Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. mintha az lenne a kérdés a piros vagy a sárga ferrari megy gyorsabban, ha a sárga 2 cm-vel hosszabb.
beszélgess csak szépen el a sráccal, hogy ha annyira se ért hozzá mint te, akkor nem kéne okoskodnia
(egyébként a 24 bundos -hathúros- pont 4 oktáv terjedelmû,
a 22es "csak" 3 oktáv és egy kis szeptim, de ez a különbség nagyon nem számít..)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Valaki tudna egy kis infot mondani, hogy a 2 oktávos gitár hangzása milye? Mert eddig azt hallottam róla, hogy kevésbé szép. Valami olyasmit mondtak, hogy a 22 bundos gitárnál a bund kiosztás jobb és kellemesebb a hangja. Nem tudom mennyire érthetõ a kérdésem de elõre is köszi a segítséget.
nincsenek* ; ideig*
Bocs fáradt vagyok.
De jártam 3 évig tanárhoz, de otthon kényelmesebb, nincsenej megkötések. Szerintem járj tanárhoz egy idejig, utána otthon is menni fog.
Most találtam ezt a Roy Rogers muksót (eddig nem hallottam róla semmit), igaz kicsit más stílus, de õ is slide gitáros. Ez a videó különösen tetszik a 12 húros elektroakusztikus dobró miatt 😊
Végre valaki akit nem kell rábeszélni hogy menjen tanárhoz.
Bálint, járj tanárhoz, ha nem akarod egyedül újra feltalálni a gitározást. Egy jó tanár nagyon sok mindent tud neked mutatni, amit a haverok, meg a jútúb nem.
Ha van rá pénzed, akkor csak nyerhetsz egy tanárral. 😊
(pl az E7/9# akkord nekem ilyen volt, egy kis picsányi blues riff kezdõdött azzal, de egyszerûen nem bírtam, a kisujjam nagyon fájt tõle, az utolsó ujjpercem le akart szakadni, de most már le tudom fogni)
Elhatároztam, hogy meg szeretnék tanulni gitározni.
Vettem gitárt, lesz oktató is.
Az ujbegyeim meddig lesznek elzsibbadva? :-)
Nekem sokáig az aláírásom volt a Stairway vége: "When all are one and one is all..."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ha majd egyszer sikerül kiválasztani a gitárt akko mire lesz még szükségem hozzá?
Kezdetben csak itthoni gyakorlás lenne, lehetöleg a szomszédok megkimélésével. Milyen lehtöségek vannak? (számítogép van,ha ez számít vmit)
"Bár mai szemmel felületes szólógitárosnak tünhet, de minden dallamában jelen van az a "feeling" és átütõ erõ, ami többet tesz hozzá a dalhoz, mintha klinikaira polírozottan játszana. Technikai hiányosságai ellenére Page játszotta a valaha rögzített leghíresebb gitárszólókat, melyre jó példa az, hogy amikor a 100 legjobb gitárszólót rangsorolták a Stairway to Heaven lett az elsõ. Maga a dal annyira népszerû, hogy még ma is sok gitárboltban ki van írva: Itt nem játsszuk a Stairway to Heavent."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Van benne clean, crunch, overdrive, meg a phaser, flanger, chorus és a delay közül egyet tudsz választani.
Van rajta Line in, fejhallgató kimenet, lábkapcsoló, tap tempo a delayhez, meg hangoló is.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Tudtam, hogy fémmel nyomta az elektromos gitár miatt, csak akusztikus gitárhoz mi kéne. Lehet próbálok egy acélhúrt.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Felõlem nyomhatja nejlonhúros klasszikusgitárral. Vagy akár zongorával vagy szaxofonnal is 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx