Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
De youtube-ra menj fel
Marty Schwartz nevét pötyögd be, nagyon jól oktat így neten keresztül is.... persze legjobb ha van aki személyesen elmondja,de ameddig nem találsz Miskolcon valakit, jobb mint a semmi
I\'d like to think that when I die I\'d get a chance another time.
vagy az utolsó refrén elõtti kis variáns
de ez tuti valami "nemhivatalos" megjegyzés énsem halottam eddig ilyet
Új logó by: berczely (Y)
szóval láttam ilyen csomagban hogy adnak a gitárhoz egy hangolósípot egy puhatokot, extra húrkészletet,szíjat meg valami CD-t ez így cakkumpúder 27000FT szállítással ez szerintetek megérné? Ja és megkérdeztem az eladót és azt mondta hogy a gitár mérete 5/4 ez kezdõknek is jó? bocs hogy regényt írtam és elõre is köszönöm.Új logó by: berczely (Y)
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Már régóta keresem az Epiphone Goth Les Paul-ját. Találtam is Mezzofortén, meg itt-ott, de mindenhol fix húrlábas van csak.
Ha valaki tud egy oldalt, ahol floyd rose-os is van légyszi küldjetek linket, ide vagy ([email protected])
Elõre is köszi.
Ja és itt egy kép róla:

Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Tudom, a rajongó ribancok mindig a harsonásokat pippantják le a hangverseny után. <#banplz>#banplz>
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Szólógitár
Pro: AC/DC, Slash, szólók, jazz, lehet egyedül gyakorolni, meg hát vannak számok amiket egy darab gitárral el tudsz játszani.
Kontra: sokáig tart megtanulni
Basszusgitár
Pro: Red Hot Chili Peppers, könnyen meg lehet tanulni az alapokat (fõleg ha van valami zenei alapismereted), szerintem kifejezetten élvezetes lehet egy reggea, vagy ska együttesben basszerozni, meg ha rontassz azt kevésbé veszik észre
Kontra: gyakran nincs a játékában semmi különleges, csak pengeted a ritmust, meg a dallamot... na meg persze ez nem szólógotár 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
1. énekes
2. gitáros
3. basszusgitáros
4. dobos
szóval egy fokkal jobb a gitár 😉
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Melyik miért jó?elõny?hátrány? stb stb
Tudom hülye kérdés , de megakarok tanulni gitározni és nem tom eldönteni hogy milyet vegyek.
Új logó by: berczely (Y)
PS3 ID: SDani456
JamLegend
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
ha régi guitar riged van, akkor ha jól emlékszem legalul az outputnál v. hol van egy szintén ilyesmi tekerõ.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Akarok venni egy Behringer DI boxot. Csak nem tudom, hogy passzívat vegyek vagy aktívat ? Ezt a passzívat néztem és ezt az aktívat. Valaki aki jártas ebben a DI-box témában az tudna nekem segíteni ? Azért kéne mert a hangkártyába bedugom a gitárt akkor az Amplitube-ban elég sok a zaj, ugyan ez van a Guitar Rig-ben is.
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Tudnátok valami infót adni arról, hogy mi az a Bluebucker?