Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thomx
valaki help plz. elkezdtem kicsit jobban foglalkozni manson számokkal és sok helyen látom írják: "drop D". valaki tudna ebben segíteni? néztem youtubeos videókat, de nem mentem velük sokra...

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

fecska
Nekem is rossz volt, csak fordítva. Klasszikuson játszottam amíg meg nem lett az elektromos, elsõre azt hittem nem fogok a pengetõvel a húrok közé nyúlni, meg stb...
Az tényleg nem hátrány, ha készelmes karcsú nyaka van...

Thomx
Apollo-ról sokat nem tudok mondani. Viszont a kényelmes nyak nagyon fontos. Sokkal könnyebb játszani egy vékony nyakú gitáron pl... Nekem stratos aria pro II gitárom van (usa-s eredeti) és nagyon kényelmes. Annyi hátránya van csak, hogy más vastagabb nyakú gitáron játszani fura utánna. 😊

Nekem õ a kedvenc youtubeos gitáros csajom: http://www.youtube.com/user/she121#p/u/3/OoxSpEpkVUk
Már csak a pedált kéne megtanulnia használni 😄
Van egy American Idiot cover videoja ott látszik teljesen.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Mr_no_NaMe
Tudom, hogy kapok olyat is, de én az Apollora lennék kíváncsi. Tényleg annyi mindent hallottam róla, hogy az kész. Valaki isteníti, valaki szidja. Egy biztos, a nyaka kurva kényelmes a cuccnak, viszont megéri-e azt a pénzt? Ez a nagy kérdés.
Thomx
kis szerencsével 60ért már kapsz bc rich gitárt is, meg elég sok minden mást. fõleg ha használtat veszel... csak akkor ismerõstõl.

Nitramk
Vicc, nem kell komolyan venni: akkor mindenképp jó mert gitározni is tudsz vele meg tüzelni is.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Mr_no_NaMe
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek az Apollo gitárokról?
50-60 körül tudnék egy Apollo Les Paulhoz hozzájutni, kiválló állapotban. Viszont szeretném pár tapasztaltabb ember véleményét kikérni, hogy vajon tényleg megéri a pénzét? Mondják, hogy rettenet jó gitárok voltak, mondják hogy tüzifa. Kinek higyjek?
Jó, elismerem, igaz. Csak gondoltam hátha felfedezte már valaki a spanyol viaszt és így várhatom a sült galambot.<#crazya>
sz4bolcs
Na jó, de mi mást lehet mondani erre? 😄
Akkor nézz, és hallgass sok F. Mercury-t youtubeon, hátha..

Amúgy meg nem az énekét fikáztam a csajnak. Nagyon szépen énekel, csak nincs hangja...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mondtam, nem a hörgésekre gondolok, hanem az ilyen nyavajgás-nyávogós énekrészekre...

Eyes set to kill - Darling
(remélem sikerül a link)

Ebben gondolok az olyanokra, amit pl a csajszi énekel... a hörgés része engem nem izgat, mivel viszonylag magas, "kisfiús" hangom van...

Igen, nyilván a tanár lenne a legésszerûbb... ha nyerek a lottón, biztos ez lesz...😄
Bocs még javában írtam a mondandóm mikor ezt írtad 😄

Positive Mental Attitude

Azért, hogy szépen egyenletesen és jól tudjál hörögni kell a tudás... hogyha csak visítozni meg belehányni akar az ember akkor persze tökmindegy, hogy van-e tudása.
Amúgy énekléshez szerintem nem árt tanárhoz menni, ott sokkal gyorsabb egyszerûbb képezni a hangod mint otthon.

Positive Mental Attitude

Azt meg ne mondjátok hogy énektanár... Ahogy utánanéztem a lakhelyemen, ezt csak ilyen zeneiskolai keretek között tanítanák, magánénektanárt nem is találtam... Meg mondom, csak ilyen hobbi szinten érdekel az egész, nem ebbõl akarok megélni, szóval a nem akarom rááldozni a szüleim éves fizetését.
Nem tom, nem ismerem az eredetit, meg nem is hangzik olyan hû-de-profinak, de azért szeretnék én így énekelni...

Btw; éneklést nem lehet valami minimális szintig úgy tanulni otthon mint gitározni - csak magamtól, tanár nélkül? Egy csomószor látom, hogy a gitárosok többsége egy minimális szinten énekelni is tud... Én is szeretek "énekelni" a legtöbb számot is dalszöveggel együtt tanultam eljátszani. Párszor elkértem bátyámtól a kondenzátormikrofonját, ami a kamerájához van, és próbáltam vele vmit produkálni, de a végeredmény... hát... enyhén szólva siralmas lett. Egy dinamikus mikrofon változtathat ezen vmit?

Nem nagy énektudásra gondolok, ilyen poppunk meg metal/hard-core számokhoz (nem a hörgésekre gondolok), pedig ha jól tudom, azokat sem ilyen hû-de-nagy énektudású egyedek éneklik.
sz4bolcs
Ehh, mondjuk a hangjától nem vágom, miért vannak elájulva..

sz4bolcs
Neee nee neee, hát mit csinál az elején??? xDD

nagyon seksi.

Hecker007
sz4bolcs
Csini kalap.. De az a fehér ruci... <#szeret> meg amiben az Estrangede-et játssza.. Jön valaki Franciaországba? 😄

Thomx
Nem rossz (=

De ez a videója jobban tetszik:

http://www.youtube.com/watch?v=6-R9HE2qQPw&NR=1

Megjegyezném, a gitárja sem rossz. =)

sz4bolcs
pushup melltartó után pushup gitár! 😄

sz4bolcs
Nem tudom eldönteni, hogy a csaj a jobb, vagy a játéka. 😄

sz4bolcs
Mibe futottam ma (is) bele: buuuu <#idiota><#szeret>

b4rc4
szia,

igen azt tudom,csak nincs sima vezetékes itt 😛

sz4bolcs

Hát közben sajnos elvitték a gitárt...
Nem tud valaki eladó Vintage V100-at? Nagyon hálás lennék a segítségért!
Húúúúúú... Ennek örülök. Kösz a választ!
Caligo
A hangzásba nem szól bele, csak csúnya. Egyébként lehet külön kapni

Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy Vintage V100-t, minden nagyon jó. Csak az eladó leszedte a hangszedõk fedelét. Ez nagyon nagy baj?

Kérem válaszoljatok, mert félek, hogy valaki más megveszi.
ez most kérdés volt?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

asszem ha felveszed a vezetékes asztali telefont és amíg nem tárcsázol, addig egy A hang megy.
Már ha jól tudom.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

vagy feszesek inkább este van😄 nemtom
kistesóm kapott fémhúros akusztikust, aztán full kemények a húrok , alig lehet hajlítani ,az normális vagy érdemes állítani a nyákan vagy valami.
Nitramk
index.hu-n van olyan az alján h vonalzó, derékszög, zenei A 😄

Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Froopy
Próbáljátok meg rajta a "Nothing Else Matters"-tm nehezebb, mint gitáron!<#idiota>
Btw kellemes ünnepeket!

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

b4rc4
köszi 😊

b4rc4
sziasztok

milyen zene programmal tudok "A" hangot nyomni? kéne a hangoláshoz
köszi

A "téglalap", eredetileg kalap alakú lenne, csak a vonal miatt nem látszik a karimája.
Ha jól emlékszek még a zeneelméleti óráimra, akkor a vonalakra rajzolt téglalap a fél hang értékû szünetet jelöli.

Köszi szépen. Valószínüleg lehet itt is a delay effektet akarja utánozni, mert egy hangzásilag érdekes szám az, amirõl beszélek.

A kockával kapcs itt egy kép, hogy mire gondolok:

a legelsõ sorban már ott látod balról a 4. 'elem'-re gondolok egy vonalban a szünettel.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

sz4bolcs
szakaggyáááá 😄 Nekem is LP kell.

Sziasztok!

Kinéztem magamnak egy Vintage V100-t, minden nagyon jó. Csak az eladó leszedte a hangszedõk fedelét. Ez nagyon nagy baj?
sz4bolcs
BéKa! 😄

mumpic
ok <#crazya>

Hecker007
de aki most kezdi az üveghangozást az nem biztos <#crazya>

mike0013
elhiszem, nekem is összejön😊 de azért más egy erõsítõn, valami torzítással😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Boldogat!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Beast Machine
Bulldog Karajcsont!

...vágod?

fecska
Boldog Karácsonyt!!!!!!