Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
jól néz ki!
Mondjuk nekem nem jön be a flying v
még midig kattog?
vagy sikerült megoldani a problémát

tudom, csak viccesen nézett ki, hogy ez a kijelentés fogad😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nitramk
Ezt válasznak szántam, na. Mindegy.. már nem magyarázom ki magam, meg álmos is vagyok 😄

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

demenõvagy😮 megérinthetlek?😄

Nitramk
Le tudom fogni a húrokat 😊

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

szépes😊

n3whous3
köszi C:

púúúúú

fecska
Használd egészséggel!

n3whous3
Nekem tetszik a hangja. A zörgés meg azért van talán, mert nem tudod még jól lefogni a húrokat? C::::: Igen amúgy az lenne. Én meg vagyok elégedve vele, lágyan játszva vele nagyon szép hangja van, rányomom a torzítót akkor meg kõkemmmmmény.

púúúúú

Nitramk
Squier Bullet Strat ha nem tévedek. Nekem is ilyenem van kezdésnek nem rossz, de nem vagyok vele megelégedve. Az enyémnek nagyon zörög a húrja, meg tudom nem a gitár hibája, de a single coil-nak nem szeretem a hangját (most hogy már jobban belemerültem a témába 😊).

n3whous3
Van egy halom alap dolog, ami ingyér van még fent. De jah, sok dolog meg nem

púúúúú

mumpic
Kattints ide és fizess elõ!
<#szomoru1>

n3whous3
ja az oldalt ide se raktam:

itt

púúúúú

Állat!!!
n3whous3
Vélemény?

2 hete kezdtem tanulni, ajánlani tudok az újoncoknak én is egy oldalt, amin sok alapozó fent van. Az kiegészítve guitar proval és tabok gyakorlásával szvsz elég megtanulni. Meg persze jó, ha van 1-2 ismerõs, aki tud segíteni néha, meg össze lehet velük ülni gitározni 😊

púúúúú

köf.nemsoká meglesz a teljes verzió😊

sz4bolcs
imádom a guitar pro hangzást. 😄😄😄 tadaticcticc

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Engem jobban emlékeztet Halász Ferenc hangjára a Depresszióból és engem nagyon idegesít az a folyamatos cín v. mi, amit a dobos produkál végig.
Bántja valamiért a fülem és kicsit guitar pro 5 érzést ad xd

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Froopy
Könnyen meglehet😊

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

sz4bolcs
Lol, ezek túl sok csapdát hallgattak. 😄😄😄

"Erõsen hatottak a banda hangzásvilágára: Tankcsapda." xD

Gitár nagyon szép.
Hell boy
ha 20 évvel elõbb születnek akkor most lehet hogy ott tartanának mint a Tcs

Nem rossz.
Az énekesrõl csak nekem jutott eszembe Lukács László?😄

Froopy
Sziasztok!

Régebben már linkeltem számot, most itt van ismerõsömék zenekarjának elsõ klipje😛 Akit érdekel, katt.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

fecska
tényleg!!

utólag is mindenkinek boldog nyúlizét, vagy miez😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

fecska
porszívóval ha lehet akkor fújjad ha nem akkor szívjad 😄

vedd le, semmi baja nem lesz

üdv!!
Az lenne a kérdésem,hogy gitárdobot szeretnék takarítani mert igencsak poros belül. Aztán utánaolvastam, hohy vegyük le a húrokat a gitárról és onnantól hozzáférhetõ. Nade máshol azt mondják h le ne vegyük a húrt mert a nyakban feszültség megszûnik így porbléma lehet a hangszerrel. de másképp nem lehet takaríteni sajnos belül:S szóval ti mit mondtok...vegyem le az összest húrt? vagy nem érdemes inkább keressek másik tisztítási módot. elõre is köszönöm a válaszokat!
sz4bolcs
xDD

Nitramk
Mondjuk nemazért de én sem sikálnék pengetõvel egy nylonhúrost. Lelkes amatõrként még használtam hozzá pengetõt, ma már elképzelni sem bírnám hogy megtegyem...

te meg ne szóljál bele a hülyeségembe

nekem mindíg elszakadt, biztos hülye szögben pengetek

hát akkor bocs, biztos én csináltam hülyén....

sz4bolcs
Lol, ne mondd már, hogy a fémhúr tartósabb, mint a nylon. 😄

Beast Machine
Ne mondd, hogy a nylonhúr elszakad egy mûanyagdarabtól? A körmöm keményebb, mint az (mondjuk pengetõfüggõ ez utóbbi).

...vágod?

b4rc4
nylon húros gitárom van. mindig pengetõvel pengetem, és semmi baja.
a gyári húrt 1,5hónap után kellett lecserélni.

A klasszikus gitár nylon húrral nem arra való, hogy pengetõvel sikálj rajta. Az az akusztikus.

fecska
???
max ha valami fûrészlappal pengeted

csak hamar szakad a húr

b4rc4
klasszikust is lazán lehet pengetõvel nyomtani 😊

Hi, holnap tervezek venni egy gitárt, mégpedig egy klasszikusat. Úgy tudom, hogy a klasszikust ujjal pengetik, én viszont pengetõvel szeretném. A kérdésem, hogy akkor inkább acélhúrosat vegyek? Vagy jó a nylon-os is pengetõvel?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Köszi a sok választ, meg fogom próbálni mindeggyiket vmeik csak sikerül^^
Am igen új a gitár, és ahogy már írtam egy "Cort VX 2V" 😄
Nem a legmárkásabb, de sokan mondták, h nagyon jó. Én elöször egy Jackson RR2-t akartam venni de sokan, köztük az eladó is azt mondta, h a Cortal jobban járok, mert a Jackson szar lett(?! :S) mióta japánban gyártják...
De meg vagyok vele elégedve, mert baromi jól szól (EMG hangszedõk), szépen tartja a hosszú hangokat, kényelmes (Nekem..mindenki más utál rajta játszani, mivel klasszikus fogásban kell vele játszani^^), és nem utolsó sorban k*rva jól néz ki XD.
Szóval király meg minden csak ez a kis problematikája van a dolognak :S.

Am nem tud vki használt szólógitár multiefektet? (Nem gyakorlásra, hanem fellépésekre, kb 30-35 000 forintig)
Ha vki tud akkor írjon ide, és privát megbeszéljük😄
Ez természetes.
Hell boy
nem hallatszik bele, fõleg ezeknél az olcsóbb fajta ének mikrofonoknál. egy nagy membrános 100-200ezresnél már belehallatszódna, még az óra ketyegése is 😄 viszont arra figyelj hogy legyen vmi pop filter a mikrofon elõtt

Ha jó hosszú a mikrofon kábeled, akkor nem 😊

Hát, igen... azt akarok a tesómmal. Már van ez-az. Ez kéne + még egy monitor hangfal. Csak süketszoba is kéne, mert a gép zúgása nem a legjobb a felvételkor. Vagy nem hallatszik bele?
Elõfordult az is 😊