Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Sok sikert😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amugy nagyon jól szól!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Viszont nagyon érdekel egy igazi fémhúros gitár, szóval szeretnék egyet venni.
Nemtudom milyet tudnátok ajánlani nekem? Sokat nem akarok rá költeni, felsõ határ olyan 35lenne.
köszi elõre is
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tehát csak annyi hogy a humbinak mélyek és karakteresebb hangja van, a scnek pedig ilyen csilingelõseb és melegebb, és ezért a humbi jobb a metál hangzásra.
Jah és még azért mert az single jobban gerjed torzítva.
A videóhoz meg még annyit hogy van single formájú humbi csak a tekercsek olyan vékonyak, vay van olyan aminél egymás alatt vannak.
(De sztem ez a strato alap pu-ja)
Am kira a videóóóóóóó!
Korábban felvetettem az ötletet, hogy szeretnék single-coil pickupot, de metálkodni is jó volna, mire az lett mondva, hogy akkor inkább HB-t.
Ezek itt eléggé SC-ok, nem? 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Olyanoknak ajánlanám akik most kezdenének gitározni.
Irányár 8.000HUF
Nem póstázok,csak személyes átvétel.
Ercsi vagy Budapest.
Érdeklõdni:
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
küldhetek képet még..

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Egy kolis szobatársamnak volt valami sennheisere, vigyázott is rá nagyon, és sosem felejtette el megemlíteni hogy mennyire fasza, és mással õ _nem_hajlandó_ zenét hallgatni. A vicc az volt benne hogy 80kbps tücctücc mp3-akat hallgatott 😄
Köszi szépen a segítséget elõre is!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
http://www.argep.hu/product_368261.html
Ez a belépõ szint alja, ha zenére, énekre akarod használni. Ez alatt játékszerek vannak, tévé elõtt karaokeezni. Esetleg kifoghatsz valami használható darabot olcsóbban, de minek kísérletezni, ha ez már bevált.
Igazából most szeretnék venni kézi mikrofont amivel tudok Gitárt és Éneket is rögzíteni,valami jó minõségben,mert eddig csak mp4-el vettem fel hát az elég rossz volt.
Olyan max 7000 forintba melyiket ajánlanátok?
Behringer XM8500-t nézegettem vagy,
Pioneer DM-DV5 melyiket ajánlanátok?
Vagy valami mást.
Köszi
Ez már nem neked:
Néha mintha az elektromos gitárom rosszul érintkezne,mert bekötöm és néha nincs hangja,csak nagyon halk,pedig max hangerõn van,egyértelmû hogy valami nem jó.Akkor kikapcsolom az erõsítõt és megcserélem a kábelt.(Ami-erõsítõbe volt az a végét a gitárba...)És úgy mûködik általába.De néha meg túl mély a hangja a gitárnak ha mondjuk a pickup állító legfent van,leviszem lentre ott tiszta,de viszont ha megint kábelt cserélek akkor vagy jó vagy nem,addig kell próbálgatni.
Ezzel mit lehet csinálni?A kábel tuti jó mert 2 kábelem is van és mind2õvel ez a gond...Néha am úgy is visszajön a hangja ha a hangerõt a gitáron hirtelen maxra tekerem és vissza,szal nemtom mi lehet a gond...
akusztikus/klasszikus akkor jó ha olyan zenét szeretnél játszani amihez az kell ill olcsóbb szal ha meggondolod magad akkor ezzel kevesebbet buksz mintha elektromost veszel.
Az elektromosnak vékonyabb a nyaka, de ha mondjuk klasszikuson kezded akkor nem fog egy hét után leszakadni a ujjad.
Az akusztikust csak kézbe veszed , és játszol.
Az elektromost nekem min 15 percbe telik összerakni.
Attól is függ mit szeretnél játszani, vagy, hogy autodidakta vagy, vagy tanárhoz jársz(a tanárok azt mondják inkább klasszikuson/akusztikuson kezd).
De még sok más is csak ezek a legfontosabbak