Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En az enyemet kb minden masodik nap, mert elhangolodik... <#levele>#levele>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
De ilyen megoldással sosem fogsz elérni tökéletes hangzást...
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Én is épp a tegnap szereztem be a progit, és ugyanez volt a problémám, de nekem sikerült elindítanom:
A sample rate 48000 kell legyen!
Az asio4all paneljében kapcsold ki a simple view-t (villáskulcs) és csak az output és az input legyen engedélyezve, különben nem fog mûködni!
Lépj ki minden programból ami képes hangot kiadni! ("ellophatja" az outputot <#idiota>#idiota>) <#wink>#wink>
Vélemények?😊 Bocsi a minõségért.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Kuss!-magyarázta.
ért itt valaki a guitar rig 3-hoz? feltettem, meg szereztem asio4allt is, de nincs hang! próbálgattam állítani az asio paneljében, annyit látok hogy a GR-ben van input meg output jel, de hallani nem hallok semmit...ha átteszem valamelyik másik eszközre a GR-et, akkor van hang, igaz nagyon sokat késik, meg elég zajos...ti találkoztatok már ilyennel?
Kuss!-magyarázta.
De mamuszban utosebb lett volna.<#nevetes1>#nevetes1>
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
klikk ide
igen tudom a headbanget még gyakorolni kell és igen zokni van rajtam 😄 (ismerõseim eddigi észrevétele alapján ezeket elõre le akartam írni 😄) ezeken kívül kíváncsi vagyok a véleményeitekre 😊
tehát mégegyszer a kérdésem: hogy hogyan kell behangolni tremolós de satu nélküli gitárt?
porki fagyok fállalon
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Idén 3 éve, hogy gitározok, de akárhányszor került kezembe akusztikus/klasszikus gitár, mindig szenvedtem, hogy nagyon különbözik az elektronyostól.
Hát elhatároztam magam, hogy igenis megtanulok rajtuk játszani.
Szeretnék venni egy elektro-akusztikus gitárt, maximum 40 ezer forintért. Mit tudnátok ajánlani?
Ja mégvalami: elsõdleges szempont nálam, hogy a gitáron legyen alul egy kivágás, hogy könnyebben elérhessem az alsó bundokat is.
...vágod?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
csavarozott nyak
pu-k
tremoló
na most,kezdõ gitárosként a csavarozott csak azért jó,mert utána az egybeépített KX1Q az egy nagybetûs ISTEN lesz,de szólózni kurci nehéz lesz vele...a pu-k elég ócók,a KX5-bõl meg már majdhogynem olyan hangokat lehet kicsikarni mint ahogy Zakk bácsi tolja...a tremolón meg nem segít a Cort márkanév sem,átmenõ húrozás ezerszer jobb egy kezdõnek,én a saját KX1Q-t csak atomrobbanás után hangolom kb.:-)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Én is hangszerdiszkonton vettem a gitárom 😊
Fender Sonoran SCE
http://www.hangszerdiszkont.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2720&category_id=218&option=com_virtuemart&Itemid=38&lang=hu
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
igazából nem is tudom mennyibe kerülnek.
30ezret mondjuk
!Forza Ferrari!
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Ajándékba szeretnék venni valakinek egy gitárt, aki meg akar tanulni gitzározni.
milyen gitárt érdemes venni neki?
!Forza Ferrari!
Tudna mondani valaki egy helyet ahol kábelt tudok venni gitárhoz méterre? Én ezt találtam, de azt írja hogy egy eres, a képen viszont ott az a külsõ réteg is. Vagy azt nem számolják?
2:22
...vágod?
például children of bodomnál van ilyen gitár (meg szinte minden metálzenében)
de tényleg jól szól😊
Mivel csinálsz ilyen hangzást? (Ok, a szimpla 'vegyél egy Gibson LP-t' válasz nem jó😄 Más gitárok is tudnak szólni így.)
-vigyázz, ez már a vég. 😄
most elektromoson szeretnék valami jót tanulni (akár hosszú és nehezebb is lehet) csak jó legyen. 😄
Thx!