Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Az tényleg nem hátrány, ha készelmes karcsú nyaka van...
Már csak a pedált kéne megtanulnia használni 😄
Van egy American Idiot cover videoja ott látszik teljesen.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek az Apollo gitárokról?
50-60 körül tudnék egy Apollo Les Paulhoz hozzájutni, kiválló állapotban. Viszont szeretném pár tapasztaltabb ember véleményét kikérni, hogy vajon tényleg megéri a pénzét? Mondják, hogy rettenet jó gitárok voltak, mondják hogy tüzifa. Kinek higyjek?
Akkor nézz, és hallgass sok F. Mercury-t youtubeon, hátha..
Amúgy meg nem az énekét fikáztam a csajnak. Nagyon szépen énekel, csak nincs hangja...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Eyes set to kill - Darling
(remélem sikerül a link)
Ebben gondolok az olyanokra, amit pl a csajszi énekel... a hörgés része engem nem izgat, mivel viszonylag magas, "kisfiús" hangom van...
Igen, nyilván a tanár lenne a legésszerûbb... ha nyerek a lottón, biztos ez lesz...😄
Positive Mental Attitude
Amúgy énekléshez szerintem nem árt tanárhoz menni, ott sokkal gyorsabb egyszerûbb képezni a hangod mint otthon.
Positive Mental Attitude
Btw; éneklést nem lehet valami minimális szintig úgy tanulni otthon mint gitározni - csak magamtól, tanár nélkül? Egy csomószor látom, hogy a gitárosok többsége egy minimális szinten énekelni is tud... Én is szeretek "énekelni" a legtöbb számot is dalszöveggel együtt tanultam eljátszani. Párszor elkértem bátyámtól a kondenzátormikrofonját, ami a kamerájához van, és próbáltam vele vmit produkálni, de a végeredmény... hát... enyhén szólva siralmas lett. Egy dinamikus mikrofon változtathat ezen vmit?
Nem nagy énektudásra gondolok, ilyen poppunk meg metal/hard-core számokhoz (nem a hörgésekre gondolok), pedig ha jól tudom, azokat sem ilyen hû-de-nagy énektudású egyedek éneklik.
nagyon seksi.
De ez a videója jobban tetszik:
http://www.youtube.com/watch?v=6-R9HE2qQPw&NR=1
Megjegyezném, a gitárja sem rossz. =)
Nem tud valaki eladó Vintage V100-at? Nagyon hálás lennék a segítségért!
Kinéztem magamnak egy Vintage V100-t, minden nagyon jó. Csak az eladó leszedte a hangszedõk fedelét. Ez nagyon nagy baj?
Kérem válaszoljatok, mert félek, hogy valaki más megveszi.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Már ha jól tudom.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Btw kellemes ünnepeket!
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
A kockával kapcs itt egy kép, hogy mire gondolok:
a legelsõ sorban már ott látod balról a 4. 'elem'-re gondolok egy vonalban a szünettel.
Kinéztem magamnak egy Vintage V100-t, minden nagyon jó. Csak az eladó leszedte a hangszedõk fedelét. Ez nagyon nagy baj?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx