Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
1. A Gibson cég által az 50-es években, egy Les Paul nevû amerikai gitáros közremûködésével kifejlesztett gitártípus, illetve típusok (pl. Gibson Les Paul Standard, Les Paul Jr Special). A Les Paul nevet csak a Gibson használhatja a hangszerein, de feltûnik az Epiphone márkánál is, mely a Gibson leányvállalata.
2. A Gibson legelterjedtebb gitárjai által elterjesztett jellegzetes testforma, melynek nyomán a világ számos gyártója készít hangszereket.
Hasonló a helyzet ugye a Fender Stratocasterrel, ami egy bizonyos Fender (vagy Squier - a F. olcsóbb márkája) gitár típusa. Más gyártók gitárja nem Stratocaster, legfeljebb olyan forma. De ilyen jellegzetes alak lett a Gibson SG, a Fender Telecaster, a Gibson Flying V, a Gibson Explorer, vagy akár a Jackson superStrat. A gitárok többsége ilyen alakokban készül, de csak az eredeti gyártmányok viselhetik a nevet. Egy kínai gyártónak olcsóbb és kifizetõdõbb a meglévõ, divatos formák másolása, mint saját kifejlesztése. A gitárosok ízlése alapjában nem sokat változott. Sokszor trükköznek a névben, hogy utaljanak a formára, pl. Vintage LP - ha ránézésre nem lenne egyértelmû honnan nyúlták. 😊
(na meg a forma mellett az is ott van,hogy az igazi strat 3 single coil hangszedõs,az LP pedig 2 humbuckerrel szerelt)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-LesPaul ?
Én eddig azt hittem,csak a Gibsonnál van ilyen,mert,hogy ugye Õ csinálta a gitárokat. De akkor most hogy is van ez? valaki segítsen ki , köszönöm
(Epiphone LesPaul Special II VS pl láttam ezt...)
http://www.zenepower.hu/site/termekek.cgi?sub=12#31
Harley Benton Set G13
Harley Benton HBLP Set-1
melyiket érné meg jobban venni
vagy ha tudtok jobb szettet 40.000Ft-on belül(ez fontos) linkeljétek
elõre is kösz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
valaki tudna segíteni?
meg szeretném tanulni, az Emberek-Tábortûz dalt, az akkordok megvannak,hogy mi kell hozzá. Viszont a pengetési ritmus-t nem vágom,hogy mi kéne. 1-2 javaslat? nagyon megköszönném
Én is akármilyen Epiphone-t ajánlanék neked, nézz körül.😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Ennél a videonál láttam, oldalt az infonál van írva. 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
pickup : stock bridge --> ez melyik pick up?
elõre is köszi.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke