Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
secondhand serenade - your call (acoustic)

ezt tanultam meg elõször

911tabs.com
laci 700
Valaki tud valami nem túl nehéz de jó gitárszólót? ha tudsz linket ahol fent vannak hozzá a tabok megköszönném! 😄
Thx!

laci 700
Ezzel én is így voltam. nekem szombat óta van meg és ma volt elõször, hogy letettem pár órára. 😄

Köszi a választ 😊

mumpic
Ha tetszik a marshall, akkor szerintem még megnézhetnéd a guv'nor-t is, igaz nem olyan arcletépõs a hangja, de kicsit 'természetesebb'. Jó eq beállításokkal lehet azzal is durvulni.

1greenman
és a Squiert Indiában gyártják

TDU:X1650PRO

mumpic
Nem a Fender fa raktárából van a fája, nem ellenõriznek gyártás után minden egyes darabot részletesen, nem kézzel csavarozzák fel a dolgokat, olcsóbb szerelékek meg hangszedõk vannak rajta, stb. Ja, meg hogy nem az van ráírva hogy Fender, hanem hogy Squier, a márkajelzés sok pénz! 😊

mike0013
húha😊 videók alapján nagyon bejön ez a marshall jackhammer, köszi az infókat, holnap elmegyek és megnézem élõben is... egész olcsó, ahhoz képest, amit tud

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
megnézem ezt a marshallosat... os-2-ben gondolkodtam még el, de furcsa, hogy overdrive és distortion is egy kütyün ilyen olcsón, boltban meglesem majd mit tud😊 köszi amúgy

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Nitramk
Néhány modósítás, ami olcsóbbá tette. Amióta megvan kb. csak akkor raktam le mikor aludni mentem 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

laci 700
Hehe... Nekem is ilyen van. Jó kis gitár! 😉 Amúgy miben különbözik a Fender Stratocaster-tõl? Mert az jóval drágább. 😊
thx!

HTS s3rg1nh00
még mindig úgy kezdjük a vásárlást,hogy milyen zenére szeretnéd használni(~ki a kedvenc gitárosod?),különben okosat nem tudunk mondani..

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fehercsoki
60kból szeretnék venni gitárt,meg erõsítõt és efektpedált,ennyiért tudok mindent venni?Ha igen akkor hol?

mumpic
Marshall Jackhammer?
A ds1 meg ds2 között nincs sok különbség, a ds2-n ki tudod a kapcsolóval emelni a közepeket. Az md2 nekem nem tetszik 😛
Van még az os2, azt pl személy szerint kipróbálnám, mert ha valami kevésbé durvulós torzítás kéne, akkor az overdrive hangzást hozza az is, a distortion mellett.

mike0013
Sziasztok!
Melyik effektet ajánljátok jobban? Boss DS-1, DS-2, MD-2
Vagy valami hasonló distortion-ös pedál kéne max 25-ig😊
Köszi elõre is!

Nitramk
Na, megvettem az elsõ elektromos gitárom 😄

Fender Squier Bullet Strat.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

sz4bolcs
Neeeeeeeeeeeee 😄D: Ezen a fejen már a Gibson sg sem segít. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nitramk
Nagy arc a csávó 😄

1greenman
"☺ Gibson SG Supreme" videóján nagyon jól nyomja

Nitramk
Mért ne? 😄D

SrAta
ügyesen gitározol😄
arra figyelj, hogy ne vágj ilyen képeket, ha videót készítessz😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ha egyennel megy a cucc akkor ha váltót kötsz rá akkor annak kapufa, az többet nemhogy torzítani de még bekapcsolni se fog...
egyen: jele:__ (vonal) Betûjele DC
lüktetõ egyen:__ alatta --- (vonal alatt szaggatott vagy pontozott vonal) Betûjele: DC

Nah neked ez a kettõ jó
Sima egyen-t nem fogsz kapni ugyanis az labor tápegységekben van 100 000FT tól felfele (stabilizált egyen)
Lüktetõ egyen adaptert tudsz boltban venni 1000-1500FT-ért

A Váltó feszültség jele: ~ (hullám) Betûjele: AC

Szal neked azok a tápok jók amik DC-ben mennek ha 200 mA-es a táp akkor annál nagyobbat használhatsz, lefejlebb nem használja ki a készülék, de kisebbet semmiképp mert leég!!!
A büdöséletben nem gitároztam csak elektrót tanulok.
Normálisan ennek így kéne lennie sztem nemsok esély van arra, hogy a gitár torzító másképp venné fel az áramot mint egy erõsítõ😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Nitramk
Nekem is tetszik. De végülis akkor mi a különbség?

HTS s3rg1nh00
jó,hát van akinek ez tetszik,csak elég sok rosszat hallottam már róla,nagyon ki kell fogni a jó minõséget...

1greenman
én igen, és szerintem ilyen módosítottat fogok

HTS s3rg1nh00
nem vennék squiert...

HTS s3rg1nh00
figyelj arra,hogy egyen-vagy váltóárammal megy,mert az még megbolondíthatja a dolgot..

Nitramk
Az Affinity, és a Standard squierek között mi a különbség?

A BOSS Adapter 200 mA-es, szóval akkor másik 200 mA-es adapter is jó a torzítómhoz?

mumpic
Nekem DS-2 van, kipróbáltam nem hozzá való adapterrel, és az történt, hogy nem kapcsolt ki soha, mindig torzított, és a led is világított.
Most nincs itt nálam, de ha jól rémlik, akkor csak annyi a lényeg a boss adaptereiben, hogy sokkal kisebb árammal dolgozik mint a kommersz adapterek, talán 200mA körül, a többi meg talán 500mA - 1A.

Hali mindenkinek!
Az a helyzet, hogy van egy BOSS DS-1 torzítóm, és szeretnék venni egy adaptert hozzá, de az van a papírján, hogy csak BOSS adapterrel használhatom. Valakinek van ilyen torzítója, vagy tudja valaki hogy tényleg csak ilyen adaptert lehet hozzá használni, mert a BOSS adapter elég drága.

Elõre is kösz.
Üdv

Beast Machine
Naná, teljesen tökmindegy, Tibor.

...vágod?

Nitramk
Az mindegy hogy milyen erõsítõbe milyen gitárt kötök? Theát mondjuk egy ibanez erõsítõvel mûködik egy fender gitár?

Van, deeeeee.... Nincs megkeverve, mert ahol vettük fel kiderült, hogy a keveréshez nem ért és eléggé gagyin szól.
sapkafej
nézegettem ezeket a vintage v100-as modelleket. mit tudtok róluk mondani?

a legolcsóbb modell is 95 000, ez hogy lehet?

szeretnék nagyon egy les pault, de ha már cserélek, akkor szeretnék is sokkal jobb gitárt venni a sqiuer standard stratnál

el vagyok veszve basszus!

György

SrAta
van már töb számotokvagy még csak az az 1?😊

Én is így vagyok vele.
sz4bolcs
Láttam õket. Továbbra sem leszek nagy rajongójuk, de ez a szám akkor is nagyon üt.

Persze, nézd meg a többi számaikat youtubeon. "Utolsó magyar.." "Egy a hazánk" "Építsünk hidat" "Ruszkik haza" stb stb..😄
Másféle koncertfelvételen árpádsávos zálszók befigyelnek..😊
Pl itt..😊
Sziasztok!

Van egy kihasználatlan Korg AX1500G-m (új állapotban), ha valakit érdekel, priviben meg tudjuk beszélni.

sza.sa

sapkafej
thanks, mr obious 😊 bocs, elfelejtettem írni, hogy nekem megengedhetõ árban 😊

az epi lp standard 120k, azért ez még meggondolandó, kíváncsi vagyok mások véleményére is, pl h mennyivel jobb az lp 100-nál, ha már 2x annyiba kerül, meg ilyenek

György

Hell boy
Gibson?<#idiota> Egyébként még a Vintage-nek vannak még jó LP modelljei.

sapkafej
vázolom a szitumat.
squier standard stratocasterem van, de lecserélném, ahogy már írtam korábban.
nézegettem ezt az epiphone les paul 100-at, de nem voltam beszarva tõle, persze az ára se vmi magas.
az epi les paul standard már jó gitárnak számít? megérné arra cserélnem, mit gondoltok?

vagy vmi más márkának is van vmi les paul modellje, ami továbblépés lenne a jelenlegi gitáromhoz képest jelentõsen?

György

sz4bolcs
"Mondjuk mivel ilyen hungaristák így lecsökkentek a szemembe😄"
-Komoly?

Én is azért nem hallgatok ismerõs arcokat, mert nem találtam a zenéjükben magam számomra mondanivalót. Mondjuk ebben a számban sem, de ellensúlyozza, hogy nagyon jó dallamos.

Nincs meg az albumverzió.😞
Mondjuk mivel ilyen hungaristák így lecsökkentek a szemembe😄
sz4bolcs
4:13-as szólónál (albumverzión).

sz4bolcs
Na jó, annyira nem, de hasonlít rá. 😊

sz4bolcs
Haha, én annyira nem ismertem az Ismerõs arcok zenéjét, és egyszer szólt a zenedobozból ennek a számnak a gitárszólós része, kérdezem haverom: Mi ez? Dire straits? 😄

Az albumverzión tiszta Dire straitses hangzása van.

Szerintem el lehet jutni legalabb adig, hogy az alapokat megtanuld, magad is. Ertem itt a tabortuzi kis akaordozast.
Ha komolyabban gondolod akkor egy ido utan ugy is erezni fogod, hogy jo lenne egy tanar.
Gitartanfolyam.hu oldalon eleg jo lecekek vannak azzal elindulhatsz.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke