Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont tényleg nagyon puha, egészen máshogy kell rajta játszanom.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
A másik meg, hogy az új húrok mindig fényesebben szólnak, de ez már annyira hogy zavaró. A húr rendes hangját is tök nehéz kivenni, behangolni is tök nehéz.
Esetleg meg lehet slidenal hogy honan indul a slide, bar lehet keverem a kottabban levo jelzessel.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ilyet lehet itthon kapni? Kedvet kaptam a gitárom dekorálásához😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szóval nem károsodhat a merevítõ a nyakban? Csak mert gondolom a húrok fejtenek ki rá erõhatást, és mivel most nincsenek rajta így nincs ami ellentartson a merevítõnek.
Véleményt tud vki mondani róla?
...vágod?
Próbáld ki, ha valami nem megy, megvan a válaszod.
...vágod?
Nagyon szar?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
nézzétek meg!!
Sztem nagyon jó zenekar!! 😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
...vágod?
Még talán október-november körül írtam ide utoljára hogy gitárt akarok, venni. Abszolút kezdõ vagyok, de egy olyan gitárt akarok venni ami tökéletes egy kezdõnek de haladó szinten sem kell váltanom hangszert, szal hosszútávra keresek hangszert. Végül úgy néz ki hogy végre realizálódik a dolog és nemsokára meg is veszem a gitáromat, ezt néztem ki magamnak:
Epiphone D-100 akkusztikus gitár
http://www.zenebutikgyor.t-online.hu/gitar/epiphone/acoustic/dr-100.jpg
Mi a véleményetek errõl a gitárról? Árban is pont megfelel nekem, kb ilyen kategóriában kerestem.
szerintem vegyél egyszerre 2 készletet és akkor lesz otthon tartalék, én általában így szoktam csinálni
Régebben mindig elraktam a hiányossá vált húrkészletet, ha egyhúr elszakadt, hátha jó lesz valamire. De mivel mindig a felsõ e húrom szakadt, ezért kidobtam a mintegy fél kilónyi hiányos szettet, mert bebizonyosodott hogy mégsem jó semmire. <#idiota>#idiota>
Erre most melyik húrom szakadt el az elõbb? H. És nincs régi szettem, amibõl tudnám pótolni. <#gonosz2>#gonosz2>
az r betû<#idiota>#idiota>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May