Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fecska
fecska

1:10 floydal hogy kell gerjeszteni???

Asio4allom van guitar rig miatt... de sonar be se tölti

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Akkor az lehet a gond, hogy nem támogatja a hangkártyád a vst cuccokat. Van egy ilyen progi talán ez segít neked asio4all. Próbáld meg ezt bár én még nem használtam de azt mondják elég jó. Ha ez se jön össze akkor még azt lehet csinálni, hogy fruityba te magad írsz kb 1 perc egy loopot írni benne. De ha ezzel se akarsz szenvedni akkor tudom ajánlani a Beta Monkey Drum loopokat. Ezeket megtalálod a pirate bayen. Pl pop/rock/blues

Felraktam Sonar-ra is... ott mûködik... viszont nincs hang😄
Valamiért nem tetszik neki a Realtek hd-m😄

Az ezdrummerbe is vannak gyári loopok. Szerintem lehet valami nem stimmel nálad a ezdrummerel ha a Fruityba se tudod behívni. Próbálj leszedni egy másikat.

n3whous3
Hát ha annyira nem vágod, hogy elõre generált dolgokat akarsz, akkor keress olyan progit, ami direkt csak arra van, hogy összedobj fasza dobolásokat. Vagy használj valamilyen magix vagy ejay cuccot... 😄

púúúúú

tigeroo
FL studióban csináljak neked?😄 vegyél fel msn-re
Hát... itt se sikerült megjeleníteni:S
De amúgy is... itt nekem kéne összeraknom dolgokat nem? mmint... dobokat... de én szeretnék ilyen elõre generált témákat, ha lehetne

Hát a cubase nem találja az ezdrummert, pedig a dll fájlát a vstplugins mappába telepítettem... nos akkor próbálok egy Fruity loopsot

Nitramk
Össze lehet rakni benne nagyon egyszerûen dob+basszus kíséreteket.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Az se rossz ötlet, de én nem számokra akarok játszani most, hanem inkább jammelni... szóval "szimpla" grúvokra😊

Nitramk
Mi ketten gitározunk most, és többnyire úgy toljuk hgy csutkára fel van tekerve a dob meg a basszusgitár guitar pro-ból. Nem a legjobb megoldás, mert halk meg minden (bár a letöltött hangminták dobtak rajta egyet) de egyelõre jó.

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

köszi😊

Hell boy
én dobhoz az Addictive drums-ot használom sokkal több beállítási lehetõsége van és szebben szól. Szintén VST hangszer szal kell hozzá egy host progi mint pl. a cubase de nekem az túl bonyolult én acid prot használok :d

mumpic
Küldtem privit benne az angol doksival, meg amit abból fordítottam!
Mindenféle felelõsségem kizárása mellett használd egészséggel 😄

hát oks, akkor leszedem ezt, meg az ez drummert😄
köszi!😊

Hát a Cubase az egyik legjobb zenei program. Profi stúdiókba is nagyrészt ezt használják. Midi és vst támogatás van benne. Gyárilag is van egy rakás beállítás meg vst cucc programba. Tényleg nagyon komoly ezért egy picit bonyolult. De az alap dolgokat könnyen el lehet benne sajátítani.

és ezzel a cubase-el miket lehet csinálni amúgy?
Régen próbáltam a fruity loops-ot de nem nagyon értettem mi hogy van rjata😄

Az ezdrummer szerintem nagyon jó. De ahhoz kell valami alap program ami támogatja a vst hangszereket. Én a Cubaset-t használom ehhez de ha jól emlékszem az újabb Furity Loops is támogatja már.

n3whous3
fruity loops

púúúúú

Egy olyan programra lenne szükségem, amivel dobot tudnék "szimulálni"
Szóval amibe vannak beépített grooveok (jó sok, ha lehet) és tudok rá játszani...
Tudom, hogy sok ilyen van, csak nem tudom melyik jó, melyik nem😄
EZ drummer az milyen?

Errõl jut eszembe. Tapasztaltátok azt hogy gyakoroltok aztán vannak olyan hetek amikor úgy érzed hogy nem hogy fejlõdnél hanem inkább ügyetlenebbnek érzed magad. Aztán egy hét múlva meg mintha minden helyreállna meg stabilabban mennének a dolgok.

Szerintem mindenkinek volt, van olyan.😊 Nekem a barres akkordok pl mind szivas volt es meg most sem tokeletes.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nektek is volt olyan akkord amivel igazán megszenvedtetek? Most a A# szívok valahogy nem áll a kezemre. Fõleg, hogy F-rõl kell váltanom A# majd vissza. Hát ezzel el fogok szórakozni míg rendesen menni fog.

mumpic
A 44 oldalas cumó alapján elkezdtem írni egy leírást, de mivel nem ismerem a pedált, meg a manuál is kicsit se-füle-se-farka, ezért nehéz 😄
Meguntam, holnap befejezem, majd feltolom valahova.

n3whous3
õ is azt mondta hogy van <#idiota>

púúúúú

Metalmilitiakid
vaan és ki is van írva fent a neve...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

fecska
vaan vkinek házigazda joga a topicban

fecska
a kõbánya bluesnek nincs meg a tabja vagy kottája valakinek?
Esetleg kihallgatjátok nekem? odáig eljutottam hogy A-dúr<#idiota>

mumpic
hát, a 4 közül egyik sem az 😊
de mindegy, találtam a neten egy 44 oldalasat, átnyálazom

http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=145
alul lehet letölteni pdf ben
mumpic
Ha el tudod küldeni az útmutatót, én segítek neked megfejteni.

Helló Mindenki!!! Lenne egy eget-rengetõ(nek nem igazán mondanám) kérdésem, kérésem. Szereztem egy Boss PW-10est és nem megy az angol így a kezelési útmutatót hagyjuk is 😄 szóval nem-e tudna nekem valaki segíteni a kezelésében, leírni hogyan kell az effektek között váltani menteni ilyesmi...?! Vagy hol találok magyar kezelési útmutatót? Elõre is köszi!
Jah igen-igen, az atari motorhangXD

Metalmilitiakid
most még így eszembe jutott hogy van még egy videó ami mutatja mire képes az effekt 😄 erre bár ezt sztem beraktam már egyszer

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
hát inkább mondjuk úgy nyári konyha házilag megbaszva 😄 cinjei akkor még nem voltak, most meg már a dobos nincs ...

fecska
Nekem konkrétan sima 15 ös volt és nagyon meg voltam vele elégedve

Köszi😄
A felvételek tényleg fültépõek, de poénak😄
Saját próbaterem?
A dobosnak hova tûntek a cinjei?😄

Nitramk
20x? Nekem olyan van, és igen paraj. 😄

fecska
Azután sajnos elkellet adni kellett a pénz a JMC900hoz

Nem tudtok valamit hecker felõl?

fecska
Én roland CUBE-ot mindenképp BOSS torzító van benne (és jó is)
Amikor még megvolt nem használtam mellé más torzítópedált...
Levittem próbára(Jól kinevettek) és amikor az 50Wos marshi mellett hallottuk akkor vetettem egy ördögi mosolyt...

A lenyeg kimaradt.😊
Laney CUB 10

Nekem pl ilyen van, ez eleg jo, bar ehez nem art valami multi effekt is.

sz4bolcs
Igen, bocs. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

mumpic
(kivéve tommy ramone)

sz4bolcs
(Mind meg is haltak rákban.)

sz4bolcs
Ramones is így kezdte! 😄

Metalmilitiakid
miért hány van még ?? 😄

sz4bolcs
Nagyon pánkrokk. xDD

Zappás birodalmi indulót nem akartok nyomni?