Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, ez is elvérezne ha 2 percig akkordoznia kéne😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem értem ebbe mi a jó. Oké, nagyon ügyes, viszont a solóra koncentrálva én nem bírom az ilyet. Sokkal jobb egy dallamosabb gitárszoló, mint egy eszeveszett tekerés, és akkor mindenki tátott szájjal: "Aaaah, milyen gyoooors". Hurrá, de semmi harmónia. Olyan mintha lenne egy skála neki, amit folyamatosan más-más helyeken játszik el és semmi mást nem csinál.
sz4bolcs
Én örülök ha azt a szar Brownstonet le tudom játszani, ezek meg gitárral a kezükben születnek... :///

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Olyan Petriccis techdemo-ja a kiscsajnak. 😊

sz4bolcs
ÁÁÁ, nézem, és könnyezek, ez a csaj sem fog már sokat fejlõdni...

sz4bolcs
Rohatt jó kis zene, én egy 14 évesbõl nem nézném ki, hogy ilyet össze tud hozni.

sz4bolcs
Vattafakk?! XDDD de durva

Tudom én.
feldolgozni akarunk, nem pedig Led Zeppelin lenni😊

Nehéz dolga lesz a Led Zeppelin-el. 😊
Sziasztok! Van itt a gitárosok között énekesis? Esetleg van olyan ismerõsötök, aki jól tud énekelni?😄 Ugyanis sürgõsen kellene egy a most alapuló zenekarunkba😊
Már meghírdettem hangmesteren, de gondoltam itt is hátha sikerrel járok... szóval ez lenne a hírdetés maga:

Pesti gitáros(18 év),dobos(19) és basszeros(19) keresi énekesét classic-rock, hard-rock, funk-rock zenéhez.
Eleinte számokat dolgoznánk fel olyan bandáktól, mint pl: RHCP, Led Zeppelin, Jamiroquai, Rage Against The Machine, Audioslave, AC/DC, Toto... és még sok más külföldi és magyar zenekartól... késõbb meg persze majd összeraknánk saját számokat is.😊
Az elsõ próbája az eddigi felálásnak január 23.-án, szombaton lenne, ha lenne kedved már akkor énekelni és fel tudsz készülni ilyen rövid idõ alatt, akkor megírom, hogy milyen számokat játszanánk:
Ac/Dc - Highway to hell
Jimi Hendrix - Fire
Jimi Hendrix - Hey Joe
Kansan - Carry on my wayward son
Led Zeppelin - Good times bad times
Pearl Jam - Even Flow
Red Hot Chili Peppers - Knock me down
Toto - How many times

Ha jó hangod van és már te és a családod megunta a zuhany alatti éneklésed, jelentkezz!😊

msn:[email protected]

Köszi az itteni segítséget elõre is😄

Beast Machine
POD Farmban tudsz egyszerre két effektsort mûködtetni, azzal trükközve szerintem lenne esélyed ilyesmi elérésére

...vágod?

mike0013
nem hinném... csak az volt a gondom, hogy gyengébben már teljesen másképp szól, mintha overdrive lenne, valahogy kombinálni kéne a kettõt, amire nem jött rá, hogy hogyan lehet, így maradt ez egyelõre...😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Beast Machine
jézusom, te sztem kevered a 'tallicák a Kreatorral vagy hasonlókkal 😮 😄

...vágod?

mike0013
köszi szépen😊 lesz ez még jobb is😄
ez amúgy még a "gyengébb torzítás"😄😄 ennél a másik 4× olyan erõsebb volt😛

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Beast Machine
Szépen szól a tiszta, de tényleg jól mondod, ez a torzítás tényleg kicsit "szõrös", na majd ha megkapod az enyémet 😊

...vágod?

mike0013
nem gond😊 végül nem bírtam ki és egy ilyen viszonylag gyengébb torzítást belõttem😄
ElectricalTech: köszi szépen, ezt néztem én is, de ez nekem túl szõrös😊

Végülis az eredmény ez lett, van még min javítani és nem egy Metallica szintû, de nekem azért tetszik😊

Mr_no_NaMe
Help!

Epipphone Sg Specialomat cserélném egy Yamaha RGX 312-re! Véleményeket kérnék, mennyire járnék rosszul/jól?
Beast Machine
Affene, ha otthon lennék, küldeném a presetet, amit ahhoz szoktam használni, így várnod kell hétfõig 😞

...vágod?

http://www.haax.se/manualsite/show.php?unit=G1&ID=1158
http://www.haax.se/manualsite/show.php?unit=G1&ID=2037

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

szerintem erre gondoltam :d köszi (:
mike0013
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne!
Metallica - One címû számhoz kéne egy zúzósabb effektet találni... mindent próbáltam, de közel sem olyan, ahogy annak hangzania kéne😞 4:37-tõl hallható rész egyszerûen nagyon szarul hangzik az én beállításaimon. Tehát erre és az elõtte lévõ részre gondolok. Amibõl gazdálkodni lehet: Line6 POD Studio UX1 és Zoom G1X.
Köszönöm szépen a segítséget elõre is!

mumpic
Nekem az ilyentõl leszakadnának a körmeim, asszem.

mumpic
A boss a sajátját Loop Stationnek hívja.

hmm nem pontosan programot szeretnék
egyszer láttam egy ilyet kis erõsítõhöz csatlakoztatta a srác egy ksi fekete kocka volt kb na alényeg h arra ment be a jel és onnan jött k iazon állíthatta hogy meddig evszi fel és azthiszem 16 sávot tudott egyszerre rögzíteni
Hell boy
minden felvevõ progi így mûködik, ezeknek meg széles a skálája. Gondolom neked vmi egyszerûbb kellene, sztem próbáld ki az audacity-t. ingyenes, könnyen kezelhetõ és ha csak nem akarsz bonyolultabb masterelgetésekbe meg efektezésekbe belemmenni akkor elég is lesz neked.

Nitramk
Túl egyszerû lett volna, persze hogy nem megy, de igazából mindegy, mert tényleg nem itt van a helye az ilyenfajta problémáknak 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Hecker007
Legközelebb ha ennyire eltértek a témától törlöm a hozzászólásokat!

Csak gratulálni tudok nekik. 😊 2010. Mindegy.
mumpic
Most a szar flashbõl ne menjetek már át hardware flémbe. Tessék az adobe szerint sem minden oké a flashsel 64 biten. Pont. Gitártopik.

Mutass már 2-3 driver-t ami nincs 64-biten. Még a legigénytelenebb Belkin driverek is 64 bitesek. 1-2 éve tényleg volt még ilyen probléma, de már ma nincs.
hello
olyan cuccot keresek amivel hangsávogat tudok feljáttszani pl akkordokat kíséretnek ezt beállítom folyamatos lejáttszársa és erre tudok szolozni vagy egy következõ sávot rávenni
mi az ami így mûködik? ho lehet ilyet beszerezni? még elég láma vagyok gitárban.. elõre is kösz az indókat
64-bit miatt nem csak programok nem szoktak menni, hanem driverek sem és ez még ma is sokszor elõfordul. nekem is azért van még 32 bit, mert jópár eszközömhöz nincs 64-bit driver. ez van

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

64 bites nem lenne gond. Nem tudom miért kenik mindig a 64 bit-re... nekem semmi probléma, 1-2 igénytelen programmal volt eddig bajom. (4giga ram miatt muszáj)
Hecker007
flash playert innen kell szedni, az IE-set és a NON-IE-set is fel kell rakni ha ezután se megy akkor passzolom, nekem ezzel minden megy Firefox meg IE alatt is

Nitramk
Újraraktam, próbáltam, és nem olyan van 😛

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Thomx
próbáld más böngészõvel, vagy telepítsd újra a flash playert. ha meg 64x-es windozod van az is lehet problema...stb.

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Nitramk
Nem tom megnézni mer balfasz a windóz (igazából nem tom mi okozza a hibát, de jó a vindózra kenni), fent van flash player 10, és mégis kiírja hogy kell neki.

Hali! Vorson VLP350 rõl tud vki véleményt mondani?
mike0013
fúúú, ez valami hihetetlen jó zene lett😄 green day érzésem van, de ez csak jobban üt benne, nekem nagyon tetszenek😊 csak így tovább

mumpic
Nem erre találták ki, fosul fog szólni, és ha rendszeresen így nyomjátok akár még baja is lehet.

spongya
Hali. Lenne egy kérdésem. Nincs sok tapasztalatom e téren de haveromnak van egy gitárja, egy Starsound nem a legjobb gondolom, meg van egy erõsítõje számítógéphez szóval nem gitárhoz. Ha a nagy Jackbõl kis Jackké átalakítjuk és úgy dugjuk rá arra az erõsítõre akkor meg tudjuk szólaltani a giárt vagy bajt okozhat? elõre is köszi

Mr_no_NaMe
Sziasztok!

YAMAHA RGX312 gitárról tudnátok mondani infókat? Mennyire megbízható a rózsija, árban milyen, és hogy alapvetõen mik a hibái. Köszönöm
mumpic
Egész jó, bár nekem tök más a zenei ízlésem. A közepek szerintem is elvesznek, így egy picit erõtlenül szól, de nem gáz.

Az angol-magyar szerintem nem olyan bonyolult téma, az angol nyelv sokkal kifejezõbb kevés szóval is, míg magyarul terjengõs körmondatokat használunk (amit egyébként angolul is lehet, de hatalmas szókincs kell hozzá, amit baromi ritkán használnánk). Emellett a magyar nyelv dallamos, az angol alapvetõen dallamtalan, így könnyebb egy zenei dallamba beleszuszakolni is. A magyar nyelv a toldalékolás miatt nagyon nagy szótagszámû szavakkal bír, az angol szavakban meg alig van betû (😄) így a rímek, és a sorok szótagszámai is jobban kijönnek, summa summárum, angolul könnyebb számot írni.
Vannak a szövegekben érdekes dolgok, de nincs gáz, amíg van producer aki a Mystery Ganget kiadja, addig ez is okés 😊)) Majd a többi számot lektoráltassátok valakivel, és akkor zsír lesz minden. 😊

Samplitudeal dolgozunk és azzal is megvágjuk, persze lehet hogy maradt benne hiba.😊 Majd leszidom az EQ miatt a hangmérnököt😄 Bár belõtte elvileg.😊
Hecker007
próbáljátok majd meg adobe auditionnal is felvenni a számokat, vagy legközelebb azzal, jobb minõségû és könnyebb szerkeszteni benne ha kell ezt csak azért írtam mert szerintem egy EQ ráfért volna a számokra mert kicsit sok a mély szerintem és kevés a közép hangszín, amúgy az ének + a zene nagyon bejövõs 😄

Csináltunk egy zenekart csak úgy, hogy legyen mi alatt megnevezni ezt a pár számot amit írtam. Otthon, vagyis a próbaterembe vettük fel Guitar Riggel és AKG Perception 200 mikivel. A dobot meg úgy, hogy egy koncert mikrofonszettel bemikrofonoztuk, keverõbe megpanorámáztuk és úgy ment sztereóba a Rigbe. Na mind1, kemény kritikát kérek.😊 (Angol ének ilyen és kész, inkább szarul angolul, mint magyarul. De ez más téma)

Baby on the Woods
Borgi
vesz egy 100m-es hordászdamilt :/

porki fagyok fállalon

http://t-core.blog.hu/
hallgassatok, olvassatok bele! 😊
mumpic
Szerintem pont azért, mert csak pengeti, és nem kell lefognia, úgy hangolja be ahogy neki tetszik. Pl egy dúr skálát adjon ki a felsõ lant rész ha végigpengeti az összes húrt, meg ilyenek. Engem jobban érdekel, hogy hogy vesz hozzá húrkészletet. 😄