Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem Line6 guitar portom van szintén usb külsõ hangkari win7 van a laptopon es hibátlan. Ott valami beállitási gond lehet.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Beast Machine
nemtom, nekem semmi bajom GX-emmel Win7 alatt, szerintem próbáld meg a Line 6 cuccokat kompatibilitási módban futtatni. Nem lehet, hogy Laptopod kevés a Win7-nek?

...vágod?

Borgi
asztali gépemen megy XP-n line6 gx, de
laptoppon win7-en, azt csinálja hogy megy, de akadozik minta rosseb és recseg, és ha sima zenét akarok vele winampba lejátszani akkor az is lassan megy vele. ne erõltessem win7-en, vagy rakjak arra is xp-t? esetleg valakinek valami ötlete? ;>

porki fagyok fállalon

Rockshow
Egyértelmûen a Boss me50 a nyerõ!

I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.

fecska
A VR20 vagy a LP-EM pick up a jobb?

Hecker007
Mind a kettõ nagyon jó multi és nagyon jó effekteket lehet beállítani mind2ben, én azt ajánlom hogyha teheted menny be egy hangszerboltba és próbáld ki mind a kettõt, én részemrõl a boss-ra szavaznék, de én elfogult vagyok egy kicsit 😊

Sziasztok!

A multikhoz értõktõl kérdezném, hogy a Boss Me-50, vagy a Korg 3000G a jobb a tiszta hangeffektekhez.
A 60-70-80-as évek zenéihez kellene.

A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv.
Tök jó !
Hell boy
nekem volt egy spider 3-mas ugyanilyen 75W-os. sztem nagyon sok oldalú kombó meg vannak benne jó hangzások sõt még 10ropiért sikerült lábkapcsolót is szereznem hozzá 😄 de aztán eladtam mind2õt mert lett egy zenekarom és kellett egy fej láda.

Beast Machine
Jó bornak nem kell cégér 😊

ÉN most gyûjtök egy Spider IV-es kombóra, 75 W nekem pont elég lenne. Csak ne aranyárban adnák mellé a lábkapcsolót... :'(

...vágod?

Hell boy
mindenki line6-et használ? 😄

Beast Machine
Jól szól, van nekem is hasonlóm, ha érdekel: tess.

...vágod?

Borgi
köszi szépen, úgy érzem bepróbálok egy ilyet

porki fagyok fállalon

Hell boy
ha delay alatt azt érted hogy késik a hang akkor nincs teljesen real time szól, olyan mintha egy multieffektet használnál.

Borgi
és nincs nagy delaye? :C

porki fagyok fállalon

Hell boy
na megelõztél a válaszba 😄 amúgy nincs mit 😊 ezt a presetet szoktam én is használni általában ha tiszta hangzás kell

Hell boy
ez egy külsõ hangkárty bármilyen géppel mûködik. usb-n rákötöd gépre ezt a cuccot és bedugod a gitárt.

mike0013
tetszik😄😄😄 nagyon hasonlít😊 kösziii😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
ez külsõ hangkártyaként üzemel, szóval mindegy, hogy integrált hangkarid az alap vagy bármi más😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hell boy
hát nem tökéletes de már közeledik a hangzása 😄 klikk

Borgi
ez a cumó mûködne használhatóan egy mezei integrálthangkártyás laptoppal?
igazából csak a nagy delay zavarna ha lenne, bár valamennyi van gondolom, csak mekkora :C

porki fagyok fállalon

mike0013
igen😊 köszi szépen, nagy segítség

Hell boy
l6t kiterjesztésû fájllal tudsz kezdeni vmit?

Hell boy
ohh hát akkor simán össze lehet dobni 😄 nekem egy pod xt-m van ha csinálok egy patchet az kompatibilis lesz a tiéddel?

mike0013
Line 6 POD Studio UX1...😊 szóval elég sokféle hangzásból tudok variálni😄

Hell boy
attól függ milyen cuccod van amibõl elõ kéne csalogatni valami hasonló hangzást 😄

fecska
Hi!
Én a Tankcsapda Örökké tart-ot játszottam klasszikuson nylon húron!
Szépen visszaadta!
Próbáld ki!

P.S.:Fém gyûrûvel csináld ne üveggel

mike0013
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy a Metallica - One címû számban az elején milyen amp beállítással lehetne ilyen clean hangzást elõállítani?😄 Próbálgattam mindenfélét, de még csak nem is hasonlít... meg úgy érzem chorus is kell rá meg egy kis reverb... de hogy pontosan mi és hogyan arra nem jöttem rá:S
köszi elõre is

mumpic
Van egy olyan érzésem, hogy nem fog menni, mert a nylon húrok lecsúsznak a slide-ról. Kipróbálni nem tudom, sosem volt klasszikus gitárom 😊

nekem seasick steve a nagy kedvenc jelenleg, bár csak õt ismerem😊)
köszi mumpic, kipróbálom 1 borosüveggel😛
A Derek gyerek is derék, bár az öreg Johnny gitártokját sem vihetné...még egy darabig..., bár a Dereknek az öreg Johnny a példaképe!
A 2005-os Cross Roadson csak összevissza kormól..,ha sokat gyakoról még lesz belõle valaki :-)
Eric Sardinas viszont tényleg slide gyürûvel kel-fekszik...
Walter Troutot is érdemes megnézni, kint nagy sztár,itthon kb. 10 embert érdekelt az A-38-on.
A legnagyobb a Richards bácsi !
mumpic
Próbáld ki, valami fémmel, vagy üveggel.
pl borosüveg nyaka, vagy szódásszifont húzogatod rajta.

tudom hogy létezik slide-gitár, de hát rengeteg olyan videót látni ahol akusztikuson játszanak, és tényleg jól szól. csak acélhúros.
szóval azt mondjátok kivitelezhetetlen?
Keress inkább Derek Trucks videót.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

a nylon húr erre nem a legjobb megoldás !
Elvileg kitaláltak erre egy hangszert slide-gitárt, vagy más néven dobrót!
Ezt nem is hagyományos módon hangolják...
Ha jó börtöntetkókat és egy kimerítõ 2 órás slide-ozást szeretnél látni
érdemes elmenni Johnny Winter bulira.
jó, de nylonhúron?
Acél húron inkább üvegnyakkal érdemes, szerintem azt minden boltban kapsz egy ezres körül.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

sziasztok! Nemrég láttam egy srác videóját, aki acélhúros akusztikus gitáron slide-gyûrûvel játszott és rohadtul megtetszett.
A kérdésem az lenne hogy mûködik-e ez nylonhúros gitáron is? és ha igen, vannak gyûrû-márkák/ amit érdemesebb venni?
elõre köszi!
...érdemes több oldalt átnézni, mivel a gyári(eredeti) kapcsolásí rajzok nem publikus az-az sok esetben elõfordúl,hogy a gyárinak kikiáltott rajzban szándékosan megváltoztatnak értékeket pl. vezérlõ ic..stb., hogy a koppintásokat elkerüljék.
Amatõr oldalakon, külföldi fórumokon érdemes keresgélni...
mumpic
SrAta
Sziasztok!
Gitár elõ és végfok kapcsolási rajzokat, illetve komplett nyák terveket hol találhatok?
Jó lenne, ha tudnátok linkelni
Köszi
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

nekem is jó!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rockshow
Elõször azt döntsd el, milyen zenét akarsz játszani! 100e körül remélhetõleg nem kell azt vizsgálni egyenes-e a nyaka, vagy mûködnek-e benne a potik-pickupok, tartja-e a hangolást... (alapvetõen ezek a szempontok, meg persze hogy hogyan szólal meg), ebbõl a keretbõl már kapsz tisztességes fát, menj el próbálj ki 1500 gitárt aztán már lesznek kérdéseid. Ha nem akarsz puccos márkát, akkor a Cort jó választás lehet, még mindig a legjobb ár/érték arányú hangszerek a piacon. Ehun van a honlapjuk:

http://www.cortguitars.com/english/index.asp

I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.

Hecker007
Akkor most írok a modiknak hogy adjanak házigazda jogot.

Hecker007
sose azt kell nézni 😊
régen regeltem, akkor ez pont jó volt 😊😊
azért mondtam hogy én simán elvállalom, mert úgy is nézem minden nap a topikot, de itt moderálni nem sok mindent kellett eddig szerintem, de ha egy úgymond FAQ-t vagy valamit be kell linkelni egyszerûbb így minthogyha mindenért a modiknak kell írni... 😊

HTS s3rg1nh00
nekem mindegy amúgy,felõlem is lehetsz nyugodtan😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hecker007
most akartam pont írni a modiknak, de akkor szavazzanak a többiek 😊