Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nem tudnátok mondani oldalt, ahol esetleg sok énekest találok és tudnék hírdetni énekes ügyben?😄
Nah nesztek addig is még egy csajos videó:
Bár picit falsocska és az eredeti elõadó jobb bõr😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ez olyan mintha én egy zúzós metál szóló közben haverokkal sörözgetnék, és azt beszélnénk meg, hogy holnap vajon milyen idõ várható.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem akar valaki pesten Nirvana hobby emlékzenekarba belépni.
3 emberes band. Kell még egy dobos, és egy basszeros, és hétvégén, vagy amikor ráérünk nyomatjuk.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
http://powerstate.hu/index.php?mod=sh_det&&kat_id=7&&ter_id=585
http://powerstate.hu/index.php?mod=sh_det&&kat_id=7&&ter_id=583
De az a metálpicsa amit én linkeltem az szimplán gáz😄
csak azzal a fufruval kellene kezdeni valamit xD
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
link
Mit szóltok a Cort Earth 70 GC-NS típusú akusztikus gitárhoz? Vagy esetleg milyen akusztikus/elektro-akusztikus gitárt javasolnátok?<#hawaii>#hawaii>
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Le kell hozzá tölteni az AISO driver-t is, de lehet hogy az új már magától telepíti! Google-ban keress rá!
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
a jacket meg meg lehet nézetni,de az is lehet,csak a kábel szar.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Van egy squier bullet strat gitárom, amivel csak 2 komolyabb hibám lenne. Az egyik h a jack csatlakozója szar (recseg ha mozgatom a kábelt), a másik pedig, hogy eszi a húrokat. Felhúrozom, 2 hét után elszakad az E vagy az A húr. De mindig a húrlábnél. Hát mit ne mondjak k**va idegesítõ😊 Ezzel lehet valamit kezdeni? Mert ha nem akkor csak emiatt fogok venni egy másik gitárt. Ja és még 2 másik squier-t ismerek, és mindkettõ ezzel a hibával lett megáldva. Elõre is kössz!
LEhet nem festék,de akkor mi kopna le róla... ? 😄DD
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ûûû, én meg olyan sötét voltam eddig, hogy azt hittem, hogy igazából magyar származású, és úgy is hivatkoztam rá hogy Fleck Béla. :-O