Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Már meghírdettem hangmesteren, de gondoltam itt is hátha sikerrel járok... szóval ez lenne a hírdetés maga:
Pesti gitáros(18 év),dobos(19) és basszeros(19) keresi énekesét classic-rock, hard-rock, funk-rock zenéhez.
Eleinte számokat dolgoznánk fel olyan bandáktól, mint pl: RHCP, Led Zeppelin, Jamiroquai, Rage Against The Machine, Audioslave, AC/DC, Toto... és még sok más külföldi és magyar zenekartól... késõbb meg persze majd összeraknánk saját számokat is.😊
Az elsõ próbája az eddigi felálásnak január 23.-án, szombaton lenne, ha lenne kedved már akkor énekelni és fel tudsz készülni ilyen rövid idõ alatt, akkor megírom, hogy milyen számokat játszanánk:
Ac/Dc - Highway to hell
Jimi Hendrix - Fire
Jimi Hendrix - Hey Joe
Kansan - Carry on my wayward son
Led Zeppelin - Good times bad times
Pearl Jam - Even Flow
Red Hot Chili Peppers - Knock me down
Toto - How many times
Ha jó hangod van és már te és a családod megunta a zuhany alatti éneklésed, jelentkezz!😊
msn:[email protected]
Köszi az itteni segítséget elõre is😄
...vágod?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ez amúgy még a "gyengébb torzítás"😄😄 ennél a másik 4× olyan erõsebb volt😛
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
...vágod?
ElectricalTech: köszi szépen, ezt néztem én is, de ez nekem túl szõrös😊
Végülis az eredmény ez lett, van még min javítani és nem egy Metallica szintû, de nekem azért tetszik😊
Epipphone Sg Specialomat cserélném egy Yamaha RGX 312-re! Véleményeket kérnék, mennyire járnék rosszul/jól?
...vágod?
http://www.haax.se/manualsite/show.php?unit=G1&ID=2037
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Egy kis segítség kéne!
Metallica - One címû számhoz kéne egy zúzósabb effektet találni... mindent próbáltam, de közel sem olyan, ahogy annak hangzania kéne😞 4:37-tõl hallható rész egyszerûen nagyon szarul hangzik az én beállításaimon. Tehát erre és az elõtte lévõ részre gondolok. Amibõl gazdálkodni lehet: Line6 POD Studio UX1 és Zoom G1X.
Köszönöm szépen a segítséget elõre is!
egyszer láttam egy ilyet kis erõsítõhöz csatlakoztatta a srác egy ksi fekete kocka volt kb na alényeg h arra ment be a jel és onnan jött k iazon állíthatta hogy meddig evszi fel és azthiszem 16 sávot tudott egyszerre rögzíteni
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
olyan cuccot keresek amivel hangsávogat tudok feljáttszani pl akkordokat kíséretnek ezt beállítom folyamatos lejáttszársa és erre tudok szolozni vagy egy következõ sávot rávenni
mi az ami így mûködik? ho lehet ilyet beszerezni? még elég láma vagyok gitárban.. elõre is kösz az indókat
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
YAMAHA RGX312 gitárról tudnátok mondani infókat? Mennyire megbízható a rózsija, árban milyen, és hogy alapvetõen mik a hibái. Köszönöm
Az angol-magyar szerintem nem olyan bonyolult téma, az angol nyelv sokkal kifejezõbb kevés szóval is, míg magyarul terjengõs körmondatokat használunk (amit egyébként angolul is lehet, de hatalmas szókincs kell hozzá, amit baromi ritkán használnánk). Emellett a magyar nyelv dallamos, az angol alapvetõen dallamtalan, így könnyebb egy zenei dallamba beleszuszakolni is. A magyar nyelv a toldalékolás miatt nagyon nagy szótagszámû szavakkal bír, az angol szavakban meg alig van betû (😄) így a rímek, és a sorok szótagszámai is jobban kijönnek, summa summárum, angolul könnyebb számot írni.
Vannak a szövegekben érdekes dolgok, de nincs gáz, amíg van producer aki a Mystery Ganget kiadja, addig ez is okés 😊)) Majd a többi számot lektoráltassátok valakivel, és akkor zsír lesz minden. 😊
Baby on the Woods
hallgassatok, olvassatok bele! 😊