Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyílván a fix kényelmi szempontból faszább, mert kevésbé hangolódik el, viszont nem lehet vele tremolózni. kétségtelen, hogy a tremolós gitár több dolgora jó, lehet vele szórakozni, de én nekem pl. sose hiányzott.
szóval ez sok mindentõl függ sztm.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Tehát nem csak akkordokból, hanem kis díszítésekbõl is állnak, és többnyire el lehet játszani õket egy gitárral + énekelni mellé?
(Ja és lehetõleg olyat, amihez van GuitarPro-s tab.)
Köszi elõre is!
Szinte mindegy, csak minél sötétebb legyen és hegyesebb. 😊
Most nezegettem a Gibsonokat es rajöttem hogy Slashnél nem sürven lenne 1 Vintage, az inkabb tunik egy Gibson LPnek vagy egy Epiphone LPnek xD Tévedni emberi dolog...😛
Újabb kérdés: milyen gitárt érdemes használni heavy metalhoz, és milyet melodic death/death/black metalhoz? Vagy tökmindegy?
Egy ilyenért még anyámat is eladnám...Oo
Van itt pár srácnak Cort gitárja, szeretik. 😊
Az overdrive meg a distortion között az a különbség, hogy egy bizonyos jelszint alatt az overdrive nem fog annyira torzítani, mint magasabb jelszintnél (pl ha lágyabban pengeted), és nagyobb jelnél sem lesz szénné torzítva.
A Distortion több fokozatú, a jelformálás legelején torzítják a jelet, hogy a teljesítmény erõsítéshez érve agresszívan torz legyen, viszont általában elvesz a magasakból és a mélyekbõl is.
Lenne pár kérdésem, vannak dolgok amik nem tiszták. Nagyon kezdõ vagyok a témában.
1. A kombókba overdrive vagy distorsion effektet epítenek, egyáltalán mi a különbség a kettõ között?
2. Ismeri vki a Cort gitarokat? Van egy Vorson K-8asom és nem igazán vagyok vele megelégedve. Arra gondoltam lecserélném egy Cort EVL X-4-re. Bár a Vorson eléggé elrisztott a Floyd Rose tremolóktól. Mondjuk ami a Cortokon van azokat nem ismerem: Double locking-III tremoló. Vki tud valamit róla?
Asszem egyszerre ennyi kérdés elég 😛
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Johnsosn JPL-10Powerstate DLP-202...
Esetleg hasonló árban, hasonló kinézetû gitárt ha tudtokajánlani szívesen veszem.
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
,aki tudna vkit az privátban dobjon már elérhetoséget.
Thx
LYONESS - Your Cashback Company
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
figyu!
gondolom van mikrofonod a szgépedhez.
Ezt letöltöd, és csak pengeted és hangolod a húrokat amíg a mutató középre nem ér!
(Azért arra figyelj hogy EADGBe hangok legyenek és nem egy félhanggal lejjebb.)
E A D G H e legyen a legméllyebtõl a legmagasabbig a húrok hangja. Ha van mikrofonos hangolód, akkor a H az szinte biztos hogy B lesz de ne zavarjon meg.
Ha nincs, akkor hangvillával, vagy mondjuk youtube-on keresett A hanggal felhúzod az A húrt rendes A hangra, majd az E és D húrokat hozzáigazítod, a maradékot meg mindig a méllyebbhez, amit már behangoltál.
Lehet úgy, hogy
E húr 5. bundján lefogja úgy szóljon mint az A húr üresen.
A húr 5. bundján lefogja úgy szóljon mint a D húr üresen.
D húr 5. bundján lefogja úgy szóljon mint az G húr üresen.
G húr 4. (!) bundján lefogja úgy szóljon mint az H húr üresen.
H húr 5. bundján lefogja úgy szóljon mint az e húr üresen.
Vagy figyelheted az oktávokat is.
E húr üresen pengetve egy oktávval magasabban szóljon mint a D húr a 2. bundon lefogva.
A húr üresen pengetve egy oktávval magasabban szóljon mint a G húr a 2. bundon lefogva.
D húr üresen pengetve egy oktávval magasabban szóljon mint a H húr a 3. bundon lefogva.
G húr üresen pengetve egy oktávval magasabban szóljon mint az e húr a 3. bundon lefogva.
H húr üresen pengetve egy oktávval magasabban szóljon mint az A húr a 2. bundon lefogva.
e húr üresen pengetve egy oktávval magasabban szóljon mint a D húr a 2. bundon lefogva.
G húr üresen pengetve egy oktávval magasabban szóljon mint az E húr a 3. bundon lefogva.
Lehet úgy is, hogy a méllyebb húr 5. bundnál játszott üveghangja megegyezzen az eggyel magasabbik húr 7. bundján képzett üveghangjával. Ez a módszer a G és H húrok között nem megy, mert ott ugye nem tiszta kvint az eltérés, hanem tiszta kvart.
Üveghanggal lehet úgy is, hogy a méllyebb húr 12. bundján képzett üveghangjánál egy oktávval szóljon magasabban a magasabbik húr 7. bundján képzett üveghangja, ez szintén nem jó a G és H húroknál.
sok sikert 😊
legmélyebtõl a legmagasabbig:
E A D G B E
<#smile>#smile>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Új logó by: berczely (Y)
Vagy ha barkácsolni akarsz, akkor kis impedanciás koaxkábelt. Az enyémre ezek vannak írva:
RIC 03 H I . - 0. -Instrument Cable-
ha gitárt akarok erõsítõre kötni, milyen kábelt vegyek hozzá?
Gitárral szeretnék pár számot feljátszani a gépemre. Olvasgattam neten, a legegyszerûbb egy jack-usb zsinórt venni. Ehhez viszont, gondolom én, nemártana azért valami program is, errõl sajnos nem találtam semmit. Tudna valaki ajánlani egyet? esetleg ha az usbnél jobb megoldás is akad, szivesen várnám azt is😊
Elõre is köszi<#worship>#worship>
Az lenne a kérdésem, hogy ha a mikrofont a gitár erõsítõjében használom, akkor az okoz valami kárt az erõsítõben?
Szentendrei gitárost keresek, akinek kedve lenne összeállni velem egy kezdõ énekessel. Énekeltem már zenekarban, és szeretnék újra alkotni. Csak egy feltétel van imádd a rock zenét 😊 Ha érdekel a dolog ide írj: [email protected]
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
errõl a kombórol valaki tud mondani valamit? ott dicsérik nagyon
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"