Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez kapcsoló. Van egy tranzisztoros kapcsolás, ami a teljesítményerõsítést végzi, ez a végfok, ennek a kimenete a hangszóró. Az torzítást, vagy nem torzítást pedig az elõfokok váltogatásával éred el, amik szintén tranzisztoros kapcsolások. Mintha kézzel nyomnád meg a gombot az erõlködõ pofalemezén, csak ehelyett van egy lábkapcsolód (valahogy nyilván megoldották, nem mechanikus kapcsoló ez, biztos valami fetes kapcsolás, vagy nemtom).
Az is mûködne, ha csak egy elõfok lenne, csak sokáig tartana az erõsítési tulajdonságaival beállítani hogy tisztáról szépen torzítottra váltson, ezért több elõfok van, amiknél csak gombnyomás a váltás.
Lábkapcsoló?Effekt?Vagy mi?
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A pedál, pedig tudtommal egy kapcsoló, ami bemenet mivel torzítást küld befele
(nem giotározok elektronikus ésszel mondom)
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Van egy Paevay Audition 110-es erõsítõm. Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek van out nevû aljzatja, ide lehet pedált kötni? Az erõsítõ hátulján pedig van egy Remote Switch feliratú aljzat, ide mit lehet kötni?
A választ elõre is köszönöm.
Michelle Branch - Everywhere
1:40-nél van az az akkord. A többit tudom. Remélem tudtok segíteni 😊 elõre is kösz
van:
klasszikus és western akusztikus gitár
western = nylonhúros, flamencogitár (sztem cigányzenét is ilyennel tolják), általában ujjal pengetik
western = fémhúros, nagyobb testû, tábortüzes zenéhez tökéletes
#25269 amit ebben linkeltél, ehhez a western a tuti.
western gitárnak fém húrjai vannak, nem nylon.
attól függ mire kell a gitár, ki akarod-e hangosítani, milyen stílushoz, stb.
Awake
Nem törekedtem a jó ritmusra, hogy méginkább hasonlitson a zongorajátékhoz.
Tudom, hogy egyszerû, csak szeretem ezt a számot.
Zene nélkül mit érek én?
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
De eleve nem dugnék erõsítõt gépi bemenetre.
A microfon szól, ha direktbe hangszóróra kötöd??? NEM
A gitár szól, ha erõsítõn keresztül hangszóróra kötöd? IGEN
Na tehát a nagyon kicsi jelre tervezett mikrofon bemenetre egy nagyon nagy jelet kötsz (mert amitõl megszólal akár az 5 Wattos hangfal is az már nagy) akkor mi lesz?
ELFÜSTÖL
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nekem még nincs meg az erõsítõ meg effektek sincsenek szóval addig gépen adok hozzá effekteket (Guitar FX) meg hangszóróval hangosítom ki. Annyi hogy nem szabad túl hangosra rakni, mert a hangszóró bánhatja.
A microfon bemenete 300mV-ra lett tervezve az erõsítõbõl meg 10-15 volt jön ki ezzel ne kínozd a gépedet, mert meghal a bemenet.
Viszont ha van vonalbemenet, oda bedughatod(elvileg)
Kuss!-magyarázta.
Intro
Verse part
Chorus
Solo
Bridge részeknél segítene valaki kitalálni a basst a szólógitár alapján? szerintem 1 az 1ben kíséri a gitárt! és úgy kellenének a bass hangjai! de nemnagyon értek ehhez
Kuss!-magyarázta.
Egyébként bal kezes vagyok, de jobb kezesen játszok. érdemes lenne venni egy balkezes gitárt is és azon is megtanulni? (vagy van egy régi mûanyaghúrosom, esetleg azt áthúrozni)? Van itt aki balkezes? Mit ajánl?
Thx!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-