Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan is van, hogy fordítva, de nem tudom ki használna olyat.
pár hete kitettek elém egy csomó 10-es húrt, hogy melyiket szeretném. mutattak vagy ezer félét és kettõt félre tolt a srác, hogy 10-es, de hibrid. magyarázott róla, de annyira fáradt voltam, hogy fel nem fogtam és hoztam 1 fendert. tök jó hangja van meg nincs vele bajom.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Az alapproblémám az az, hogy vajon minden márka 9-es húrja ennyire puha mint az amit most raktam fel? Az elõzõ vagy nem 9-es volt a csomagoláson írtak ellenére, vagy tényleg a D'addario puhább.
Gondolkodom hibrid készleten is.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Régen mindenféle márkából 10-est használtam, de nehezebb nyújtani, az elõzõ szettem (valami noname) volt az elsõ 9-es amit felraktam, és nagyon tetszett, kivéve hogy hamar elszakadt.
Most meg a 9-es D'addario túl puha.
Sajnálom rá a pénzt hogy gyakran cserélgessem, pedig akkor gyorsan kiderülne hogy melyik tetszik a legjobban. Talán megpróbálom ezt a DR-t, meg a GHS-t is.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Nekem egy ilyenem volt (tesóm lenyúlta😛)
Jobbat nem láttam még. Ha vennék hangolót akkor ilyet keresnék célirányosan.
Milyen koncert dvd-t sikerült lehúznom 😄
2007-es G3. Mondjuk gyanús volthogy ilyen hivatalosan nincs is. Jah, ez egy kézikamerás felvétel, az egész koncertrõl. Néha befigyel egy-egy paraszt feje a képbe. 😄
Amúgy nagyon igényesen megcsinálták, menüvel, mindennel, szépen menüs formátumra. 5,6 giga. Csak azért mégis... De legalább nem számít lopásnak. 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Miért akarsz aktívat?
ha igen akkor puha a húr
am standard eadghe ben van? mer nekem a daddario szokod drob d be meg drop bbe zörögni
Szóval, leszeded a hátlapot ott van 3-4-5 nemtudomneked hány rugó. A nyak felõli oldalon van két csavar...
Mind2t egy fél fordulattal csavrd beljebb (persze leszedett húrokkal)
Aztán húr vissza és ha még mindig nem jó akkor húr le, csavr be, húr fel!
Remélem jól mondtam
sok sikert!
Mi az hogy fentebb volt? Az egész húrláb? Vagy hátrabillent és feljebb volt a tremolo vége?
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Többi húr be volt hangolva, tekerem az e'-t mindjárt megvolt erre csatt... :S yeah!!! Ha visszaviszem adnak másikat vagy felejtsem el? 😄
Cseréltem már párszor húrt a gitáromon, de ilyen még nem volt.<#wilting>#wilting>
...vágod?
Ma húrokat cseréltem az elektromos gitáromon (Fender Squier Stratocaster Standard) és miután kész lettem azt vettem észre, hogy a húrlábaknál az a rész (sry nem jut eszembe a neve) ahol egy karral meg lehet emelni (remélem tudjátok😛) behangolás után kb 1cm-el fentebb volt mint eddig. Lazítottam a húrokon és visszaállt, de ha behangolom ilyen. (Ha kell teszek fel képet...) Valaki tudna segíteni hogy mit tegyek? THX!