Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lányoknak a én a nylonhúrosat ajánlanám.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Soha nem volt még gitárja bár a zenéhez azért van affinitása.
Azt hittem van egy általánosan viszonylag jó márka a belépõszintnél is...
Szerintem egy kicsit még rá kellene szánnod, de a franc tudja. Te értesz a gitárokhoz? Boltokban kéne nézelõdni, hátha segít a boltos.
Új logó by: berczely (Y)
amugy meg schecter a legjobb ha már ilyenekkel dobálózunk...
ez elég szubjektív dolog tehát fölösleges ilyeneket mondani😄
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
10 másodperc volt 😛
Van valaki, akinek van tapasztalata a Gibson Les Paulok körében? Az lenne a kérdésem, hogy melyik tetszik neki jobban és miért, a Standard Traditional vagy a Standard '08? Vagy akárki aki hallott róluk valamit?😊
Elõre is köszi!😊
A barátnõmet szeretném meglepni karácsonyra egy klasszikus nylonhúros gitárral! Az lenne a kérdésem hogy merre induljak a keresgélésben olyan 15k Ft -ig?
Sajnos egyáltalán nem értek a gitárokhoz és a hölgyeménynek sincsenek komoly szándékai a dologgal. Szeretne megtanulni de egyelõre csak alap hobby szinten.
Ti mit javasoltok ebben az árkategóriában?
Elõre is köszönöm!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mit ajánlotok 40-45 ezer forintért?
Én egy Marshall mb30-at néztem ki magamnak, de hátha van ennél jobb is😄
Teljesítmény min 30W legyen😛😄
elég ha csak a fõszólót... 1:18-tól😊 egyszerûen bárhogy pötyögök nem jön ki jó eredmény...:/
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
DR húr, remélem nem szakad.
Új logó by: berczely (Y)
Köszi minden választ!
Töltsük le az internetet!
Óriási segítséget szeretnék kérni:S
Ebbõl a számból kéne kihallgatni szombatra a szólógitárt...:S Ha valaki tud és segítene is, annak nagyon nagyon örülnék!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Cisz-ben már lehet metálkodni, és az E hangolásra kitalált számok is beleférnek, csak 3 félhangot kell hozzáadni a tabokhoz 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
szerintem vegyél egy 11-es szettet (vagy 11/12-es hibridet), és hangolj D-re, esetleg Ciszre.
Töltsük le az internetet!
Valaki nem tud egy jó oldalt ahol jó minõségû használt hangszórókat lehet venni ?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
Kuss!-magyarázta.
Kb egy hónapja hallottam, hogy a Tátraiék hirdettek valami szólóversenyt a 20 éves koncert körül (azt hiszem, gitár lesz a fõnyeremény). Tud errõl valaki valamit?
Az Auto-Wah elõre beprogramozott sebesség alapján állandóan és periodikusan modulálja a frekvenciát, a Touch-Wah pedig egy megadott értékküszöb elérésekor (például bizonyos erõsségû pengetésnél), aktuálisan lép mûködésbe."
wikipédia