Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
...vágod?
laptoppon win7-en, azt csinálja hogy megy, de akadozik minta rosseb és recseg, és ha sima zenét akarok vele winampba lejátszani akkor az is lassan megy vele. ne erõltessem win7-en, vagy rakjak arra is xp-t? esetleg valakinek valami ötlete? ;>
porki fagyok fállalon
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
A multikhoz értõktõl kérdezném, hogy a Boss Me-50, vagy a Korg 3000G a jobb a tiszta hangeffektekhez.
A 60-70-80-as évek zenéihez kellene.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv.
ÉN most gyûjtök egy Spider IV-es kombóra, 75 W nekem pont elég lenne. Csak ne aranyárban adnák mellé a lábkapcsolót... :'(
...vágod?
...vágod?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
igazából csak a nagy delay zavarna ha lenne, bár valamennyi van gondolom, csak mekkora :C
porki fagyok fállalon
Én a Tankcsapda Örökké tart-ot játszottam klasszikuson nylon húron!
Szépen visszaadta!
Próbáld ki!
P.S.:Fém gyûrûvel csináld ne üveggel
Van ötletetek arra, hogy a Metallica - One címû számban az elején milyen amp beállítással lehetne ilyen clean hangzást elõállítani?😄 Próbálgattam mindenfélét, de még csak nem is hasonlít... meg úgy érzem chorus is kell rá meg egy kis reverb... de hogy pontosan mi és hogyan arra nem jöttem rá:S
köszi elõre is
köszi mumpic, kipróbálom 1 borosüveggel😛
A 2005-os Cross Roadson csak összevissza kormól..,ha sokat gyakoról még lesz belõle valaki :-)
Eric Sardinas viszont tényleg slide gyürûvel kel-fekszik...
Walter Troutot is érdemes megnézni, kint nagy sztár,itthon kb. 10 embert érdekelt az A-38-on.
A legnagyobb a Richards bácsi !
pl borosüveg nyaka, vagy szódásszifont húzogatod rajta.
szóval azt mondjátok kivitelezhetetlen?
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Elvileg kitaláltak erre egy hangszert slide-gitárt, vagy más néven dobrót!
Ezt nem is hagyományos módon hangolják...
Ha jó börtöntetkókat és egy kimerítõ 2 órás slide-ozást szeretnél látni
érdemes elmenni Johnny Winter bulira.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
A kérdésem az lenne hogy mûködik-e ez nylonhúros gitáron is? és ha igen, vannak gyûrû-márkák/ amit érdemesebb venni?
elõre köszi!
Amatõr oldalakon, külföldi fórumokon érdemes keresgélni...
Gitár elõ és végfok kapcsolási rajzokat, illetve komplett nyák terveket hol találhatok?
Jó lenne, ha tudnátok linkelni
Köszi
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.cortguitars.com/english/index.asp
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
régen regeltem, akkor ez pont jó volt 😊😊
azért mondtam hogy én simán elvállalom, mert úgy is nézem minden nap a topikot, de itt moderálni nem sok mindent kellett eddig szerintem, de ha egy úgymond FAQ-t vagy valamit be kell linkelni egyszerûbb így minthogyha mindenért a modiknak kell írni... 😊