Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
azért legalább belinkelted azokat,amik még a fülemnek is fájnak.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
ja és egy Laney HCM65B bõl szólok, +2/5 bass, 3/10 sweep,+2/5 gain, +2/5 treble

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
always on ba van rajta egy compressen meg egy depretter úgy játszom, és ha kell ahhoz képest változtatok 😄 am meg ilyen kicsit betorzítva(a szám miatt) meg ugye 20k digit kamera mikrofonja eléggé elbassza...

még esetleg egy dec 6. ai próba 😄 ha kiveszel belõle vmit 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ja igen láttam már vissza olvasva, hogy mások is írták a gépre kötött gitár témát. Ehhez kell egy külön szoftver és ugyanolyan hangszíneket meg torzítást lehet kihozni, mint erõsítõvel?
n3whous3
vagy ha jó a hangcuccod otthon és jó hangkártya, akkor gépre kötöd 😄

púúúúú

n3whous3
Laney, Roland, VOX. Én pl ilyet vettem

púúúúú

nonicks
40-ért jó gitárt linket már!😄 vagy boltot vagy nevet..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Sziasztok!
A Jóisten velem van, 1.re összhoztam, h szóljon a gitár a géppel, audacityvel jáccok fel, de nemtudom, hogyan lehetne torzított hangot kicsikarni belõle.<#help>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Köszi a válaszokat😊

Metalmilitiakid: és a gitár hangját nem rontja el nagyon a cumó?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szóval akkor a Soundsation gitár ratyi. A Cort meg a Squier 40 ezres kategóriában jónak tûnik? És Combót milyet ajánlanátok kezdõnek otthonra?
mumpic
A bankváltó pedálok legjobb tudomásom szerint sima kontaktust adnak. 😊
Én a ds-2 höz eszkábáltam mód váltó pedált 100 forintból.

ám lehet venni hozzá bankváltópedált is,én vmeik hangszerforumon találtam mindossze 2E magyar ftért.😊

Ám igen 4 pedál kurvára hiányzik ezekbõl,én boss me 50et használok,de hiányzik a 4ik pedál hozzá.

szóval ha vki most tervezne multieffektet venni mindenképpen 4 pedálost szerezzen be,legalábbis gitáros részrõl,basshoz elég a 3 is😄

Beast Machine
"Egy effekt professzor miben különb egy multieffektnél?"

Mint a bicikli a kerékpártól. 😉

...vágod?

Metalmilitiakid
nekem ilyenem van, az nem tetszik benne hogy csak 3 beállított effektet tudsz lábbal a váltani, ha többet akarsz meg kell nyomni a kis gombot a bankváltáshoz ami lábbal nem megy, amúgy semmibajom fele, jól mûködik lehet vele jó hangokat összerakni, használtan vettem 40 ért, de még mindig él

n3whous3
Bazz 40 ezres kategóriában gondolkodtok és ilyen hányásokat ajánlotok? Squiert lehet venni 35ért, az már valami.

púúúúú

Nehogy már stagget ajánlj... 40ért már normális gitárt lehet venni... mondom NORMÁLISAT😄

Kérdés:
Errõl valami vélemény?
Egy effekt professzor miben különb egy multieffektnél?
érdemes ilyet venni szerintetek?😊

Soundsation gitárokról szerintem keveseknek van tapasztalatuk, ugyanis nem régen kezdtek megjelenni a hangszerkereskedésekben(napiszinten nézegetem a kínálatot hobbiból)
Én nekem gitáros, hangszerforgalmazó zenész(Karthagó) ismerõsöm kezdõgitárnak a 30-60-as kategóriában kizárólag a Cort gitárokat ajánlja, mert sok-sok eladott gitárból 1x jött vissza panasz, míg a többi gyártó Squier(fender), epiphone, SX gitárokból többet vittek vissza hozzá ilyen-olyan gondokkal. Egy squieren pl. pár hét után megpusztult a pickup kapcsoló... azzal indokolta a tanácsát, h a nagy gyártók(epi, squier) megengedhetik maguknak a rossz minõséget, mert a nevükkel adják el magukat sajnos.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

sz4bolcs
Nem az a baj, hogy nem hallom, a kezem nem engedelmeskedik. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hát igazából még nem gondolkodtam, most még csak próbálom felmérni milyenek vannak és mennyiért. Ezért kérek mindenhonnan tanácsokat!
Laney 3000

huncutkám<3

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

Laney 3000
öszintén?

ratyi.

dobd meg egy ötössel és vegyél egy stagget 38-42 ér már lehet kapni újonnan.

http://www.dv247.com/assets/products/25066_l.jpg

korrekt hangszedõk, massziv test, vagy milyen gitártestet akarsz?

SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll

Ha nem tudsz pontosan hajlitani fulre, akkor ajanlom a hangolo hasznalatat en is ugy gyakorlom, sokat tud segiteni.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most akarom életem elsõ elektromos gitárját megvenni. Voltam több hangszerboltban is és az egyikben ajánlottak egy Soundsation gitárt 35.000ft-ért. Érdekelne, hogy mik a tapasztalatok ezzel a gitárral kapcsolatban. Érdemes-e megvenni.Elõre is köszönöm a válaszokat!
Hali!
sz4bolcs
Nem lehet, hogy majdnem jól be van hangolva, csak én hajlítok hamisan??

próbáltad már a gitárt behangolni? <#wink>

sz4bolcs
botkezem van, tudom, hogy hamis, csak nem tudom kiküszöbölni. 😊

sz4bolcs
Én ezt gyakorlom most. 😛

Beast Machine
Line 6 POD Studio GX, meg POD Farm 2.

...vágod?

trogerzsiger
Az elsõ unforgivené nem vészes, csak ugye a hajlítások legyenek pontosak :-) Igaz õ sem a legpontosabb 😄

sz4bolcs
Lol, Hammet egy külön mûfaj. Én ránéztem egyszer az unforgiven III szólójára, mondom -majd ötven év múlva megint elõveszem....

trogerzsiger
Sziasztok!

Van egy kérdésem, tanulgatom az unforgiven szólóját a metallicától, és van egy apróbb bibi. A hajlításoknál, nem mindig engedi vissza a Hammet, vagyis a kottán ugye a nyíl csak felfele mutat😄 Ti azt hogy szoktátok megcsinálni? Mert azt probálgatom hogy kisujjal dempfelem de elég nehéz megvalósítani. Ez azért van így mert ez halott ötlet, vagy jól csinálom és gyakorolnom kell még?

bocs félreérthetõ volt :S , a podon belül értettem 😄
Beast Machine
Bronze Warlock + EMG 85 a húrlábnál.

...vágod?

ez melyik modellel van?
de van barát józsef!😄

A fogatlanság már nem menõ, nincs több Maunika Só, nem fizetnek ha verekedsz és anyázol a tévében<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Inkább vegyél gitárt... azt nem kell mosni minden nap😄

sz4bolcs
xDDD ismerõs helyzet.

Hát én is le vagyok kicsit robbanva. Lehet, hogy nem lesz új gitár vásárlás. Elkezdtem fogorvoshoz járni, és olyan szépen ugrálnak el a tíz ezresek, hogy csak na. Nem beszélve arról, hogy nem egy kellemes érzés. Már gondolkozom is egy fogorvos blues elkészítésén.<#nevetes1>

Ez fasza^^
Beast Machine
Az elmúlt 2 hétben minden összejött az életemben, nõ vissza exéhez, melóban baszogatnak, suli durvul, macskám meghalt, szóval minden.

Ilyenkor szoktam kiengedni a gõzt: gitározással.

Line6 + BC Rich power.

Random haragkieresztés.

...vágod?

Mi ebbõl a tanulság?😄
A próbateremben mindig legyen hideg sör!!!
fecska
jólvan na!
hazajöttem a 40°C-s próbaterembõl a hajam olyan volt mintha megmostam volna(de azért jót zúztunk<#idiota><#beka2>)
azt sem tudtam mit beszélek
9kor elmentem aludni😊

Nah jóéjszakát...
Nemis flying V.....Hanem RR....XD
De am nem még mindíg kattog szegénykém...Sztem elviszem vissza a boltba h oldják meg😄 Van rá 2év garancia^^
nah most meg is nézem a filmet😄

100szor és százszor.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

akárcsak az egész filmet 😊

fecska
EZT LÁTTÁTOK MÁR?

fecska
kedves házigazdánk hol van?
Szeretnék vele beszélni??