Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy DS-2re valót sem tudok összehozni mostanság <#wilting>#wilting>
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
nemis
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
amugy van egy fekete csik az oldalán az itt nem látszik ugy mégszebb 😄😄
http://www.youtube.com/watch?v=njGppxBBb7E
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
5
5
5
4
5
x
aszondja hogy D9, de szerintem nagyon nem hasonlít rá.
(bár ahogy ezt beírtam, egyre jobb úgy érzem hogy mégis 😛)
ezzel hasonlitgatom:
8
7
9
7
X
X
porki fagyok fállalon

A locking tunerekrõl mit kell tudni? Helyettesítheti a satut? Vagy csak azt gátolja meg, hogy kicsúszkáljon a húr a kulcsból?
ON
Olyanokra vagyok kíváncsi, hogy mennyire tartja a hangolást agresszív tremolózás esetén, mennyire tud visszaállni nullpontra nyújtás lazítás után, ha elhangolódik, akkor az összes húr, vagy csak egy-egy, könnyen mozog-e vagy erõvel kell nyomni, ha pl tompítasz, és a húrlábra teszed a kezed, mennyire befolyásolja a hangmagasságot, ha kézzel nyújtasz egy húrt, egybõl lealzul-e a többi, vagy van egy kis "holtjátéka"?
Olvasgattam sokat a tremolókról, és engem nagyon zavar hogy könnyebben hangolódnak mint a fix húrlábasok. Mondjuk, a mostani gitáromnak pl annyira szarok a kulcsai hogy így is hangolódik.
A floyd licenszes tremolók pl nagyon macerásnak tûnnek nekem.
Nemtom. Ha lesz tremolós gitárom, szerintem veszek bele valami tremsettert, backboxot, vagy hasonlót, ami segíti tartani a hangolást.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
kell a francnak😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mondjuk azóta visszaragasztottam, nem tudom hogy ki tudnám-e szedni, de óvatosan feszegetném egy kapos késsel, tûvel, ilyesmi, úgy hogy a fejet meg a fogólapot meg a nyakat ne sértsem meg.