Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
Írjuk be egyesével mindannyian, hogy nem tudunk mert nem ismerjük ezeket?

Fehercsoki
Valaki tudna írni pár sort a Cort X1rõl és a Cort G110rõl?

XDXDXD
Egyébként nem tudnátok mondani oldalt, ahol esetleg sok énekest találok és tudnék hírdetni énekes ügyben?😄
Nah nesztek addig is még egy csajos videó:

Bár picit falsocska és az eredeti elõadó jobb bõr😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Frayer
olyan mintha nem is õ lenne, csak ráraktak volna egy testre egy picsa fejet, aki össze vissza néz ki a fejébõl meg pofákat vág. Mintha dísznek lenne ott.
Ez olyan mintha én egy zúzós metál szóló közben haverokkal sörözgetnék, és azt beszélnénk meg, hogy holnap vajon milyen idõ várható.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

sz4bolcs
Nézd meg a többi vidijét. Olyan, mint egy kis gnóm. Még a stílusa is. A Stairway to heaven szolójánál nagyon kijön.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Metalmilitiakid
/aggree

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

sz4bolcs
de.

Matthew Baker
De még nem menthetetlen 😛

Új logó by: berczely (Y)

sz4bolcs
csúnya bakker...

Matthew Baker
Azért én duknám azt a metálpicsát <#idiota>

Új logó by: berczely (Y)

Frayer
Te. Figyuzzatok máá.
Nem akar valaki pesten Nirvana hobby emlékzenekarba belépni.
3 emberes band. Kell még egy dobos, és egy basszeros, és hétvégén, vagy amikor ráérünk nyomatjuk.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Melyik a jobb? És miért? :

http://powerstate.hu/index.php?mod=sh_det&&kat_id=7&&ter_id=585

http://powerstate.hu/index.php?mod=sh_det&&kat_id=7&&ter_id=583
Rusnyi
http://www.youtube.com/watch?v=eUEZk0WizVA

Ehhez nincs valakinek tabja? 😄

Fehercsoki
Cort X1-t vagy Cort G110-t éri meg jobban venni egy kezdõ gitárosnak?

Hell boy
nekem tetszik... a gitárja 😄 meg mondjuk gitározni is jobban tud mint én 😄 bár ahhoz nem kell nagy tehetség..

mégis van akinek ez tetszikXD

Amit linkeltél az olyan fejet vág, mint egy 57 éves pénztárosnõ a sarki Reál ABC-ben, mikor 2 zsömi, meg 10 deka parizer beütése után ötezresbõl kell visszaadnia.

Hát jó azért ez más... tud is valamit és jól is énekel😄
De az a metálpicsa amit én linkeltem az szimplán gáz😄

mumpic
<#finom>

sz4bolcs
Na, lépek.. felülök egy buszra, és megkeresem.

sz4bolcs

Fehercsoki
Már beállítottam nem találta a mikrofonot,átalakítom nincs,egyébként most akarok gitárt venni,Cort X1rõl mi a véleményetek?

laci 700
ha van átalakítód és bedugod a gitárt akkor nem a mikrofonról fogja kihangosítani. Kiválasztasz egy effektet és akkor fogja torzítani stb...

Fehercsoki
Guitar Rig 4 jó kis progi,hogy vegyem rá hogy egybõl torzítsa is amit a mikrofonba játszok?Sõt ha felvételre megyek akkor meg nem vesz fel semmit,de mûködik a mikrofonom mert kihangosítja.

ha nem angol lenne még jó is volna, mert majdnem korosztály 😄
csak azzal a fufruval kellene kezdeni valamit xD

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

nonicks
egyszerû a válasz pedig😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Nah ezt nem fogom megérteni sose... csaj gitártragad... a férfiak meg elmennek tõle bármit is játszik:S:S:S
link

Hali!

Mit szóltok a Cort Earth 70 GC-NS típusú akusztikus gitárhoz? Vagy esetleg milyen akusztikus/elektro-akusztikus gitárt javasolnátok?<#hawaii>
igen, a legújabb guitar rigben(azt hiszem 5. verzió) van vmi. asio féle cucc, amitõl nem fog késni

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

fishsticks
olcsó gitár oktatót tudnátok ajánlani?

laci 700
Guitar RIG. Line In (kék) be kell bedugni a gitárt, én laptopban a mikrofon helyére dugtam és jó volt. A demo ha jól tudom fél óráig mûködik és kikapcsol, de vissza lehet kapcsolni csak újra be kell állítani.
Le kell hozzá tölteni az AISO driver-t is, de lehet hogy az új már magától telepíti! Google-ban keress rá!

Fehercsoki
Létezik olyan program számítógépre,ami effektpedálként,erõsítõ,torzítóként képes viselkedni ha a gitárt bedugjuk a számítógépbe és úgy használjuk?

b4rc4
ja sanszos hogy ez lesz 😊 Bár mind1 lassan jön az elektromos gitár

Esetleg lehet lakozva es az pereg le, ha szarul van megcsinalva.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

HTS s3rg1nh00
havernak is van egy olyasmi gitárja,és az is eszi a húrt.
a jacket meg meg lehet nézetni,de az is lehet,csak a kábel szar.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joshua
Üdv néktek.
Van egy squier bullet strat gitárom, amivel csak 2 komolyabb hibám lenne. Az egyik h a jack csatlakozója szar (recseg ha mozgatom a kábelt), a másik pedig, hogy eszi a húrokat. Felhúrozom, 2 hét után elszakad az E vagy az A húr. De mindig a húrlábnél. Hát mit ne mondjak k**va idegesítõ😊 Ezzel lehet valamit kezdeni? Mert ha nem akkor csak emiatt fogok venni egy másik gitárt. Ja és még 2 másik squier-t ismerek, és mindkettõ ezzel a hibával lett megáldva. Elõre is kössz!

mumpic
Nem lehet hogy csak a fa színezõdik el? Az izzadtságtól meg a kosztól simán lehet.

b4rc4
amugy én voltam, csak másik nick-el.
szóval akkor mi kopik ott róla ?

sz4bolcs
Amúgy meg tudom már, mitõl nem tudtam aludni éjjel. Tegnap elolvastam ezt a bejegyzést, és miután lefeküdtem, csak forgolódtam, miközben ez járt a fejemben: 'festék, fogólap, festék fogólap??!! festék festék, fogólap?! wtf?!'

b4rc4
hát nemtudom 😊 De ez egy komoly 10.0000 FT értékû Valencia klasszikus gitár 😄 Úgyhogy komoly minõséget nem is vártam tõle 😄
LEhet nem festék,de akkor mi kopna le róla... ? 😄DD

sz4bolcs
Biztos le volt öntve egy vödör festékkel. xDDD

Hogy kerul oda festek?😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

azért ugye komoly gitár az aminek 3,5hónap használat után már kopik a fogólapon a festék? 😄D

Én is azt hittem amikor hallottam a nevét, de aztán láttam hogy Bartók Béla miatt ez a neve😄

mumpic
a hozzászólásokban megtaláltam:
drumitar
a midi interface drum box

mumpic
a kalóz min játszik? 😄

mumpic
"Fleck was born in New York City, New York, and is named after famous Hungarian composer Béla Bartók, Czech composer Antonín Dvoøák (Anton is the Germanic form of Antonín), and Czech composer Leo¹ Janáèek."

Ûûû, én meg olyan sötét voltam eddig, hogy azt hittem, hogy igazából magyar származású, és úgy is hivatkoztam rá hogy Fleck Béla. :-O

Béla Fleckék😄

mumpic