Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Hi all!

A DigiTech multieffektek mennyire jók ? Most kinéztem egy DigiTech RP355-est, a Harmony-Centralon azt írták, hogy megbízható meg szépen szól, de gondoltam megkérdezem itt is hátha valaki használ ilyet. De ha esetleg tudtok más jó multieffektet akkor szóljatok!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Beast Machine
ahhoz spec. nem értek, így hanyagoltam 😛

...vágod?

sz4bolcs
Veszteni nem veszíthet xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nekem egy Hohner Rockwood van. A gitár alakja teljesen ugyan ilyen. A színe meg inkább mahagóni.

mumpic
az ének nagyon átjön <#crazya>

#27644: Vintage52 árai:
Javítások:
Bundozás: fogólap gyalulása, csiszolása, konzerválása, bundozása, teljes beállítás.
Lakkozatlan fogólap esetén: 35.000 Ft + húr
Lakkozott fogólap estetén: 45.000 Ft + húr

Van egy olyan tippem hogy nem ér ennyit a gitár. 😊
Viszont szinte tuti hogy otthon szétforgácsolnád a fogólapot, de ha bátor vagy akkor próbálkozz.

vorson...távol keleti természetesen.

lenne egy merész kérdésem...occsóért vettem egy johnsont használtan, kezdésnek, gyakorlásnak etc.
nem rossz, de elég gány állapotba vannak rajta a bundok, mezzo-n is néztem lehet kapni bund szettet, meg lehet-e itthon csinálni a cserét, vagy muszáj egy hangszerész után rohangálni? köszike

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Lehet, hülye kérdés, de nem nagyon értek hozzájuk, meg gitározni sem tudok...
De ennek mi a pontos típusa? nem bírom elolvasni...

sz4bolcs
Az enyémre is, csak az enyémnek ott fönt valami G betûs felirat van. Gibons, vagy ..gibs.. áá, mind1...

Beast Machine

...vágod?

mumpic
<#eljen> 😊

húú, de hasonlít az enyémre...

Matthew Baker
egye kutya az kulcsokat megtarthatod <#eplus2>

Új logó by: berczely (Y)

Az nem szakadás, hanem imbuszsluszkulcsok amit kaptam ingyené' a vacakhoz...

Matthew Baker
ki van szakadva a takaró? am minek rakod rá azt a vackot? <#idiota> (örülnék ha olyan vackom lenne)

Ez már valami!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

új takaró

mumpic
óbazz <#wilting>

Metalmilitiakid
egy kis humor

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SD456
Hi all!

Valaki ismeri vagy használja a Peavey HP Signature gitárokat ? Ha igen akkor megmondaná, hogy mennyire jók ezek a gitárok ? Szeretnék lassan valami komolyabb gitárt venni és nagyon tetszik a Wolfgang formája 😊

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

mumpic
aha.
http://www.seymourduncan.com/products/electric/specialized/progressive/stkp1_p90_stack/

Hát bocsánat, visszaadom a diplomámat, nem tudtam hogy egy tekercset is lehet párhuzamosan vagy sorosan kötni...

Matthew Baker
jól néz ki de fehérben szebb lenne <#vigyor5>

az p90 nem humbi😄😄
fecska
Nem akarok durva lenni!
Légyszíves olvas vissza úgy az 5. oldaltól, mert 4 napja minden 2. kérdés ez!<#alien><#alien>

sz4bolcs
Baja sztem nem lesz, de ha nincs egy kb. 15 000 Ft-os kütyüd -usb interfészed, vagy valami hasonló eszközöd, akkor nem biztos, hogy ki fogsz tudni belõle hozni hangokat.

Nem lesz semmi baja simán csak rákötöd azt annyi. Csak kell egy kisjack/nagyjack átalakító és ennyi

b4rc4
gitárt összeköthetek a géppel,úgy hogy egyiknek se legyen baja? ha igen akkor hogy?
valaki tudna segíteni?

Egy nyomdába dolgozom és itt úgy van, hogy ilyen hullámokba van munka. Van hogy egy hétig semmi utána meg egy hétig hajtás van. De azért nagyrészt nyugis csak hát a pénz is nagyon kevés. Ezért is örülök, hogy most bejön ez a kis pénz és ha nem jön közbe semmi akkor végre lesz egy kicsit komolyabb gitárom. Ja meg talán egyszer majd elkészül az akusztikus gitárom is. Nagyon érdekes darab egy Washburn parlor gitár kb az 1920-30 évekbõl (ha jól emlékszem 27xxx a seria száma). Sajnos elég romos állapotba volt de most egy szaki dolgozik rajta. Bár nem tudom mikor lesz kész meg, hogy fog szólni. Legrosszabb esetbe szobadísz lesz.

sz4bolcs
melóhelyre?? Mit dolgozol te? 😄

Ja ja pontosan. Azért gondolkozom ilyesmibe mert ez jó bluesos dolgokra is meg kicsit rockosabb zenékre is megfelelõ.

mumpic
Ez nem is valódi Tele, ennek két darab minihumbija van. 😊

Persze a Tele és az Sg más de mindkettõbõl jó blues hangzást lehet hozni. A régi Sg-t megtartom az jó lesz bent a melóhelyre amikor van egy kis idõm gyakorolni. Ezért is gondolkozom nagyon ezen a wilshiren meg most találtam egy jó telét ez lenne . Elvileg ennek a wilshirnek utána néztem mindenhol azt írják róla, hogy baromi kényelmes gitár, de hát persze azért ha majd kézbe veszem akkor kiderül.

mumpic
Hát, szerintem egy SG meg egy Tele az két külön világ. 😊
Próbáld ki a wilshire-t. Leülsz pengetni egy bótban, aztán lehet hogy kiderül, hogy kényelmetlen, kiegyensúlyozatlan, és még a hangja is szar. Ki tudja? 😊

A régi SG-t eladod?

Az a gubanc, hogy Sg-m az van bár nem egy komoly hangszer. Ezért nehéz döntenem, hogy egy komolyabb sg vagy ez a wilshire ami szintén baromira bejön. Talán még egy telét el tudnék képzelni de strato az felejtõs azt biztos, hogy nem.

Metalmilitiakid
hát ja mert kb akkora mint egy húr az egész tanga 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szerintem G400.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ha minden jól megy 30 napon belül megkapom a adójóváírásomat és akkor lehet veszek egy új gitárt. Ezért most elkezdtem agyalni azon, hogy mi legyen. Vagy egy sima Epiphone g400 vagy a custom változat vagy az a wilshire amit nem rég linkeltem ide. Hm nem egyszerû a dolog. Mindjárt elkezdem sajnálni magam<#lookaround>

A lejatszando hang elott van a kottaban, kis zarojeles hang, amit csak egy pillantara kell megszolaltattni ugy hogy rakopintasz vagyis ennyi hammer on megis csak van benne.😊 Utana pengeted a hangot, en igy tudom.

mumpic
Hülyeség. Slangben a tangát G-stringnek hívják. Akkor az meg a gitározásból jött?

celza8807
na most felborzoltam a kedélyeket.. 😊
peace 😄

A#1

Metalmilitiakid
semmi 😄 csak a név feltehetõleg innen jött

mumpic
Ebbõl még nem derül ki hogy MI KÖZE a gitározáshoz.

Metalmilitiakid
ott használnak elõkét 😄 ami egy erõsebb drót, amit a horog és a damil közé raknak hogy a hal ne harapja el pl.

mumpic
Mi köze van a horgászásnak a gitározáshoz?

Metalmilitiakid
jársz horgászni ?? 😄

mumpic
akkor mi az elõke? 😊

Ha jól tudom az eloke es a hammer on az nem pont ua.😊

sz4bolcs
Jó nagy gyík vagy. 😄

te miket észre nem veszel😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mumpic
A hangsúly a bal kézen van most. Hammer-on, vagy ahogy a tanárbácsim hívta; elõke.