Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
thx!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A ds1 meg ds2 között nincs sok különbség, a ds2-n ki tudod a kapcsolóval emelni a közepeket. Az md2 nekem nem tetszik 😛
Van még az os2, azt pl személy szerint kipróbálnám, mert ha valami kevésbé durvulós torzítás kéne, akkor az overdrive hangzást hozza az is, a distortion mellett.
Melyik effektet ajánljátok jobban? Boss DS-1, DS-2, MD-2
Vagy valami hasonló distortion-ös pedál kéne max 25-ig😊
Köszi elõre is!
Fender Squier Bullet Strat.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
arra figyelj, hogy ne vágj ilyen képeket, ha videót készítessz😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
egyen: jele:__ (vonal) Betûjele DC
lüktetõ egyen:__ alatta --- (vonal alatt szaggatott vagy pontozott vonal) Betûjele: DC
Nah neked ez a kettõ jó
Sima egyen-t nem fogsz kapni ugyanis az labor tápegységekben van 100 000FT tól felfele (stabilizált egyen)
Lüktetõ egyen adaptert tudsz boltban venni 1000-1500FT-ért
A Váltó feszültség jele: ~ (hullám) Betûjele: AC
Szal neked azok a tápok jók amik DC-ben mennek ha 200 mA-es a táp akkor annál nagyobbat használhatsz, lefejlebb nem használja ki a készülék, de kisebbet semmiképp mert leég!!!
A büdöséletben nem gitároztam csak elektrót tanulok.
Normálisan ennek így kéne lennie sztem nemsok esély van arra, hogy a gitár torzító másképp venné fel az áramot mint egy erõsítõ😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
TDU:X1650PRO
Most nincs itt nálam, de ha jól rémlik, akkor csak annyi a lényeg a boss adaptereiben, hogy sokkal kisebb árammal dolgozik mint a kommersz adapterek, talán 200mA körül, a többi meg talán 500mA - 1A.
Az a helyzet, hogy van egy BOSS DS-1 torzítóm, és szeretnék venni egy adaptert hozzá, de az van a papírján, hogy csak BOSS adapterrel használhatom. Valakinek van ilyen torzítója, vagy tudja valaki hogy tényleg csak ilyen adaptert lehet hozzá használni, mert a BOSS adapter elég drága.
Elõre is kösz.
Üdv
a legolcsóbb modell is 95 000, ez hogy lehet?
szeretnék nagyon egy les pault, de ha már cserélek, akkor szeretnék is sokkal jobb gitárt venni a sqiuer standard stratnál
el vagyok veszve basszus!
György
Másféle koncertfelvételen árpádsávos zálszók befigyelnek..😊
Pl itt..😊
Van egy kihasználatlan Korg AX1500G-m (új állapotban), ha valakit érdekel, priviben meg tudjuk beszélni.
sza.sa
az epi lp standard 120k, azért ez még meggondolandó, kíváncsi vagyok mások véleményére is, pl h mennyivel jobb az lp 100-nál, ha már 2x annyiba kerül, meg ilyenek
György
squier standard stratocasterem van, de lecserélném, ahogy már írtam korábban.
nézegettem ezt az epiphone les paul 100-at, de nem voltam beszarva tõle, persze az ára se vmi magas.
az epi les paul standard már jó gitárnak számít? megérné arra cserélnem, mit gondoltok?
vagy vmi más márkának is van vmi les paul modellje, ami továbblépés lenne a jelenlegi gitáromhoz képest jelentõsen?
György
-Komoly?
Én is azért nem hallgatok ismerõs arcokat, mert nem találtam a zenéjükben magam számomra mondanivalót. Mondjuk ebben a számban sem, de ellensúlyozza, hogy nagyon jó dallamos.
Mondjuk mivel ilyen hungaristák így lecsökkentek a szemembe😄
Az albumverzión tiszta Dire straitses hangzása van.
Ha komolyabban gondolod akkor egy ido utan ugy is erezni fogod, hogy jo lenne egy tanar.
Gitartanfolyam.hu oldalon eleg jo lecekek vannak azzal elindulhatsz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke