Gitározás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nekem nem jön be a flying v
még midig kattog?
vagy sikerült megoldani a problémát
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
púúúúú
púúúúú
2 hete kezdtem tanulni, ajánlani tudok az újoncoknak én is egy oldalt, amin sok alapozó fent van. Az kiegészítve guitar proval és tabok gyakorlásával szvsz elég megtanulni. Meg persze jó, ha van 1-2 ismerõs, aki tud segíteni néha, meg össze lehet velük ülni gitározni 😊
púúúúú
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bántja valamiért a fülem és kicsit guitar pro 5 érzést ad xd
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
"Erõsen hatottak a banda hangzásvilágára: Tankcsapda." xD
Az énekesrõl csak nekem jutott eszembe Lukács László?😄
Régebben már linkeltem számot, most itt van ismerõsömék zenekarjának elsõ klipje😛 Akit érdekel, katt.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Az lenne a kérdésem,hogy gitárdobot szeretnék takarítani mert igencsak poros belül. Aztán utánaolvastam, hohy vegyük le a húrokat a gitárról és onnantól hozzáférhetõ. Nade máshol azt mondják h le ne vegyük a húrt mert a nyakban feszültség megszûnik így porbléma lehet a hangszerrel. de másképp nem lehet takaríteni sajnos belül:S szóval ti mit mondtok...vegyem le az összest húrt? vagy nem érdemes inkább keressek másik tisztítási módot. elõre is köszönöm a válaszokat!
...vágod?
a gyári húrt 1,5hónap után kellett lecserélni.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Am igen új a gitár, és ahogy már írtam egy "Cort VX 2V" 😄
Nem a legmárkásabb, de sokan mondták, h nagyon jó. Én elöször egy Jackson RR2-t akartam venni de sokan, köztük az eladó is azt mondta, h a Cortal jobban járok, mert a Jackson szar lett(?! :S) mióta japánban gyártják...
De meg vagyok vele elégedve, mert baromi jól szól (EMG hangszedõk), szépen tartja a hosszú hangokat, kényelmes (Nekem..mindenki más utál rajta játszani, mivel klasszikus fogásban kell vele játszani^^), és nem utolsó sorban k*rva jól néz ki XD.
Szóval király meg minden csak ez a kis problematikája van a dolognak :S.
Am nem tud vki használt szólógitár multiefektet? (Nem gyakorlásra, hanem fellépésekre, kb 30-35 000 forintig)
Ha vki tud akkor írjon ide, és privát megbeszéljük😄