Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van nekem egy fekete epiphone LP alakú elektromos gitárom szokásos 2 humbuckerrel, 1vol 1tone potival. A hátulján, ahol a nyak kapaszkodik a testbe van a fém lapocska, ami egymáshoz szorítja testet és a nyakat. Abba bele van gravírozva egy sorozatszám, ami az epiphone oldalán begépelve azt adja ki, hogy japánban készült 1998-ban a gitár.
Ha tegyük fel megválnék a gitártól mennyiben befolyásolná az értékét az, hogy japán? A hangszedõket egyszer kiszedtem azokba is be van maratva, hogy epiphone meg a fejre is van írva vmi. dizájnos szöveg, hogy Special Edition, de hát az nem jelent sokat sztm.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ki kell õket próbálni. <#zavart1>#zavart1>
Harley Bentont NE vegyél😄
Cortban nem csalódhatsz
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Én még emellett azt mondom, hogy fix húrlábasat keress, mert ilyen árkategóriában a tremolo szinte biztos hogy csak bosszúságot fog okozni.
Q -What do a cup of coffee and Eric Clapton have in common?
A – They both suck without cream…
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
(írtam már pár hozzászólással ezelõtt hogy alacsony a húrlábcsont és kiszeretném cserélni)
Mekkora show elem lenne, ha koncerten vmi. jó kis dinamikus szám menne(pl: nirvana, amiben sok a torzító ki/be kapcsolás) és rugdalnád az erõsítõt 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Egy ismerõsömnek van egy washburnje, 3 single hangszedõvel, és ha kettesével használja õket, akkor nagyon jó kis méregzsák hangja van. És tisztán meg szépen csilinelnek a hangszedõk egyedül.
Ráragasztod az erõsítõ oldalára a kis stompboxot, és rugdalod az erõsítõt 😄
Ha a gityóból hozod a 6 méteres kábelt a pedálba onnan pedig a 15 centissel az erõsítõbe, akkor ugyan annyi les a tered csak rá is tudsz lépni a pedálra ki/be kapcsoláshoz.
Amúgy a patch kábel tudtommal arra van, h 2 pedált köss össze, de technikailag nem változtat semmin. Hátránya, h nem biztos h felér az erõsítõdig a 15 centivel másrészt meg oda kell menni az erõsítõhöz minden váltásnál.
Ezek a hangszedõnevek (EG4B,EG5W,EG4W) nekem semmit nem mondanak, valószínûleg a Cort gyártja õket.
Az hogy több állása van a kapcoslónak nem jelenti azt hogy jobb.
H-S-S nél pl lehet úgy, hogy:
1. csak a humbi
2. humbi elsõ tekercse + single
3. csak a középsõ single
4. a két single
5. csak az elsõ single
a másiknál két humbi van, a 3 állás pedig:
1. elsõ humbi
2. mindkét humbi
3. hátsó humbi
Ha számít az ára, akkor vedd emg az olcsóbbat. Én még mindig azt mondom hogy próbáld ki valahol. Ha nem értesz a gitárokhoz egyáltalán, és itt laksz Kecsón, akkor egye-fene én elmegyek veled gitárt nézni, és elmondom a véleményemet.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Most látok itt ilyen 15cm-es Patch kábelt. Ezt akkor hogy nézne ki,ha a másik kábelem 6m-es? Mennyi "mozgásterem" lenne?
# Konstrukció: csavarozott nyak
# Menzúra: 25.5" (648 mm)
# Test: tömör keményfa
# Nyak: juhar
# Fogólap: rózsafa
# Berakás: fehér pontok
# Hangszedõ: EG5W/EG5W/EG4W (S-S-H )
# Elektronika: 1 hangerõ, 2 hangszín, 5 állású kapcsoló
# Hardver szín: króm
# Híd: EG7 BV
# Kulcs: Cap covered
# Bund: 22 / Medium (2.4mm)
# Lakkozás: selyemfényû
# Szín: fekete (BKS: Black Satin)
Cort X1
# Konstrukció: csavarozott nyak
# Menzúra: 25.5" (648 mm)
# Test: tömör keményfa
# Nyak: juhar
# Fogólap: rózsafa
# Berakás: fehér pont
# Hangszedõ: EG4B (H-H)
# Elektronika: 1 hangerõ, 1 hangszín, 3 állású kapcsoló
# Hardver szín: króm
# Híd: EG7 BV
# Kulcs: Cap covered
# Húr: (042-009)
# Bund: 24 Jumbo
# Lakkozás: selyemfényû
# Szín: fekete (BKS: Black Satin)
Konkrétan az elektronikájára és a hangszedõre gondolok,az nekem jobbnak tûnik G110nél,de X1 a drágább mégis.
Az lenne a kérdés hogy azt ki lehet szedni?És hogy kapható-e boltba csont?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
A gitáros elég gyengén kezdte de azért belelendül. Igazából a Billy Sheehan miatt rakom be. Ilyennek kell lennie egy basszgitárosnak 😊
Mit szóltok a Cort Earth 70 GC-NS típusú akusztikus gitárhoz? Vagy esetleg milyen akusztikus/elektro-akusztikus gitárt javasolnátok?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417