Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mesterséges üveghangnál pedig mindenképp kell valamilyen erõsebb torzítás, mert akkor szól ki rendesen. Itt a pengetõ kézen van a hangsúly, a lényege, hogy ahogy pengeted a húrt egy kicsit hozzáérsz a hüvelykujjaddal a húrhoz, ezáltal keltve egy "sikító" hangot. Legkönnyebben úgy tudod megcsinálni, ha a hüvelyujjad vége és a pengetõ vége is kb egyvonalban vannak. És érdemes elõször a D és a G húron próbálkozni ezzel, mert talán ott a legkönnyebb kihozni, magas E húrral meg ne is nagyon próbálkozz😊
És kívánok Mindenkinek Békés Karácsonyi Ünnepeket!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A fekete téglalapot nem tudom... lehet a rombuszra és a felette lévõ "N.H." vagy "A.H." jelölésre gondolsz, az természetes vagy mesterséges harmóniát jelöl, de azt majd valaki más elmagyarázza mer azt én sem értem teljesen, hogy hogy mûködik 😊
Ha valami nagy hülyeséget mondtam, javítsatok ki légyszíves.
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
GuitarPRO-hoz tudnátok nekem linkelni egy -nem ártana, ha magyar- részletes leírást, hogy melyik jelölés pontosan mit takar?
Olyanokat nem értek, hogy pl. mit jelent az, ha zárójelben van a szám (10)
Elõre is köszönet
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
PS3 ID: SDani456
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
jackson/ibanez érdekelne esetleg ehhez hasonló formák
Ha elakarok gitározni egy számot, és a szöveg felett ott vannak az akkordok, akkor azt hogyan tudom, hogy merre kell pengetni és hányszor?
Aztán ha már jel van, akkor megint sokat trükköznek rajta a gitárosok hogy szénné torzítsák, vagy ûrhangja legyen, vagy kéthavonta cserélnek csövet az erõsítõben, meg még ezt is lehet ragozni.
És valljuk meg, az egyszerû zenekedvelõnek édesmindegy, mi sem halljuk ki az egyes megoldásokból hogy ez most mi. No meg, még attól is függ hogy az összeválogatott kombinációt ki veszi a kezébe, mert mind tudjuk a szand a kézben van 😊)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Új logó by: berczely (Y)
A baltimoreról úgy tudom hogy jellemzõen kezdõ cuccokat gyárt, a warwick pedig felsõbb kategóriákban jónak számít, de aztán lehet hogy a kezdõ cuccait õ is valami kis céggel gyártatja.
Én azt mondom hogy menj és próbáld ki mindet. Ha tényleg most szeretnéd elkezdeni az egészet, valószínûleg még azt sem tudod hogy milyen elvárásaid legyenek a hangjával kapcsolatban, a gyakorló kombónak meg elsõsorban az a célja hogy szóljon 😊.
Vedd meg azt ami a legjobban tetszik, és úgy érzed megéri. Ne zúgjon, ne sisteregjen, ne dohogjon.
Nem tudom jó helyre írok-e, vagy tudtok e válaszolni, de azért próbálkozom. Tehát:
Most szeretnék basszusgitározni kezdeni, és szeretnék venni egy erõsítõt gyakorolni, eddig három olyat találtam, ami árban megfelel, és szerintem jó is( habár ez nem sokat jelent). Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerintetek az alábbiak közül melyiket válasszam, vagy tudtok-e ezek helyett jobbat?: Warwick Blue Cab 15.1; Invasion SG30B ; BALTIMORE BA30B.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Krisztián
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Sok sikert az ajándékkereséshez, és ha végül veszel gitárt, kedves barátnéd lelje örömét benne!😊
Üdv, Froopy
Lehet hülye kérdés lesz, de nem vagyok tisztába vele. Van egy kb 15-20 éves sevilla gitárom. Körülbelül szerintetek mennyiért tudnám eladni? nylon húros