Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DigiTech multieffektek mennyire jók ? Most kinéztem egy DigiTech RP355-est, a Harmony-Centralon azt írták, hogy megbízható meg szépen szól, de gondoltam megkérdezem itt is hátha valaki használ ilyet. De ha esetleg tudtok más jó multieffektet akkor szóljatok!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
#27644: Vintage52 árai:
Javítások:
Bundozás: fogólap gyalulása, csiszolása, konzerválása, bundozása, teljes beállítás.
Lakkozatlan fogólap esetén: 35.000 Ft + húr
Lakkozott fogólap estetén: 45.000 Ft + húr
Van egy olyan tippem hogy nem ér ennyit a gitár. 😊
Viszont szinte tuti hogy otthon szétforgácsolnád a fogólapot, de ha bátor vagy akkor próbálkozz.
nem rossz, de elég gány állapotba vannak rajta a bundok, mezzo-n is néztem lehet kapni bund szettet, meg lehet-e itthon csinálni a cserét, vagy muszáj egy hangszerész után rohangálni? köszike
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
De ennek mi a pontos típusa? nem bírom elolvasni...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Új logó by: berczely (Y)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Valaki ismeri vagy használja a Peavey HP Signature gitárokat ? Ha igen akkor megmondaná, hogy mennyire jók ezek a gitárok ? Szeretnék lassan valami komolyabb gitárt venni és nagyon tetszik a Wolfgang formája 😊
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
http://www.seymourduncan.com/products/electric/specialized/progressive/stkp1_p90_stack/
Hát bocsánat, visszaadom a diplomámat, nem tudtam hogy egy tekercset is lehet párhuzamosan vagy sorosan kötni...
Légyszíves olvas vissza úgy az 5. oldaltól, mert 4 napja minden 2. kérdés ez!<#alien>#alien><#alien>#alien>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
valaki tudna segíteni?
Próbáld ki a wilshire-t. Leülsz pengetni egy bótban, aztán lehet hogy kiderül, hogy kényelmetlen, kiegyensúlyozatlan, és még a hangja is szar. Ki tudja? 😊
A régi SG-t eladod?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx