Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
még esetleg egy dec 6. ai próba 😄 ha kiveszel belõle vmit 😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A Jóisten velem van, 1.re összhoztam, h szóljon a gitár a géppel, audacityvel jáccok fel, de nemtudom, hogyan lehetne torzított hangot kicsikarni belõle.<#help>#help>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Metalmilitiakid: és a gitár hangját nem rontja el nagyon a cumó?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én a ds-2 höz eszkábáltam mód váltó pedált 100 forintból.
Ám igen 4 pedál kurvára hiányzik ezekbõl,én boss me 50et használok,de hiányzik a 4ik pedál hozzá.
szóval ha vki most tervezne multieffektet venni mindenképpen 4 pedálost szerezzen be,legalábbis gitáros részrõl,basshoz elég a 3 is😄
Mint a bicikli a kerékpártól. 😉
...vágod?
púúúúú
Kérdés:
Errõl valami vélemény?
Egy effekt professzor miben különb egy multieffektnél?
érdemes ilyet venni szerintetek?😊
Én nekem gitáros, hangszerforgalmazó zenész(Karthagó) ismerõsöm kezdõgitárnak a 30-60-as kategóriában kizárólag a Cort gitárokat ajánlja, mert sok-sok eladott gitárból 1x jött vissza panasz, míg a többi gyártó Squier(fender), epiphone, SX gitárokból többet vittek vissza hozzá ilyen-olyan gondokkal. Egy squieren pl. pár hét után megpusztult a pickup kapcsoló... azzal indokolta a tanácsát, h a nagy gyártók(epi, squier) megengedhetik maguknak a rossz minõséget, mert a nevükkel adják el magukat sajnos.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
huncutkám<3
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
ratyi.
dobd meg egy ötössel és vegyél egy stagget 38-42 ér már lehet kapni újonnan.
http://www.dv247.com/assets/products/25066_l.jpg
korrekt hangszedõk, massziv test, vagy milyen gitártestet akarsz?
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most akarom életem elsõ elektromos gitárját megvenni. Voltam több hangszerboltban is és az egyikben ajánlottak egy Soundsation gitárt 35.000ft-ért. Érdekelne, hogy mik a tapasztalatok ezzel a gitárral kapcsolatban. Érdemes-e megvenni.Elõre is köszönöm a válaszokat!
Hali!
Van egy kérdésem, tanulgatom az unforgiven szólóját a metallicától, és van egy apróbb bibi. A hajlításoknál, nem mindig engedi vissza a Hammet, vagyis a kottán ugye a nyíl csak felfele mutat😄 Ti azt hogy szoktátok megcsinálni? Mert azt probálgatom hogy kisujjal dempfelem de elég nehéz megvalósítani. Ez azért van így mert ez halott ötlet, vagy jól csinálom és gyakorolnom kell még?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Ilyenkor szoktam kiengedni a gõzt: gitározással.
Line6 + BC Rich power.
Random haragkieresztés.
...vágod?
A próbateremben mindig legyen hideg sör!!!
hazajöttem a 40°C-s próbaterembõl a hajam olyan volt mintha megmostam volna(de azért jót zúztunk<#idiota>#idiota><#beka2>#beka2>)
azt sem tudtam mit beszélek
9kor elmentem aludni😊
De am nem még mindíg kattog szegénykém...Sztem elviszem vissza a boltba h oldják meg😄 Van rá 2év garancia^^
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling