Nagyából 1 éve kezdtem "aktívan" gitározni - semmiféle elõzõ zenei vagy hangszeres (alap)ismeretek hiányában, tanár nélkül, otthon, öncélúan, mindenféle oktatókönyvet mellõzve, kizárólag internetes és GuitarPro-s tabokból. Jelzem, kizárólag hobbi szinten, úgy vagyok vele, hogy megélni nem ebbõl fogok (ahhoz picit elõbb kellett volna nekiállni), de szórakozásnak tökéletes. Az egy éves idõszakot egy kb. 4-5 hónapos szenvedés elõzte meg egy 30-35 éve a sarokban álló még édesanyám által gyerekkorában használt klasszikus gitárral (Cremona márkájú), majd ezután vásároltam magamnak a több éve gyûjtögetett pénzembõl egy elektromos gitárt minden egyéb felszereléssel együtt, valamint 2 erõsítõt.
A klasszikus gitárral töltött idõszakot nem szerettem,a rajta lévõ 3 éves húrokat fül alapján, nulla halással próbáltam belõni, majd egy ajándékba kapott húrkészletre lecserélve ezt a folyamatot újból megismételni. Habár most, hogy már tudom hogy létezik hangológép, sõt mi több, nekem is van, a "hamisság" problémája megoldódott, a nejlon húrokkal és a klasszikus gitárral(vastag a nyaka a kicsi kezemnek <#vigyor>#vigyor>, valamint nem szeretem a sík fogólapot) a ami napig nem barátkoztam meg.
Az elektromos gitáromat internetrõl rendeltem, bátor dolog volt, de úgy tûnik, megérte a sok utánajárás, mivel eddig bárkinek került a kezébe, csak jókat mondott róla, és meglepõen kényelmesnek találta. A gitár egyébként egy "Squier telecaster custom" fekete színben, 2 humbucker hangszedõvel, és 22 érintõs fogólappal.
Mindkét erõsítõm Roland, a nagyobb egy 20 wattos CubeX, a kisebb egy 2 wattos MicroCube. A kisebbe néha mikrofont csatlakoztatok, így az éneklésre is használható (más kérdés, hogy nagyon rosszul "énekelek", de ez engem nem zavar<#idiota>#idiota>).
A dalok közül nagyjából azt játszom, amit amúgy is hallgatok, fõként Californiai punkot (Blink 182, Sum 41, Green day, stb...) néha egy kis emocore, vagy nu metal, esetleg akusztikus számok (csak akkordokkal játszva - Pl.: Kispál...).
Van egy osztálytársam, aki dobol - kb. 1 éve õ is - , vele szoktam néha összejárni, eddig egy számot (White Stripes - Hardes button to button) sikerült elejétõl végéig összepróbálni, de most nyáron remélhetõleg építünk a kertes házuk mögött egy kis épületet próbateremnek, úgyhogy megindulhatnak a komolyabb próbák. A számokat úgy választjuk ki, hogy átfedést keresünk a kettõnk zenei világa között (õ inkább metálarc...).
Egyenlõre ennyi, majd felteszek egy-két kérdést a tapasztaltabb kollégáknak, remélem segíteni fogtok benne. Elõre is köszönöm!