Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Eladó egy Samick IC-1-es gitár egy Laney LX-12 erõsítõvel, 2 pengetõvel, gitártokkal, gitárállvánnyal és Korg GA-1es hangolóval. Szép állapotban, vigyáztam rá, kb 3 hónapos, de alig használt. Eldórádóba még szól a garancia, alapbol 1 évet kaptam rá. Írjatok itt privátot!

amúgy szettet mért nem érdemes venni?
értem kösz a segítséget.
Szerintem kb mindegy melyiket veszed meg. Arra, hogy elkezdj tanulni arra tökéletes.

Metalmilitiakid
hát a 30k gitár 10k erõsítõ simán kifér , ha csak egy olyan 10 W ost akarsz mint ami a settben van, csak vegyél használtat

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Azért gondoltam szettre mert én nem nagyon értek a kombókhoz és a gitárokat is amit néztem ami jó volt minimum 30000Ft és akkor 10000-bõl kéne hogy vegyek kombót.
fecska
mi az GP-ben, hogy "Fret equivalent: add 12 to A.H. notes"

mumpic
Ja, csak akkor ha kipróbáltam és úgy gondoltam hogy minden fasza. Persze ha kezdõ lennék kurvára nem lenne releváns hogy én mit gondolok, úgyhogy nemtom.

mumpic
Én szettet nem vennék.

Bocs tudnátok válaszolni az én kérdésemre is. #27328 hsz.
Hát igen. Pofás egy darab csak az a gondom vele, hogy ez inkább zúzásra való. Ezért tetszik jobban a Custom annak valami baromi szép hangzása van.

ha lelehetne róla szedni a kereszteket még nekem is tetszene 😄

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

xy21
okkay

húrlábat

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

xy21
Lenne egy nagy problémám. Alulról a 1. és 2. húr a 17.bundtól a 20.ig zörög. Mit lehet vele kezdeni? emeljem meg a húrokat?

En Epiphonebol csak ezt vennemmeg.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ha enciklopédiás akarnék lenne akkor:

1. A Gibson cég által az 50-es években, egy Les Paul nevû amerikai gitáros közremûködésével kifejlesztett gitártípus, illetve típusok (pl. Gibson Les Paul Standard, Les Paul Jr Special). A Les Paul nevet csak a Gibson használhatja a hangszerein, de feltûnik az Epiphone márkánál is, mely a Gibson leányvállalata.

2. A Gibson legelterjedtebb gitárjai által elterjesztett jellegzetes testforma, melynek nyomán a világ számos gyártója készít hangszereket.

Hasonló a helyzet ugye a Fender Stratocasterrel, ami egy bizonyos Fender (vagy Squier - a F. olcsóbb márkája) gitár típusa. Más gyártók gitárja nem Stratocaster, legfeljebb olyan forma. De ilyen jellegzetes alak lett a Gibson SG, a Fender Telecaster, a Gibson Flying V, a Gibson Explorer, vagy akár a Jackson superStrat. A gitárok többsége ilyen alakokban készül, de csak az eredeti gyártmányok viselhetik a nevet. Egy kínai gyártónak olcsóbb és kifizetõdõbb a meglévõ, divatos formák másolása, mint saját kifejlesztése. A gitárosok ízlése alapjában nem sokat változott. Sokszor trükköznek a névben, hogy utaljanak a formára, pl. Vintage LP - ha ránézésre nem lenne egyértelmû honnan nyúlták. 😊

b4rc4
ja értem 😊 megy egy pü.

HTS s3rg1nh00
igen,az is fõleg a forma,csak a különbség,hogy az eredeti strat a Fendertõl származik és annak van x féle másolata az olcsóbbak közt,a Les Paul pedig eredetileg a Gibsoné,és persze a másolatok jönnek...de egyik sem az igazi.
(na meg a forma mellett az is ott van,hogy az igazi strat 3 single coil hangszedõs,az LP pedig 2 humbuckerrel szerelt)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

b4rc4
mint a stratocaster?

HTS s3rg1nh00
a formáját jelenti.

b4rc4
valaki fel tudna világosítani,hogy egy gitárnál mit jelent az,hogy :
-LesPaul ?

Én eddig azt hittem,csak a Gibsonnál van ilyen,mert,hogy ugye Õ csinálta a gitárokat. De akkor most hogy is van ez? valaki segítsen ki , köszönöm
(Epiphone LesPaul Special II VS pl láttam ezt...)

A véleményeteket szeretném errõl a két szettrõl:
http://www.zenepower.hu/site/termekek.cgi?sub=12#31

Harley Benton Set G13
Harley Benton HBLP Set-1
melyiket érné meg jobban venni

vagy ha tudtok jobb szettet 40.000Ft-on belül(ez fontos) linkeljétek
elõre is kösz.
Még régen biztos kopiztam az aktuális felvételeinket (de ha nem itt van:]), nemrég volt egy akusztikus koncertünk és kicsíptem egy számot belõle, ami ott is fent van. Amúgy az akusztikus dolgokat Blake and the Broken Bike néven futnak, a fullbandes pedig Baby on the Woods. Nagyon kreatív nevek..😄 Amúgy az infóba oldalt ott vannak a címek is.😊 Kicsit hamis, kicsit gyors, de nembaj..😊
Nitramk
Kösz a válaszokat, nem is gondoltam volna hogy ilyen áron vannak jó SG-k, szal most boldog vagyok. 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

HTS s3rg1nh00
Cort KX5

sziasztok

valaki tudna segíteni?
meg szeretném tanulni, az Emberek-Tábortûz dalt, az akkordok megvannak,hogy mi kell hozzá. Viszont a pengetési ritmus-t nem vágom,hogy mi kéne. 1-2 javaslat? nagyon megköszönném

Hát igen egy Gibson az már nagyon komoly hangszer. Csak hát olyan pénzekért van ami számomra nagyon felejtõs. Nem beszélve arról, hogy elöbb rendesen meg kéne tanulni zenélni. El vagyok én most a Harley Benton Sg-mel.<#nyes>

Én LP párti vagyok, de azért a Gibson Angus Young SG-n befostam. Kecskeméti E-Zeneboltba próbáltam, ott G-400as custom is van, ugyanilyan színbe. Baszottul jók.
Hi hi. Ja ja jó kis cuccok ezek fõleg meg, hogy sg. Hát ha egyszer lesz komolyabb pénzem én egy ilyet szeretnék venni Epiphone g-400 custom

Suri számból vetted ki a szót.😊
Én is akármilyen Epiphone-t ajánlanék neked, nézz körül.😊
Hát én azt hiszem a te helyedbe egy Epiphone Faded G-400 SG WC vagy egy Epiphone Goth G-400 BSK vennék.

Nitramk
Bocs hogy harmadszorra is írok, de a lényeg persze lemaradt... a hangszedõ lehetõleg humbis legyen, rockot meg punkot szeretnék vele játszani többnyire. (Pl.: Slash, Sum41, Offspring, Green Day, AC/DC, A7X)

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
Ja, nem válasznak akartam 😊

Nitramk
Milyen gitárt érdemes venni ha 60ezer forintom van rá (+ - 5-10ezer)?

Rusnyi
Köszi.

Hell boy
igen ez annyit jelent hogy annak az Ibaneznek a gyári hídnál lévõ pickupja szól

Rusnyi
http://www.youtube.com/watch?v=1M2Wgl2Ox3Q

Ennél a videonál láttam, oldalt az infonál van írva. 😄

Hell boy
talán a gyári hangszedõ ami a hídnál (húrlábnál) van

mumpic
Pontosan hol nézted? Lehet hogy a húrlábhoz szánt hangszedõ, ami még a bolt polcán van 😄

Metalmilitiakid
gondoltam már ide is felteszem a kérdést hátha többen olvassák , a Warwick Streamer en és a Cort T35 ön kívül tudtok vmi nem túl drágán beszerezhetõ(használtan) 5 húros humbis basszert ? Pl streamert találtam 57 ért , t35 újonnan 80 , tehát valahol 60 körüli árban

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Rusnyi
Engem az érdekelne, hogy néztem gitárbeállításokat, és olvastam, hogy
pickup : stock bridge --> ez melyik pick up?
elõre is köszi.

fecska
I love you SLASH<#szeret><#szeret><#szeret>

xy21
kösz a tanácsokat😄

akkor igazad van😊

Atwa
nekem tegnap óta van fémhúros gitárom,Fender CD 60,29.000 forint,teljesen megéri az árát ,kényelmes,minõségi gityó,és eddig rosszat még nem hallottam róla<#hehe>

justin
Ezt meg tudom erõsíteni.

mumpic
Torzított gitár esetén elõfordulhat hogy a maszatolást szokja meg valaki, de most bõgõrõl van szó.

Ez viszont forditva is igaz, mivel sok hiba erositon keresztul nem veheto eszre es epp ugy rosszul rogzul.