Gitározás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Ezt úgy értem,hogy jobb-e a fix húrlábas gitár hangzása,jelent-e valamilyen hátrányt.(leginkább metál zenénél,olyan 35-45000 ftos árkategóriás gitárok tremolóiról beszélek)

Fehercsoki
Ha csak egyszerûen nem használom a tremolót akkor mennyivel rosszabb egy gagyi tremoló mint egy fix húrláb?

Rusnyi
Köszi!

Minden erõsítõhöz lehet^^
Rusnyi
Nem tudjátok hogy ehhez az erõsítõhöz: http://www.codahangszer.hu/index.php?promo=Harley%20Benton%2040R&content=showstuff.php&termekID=114

lehet-e multieffekt pedált kapcsolni?

<#idiota>

Positive Mental Attitude

1. igen
2. a test mérete

Kazuma92
Hello srácok! KÉt hülye kérdéssel fordulok hozzátok!:
1 Fémhúros akusztikus gitárt átlehet e húrozni balkezesre?
2 MI a különbség a kissebb és nagytestû akusztikus gitárok között?

HTS s3rg1nh00
x2 az vintage tremolós és ha tremolózol akkor jobban elmászik a hangja,grg széria meg alapból felejtõs...én még egy kicsit spórolnék és vagy x6-ot vagy kx5 fr-t vennék,ha kell a tremoló,ha nem akkor adott a kx5 fix húrlábasa.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Atwa
olcsó áron azaz olyan 40-50.000 forint között cort,vagy ibanez gitárt éri-e meg venni? mert azt hallottam hogy a cort olcsóbb árkategóriájában jobb ár-érték arányú gitárokat csinál(metálra kéne,X2 vs. Grgr121ex)

Atwa
sziasztok ! már egy ideje megvan az új gitárom,de még a húrokat nem cseréltem ki,és a gyári kemény húrok vannak rajta,és az érdekelne hogy a húr keménysége mennyire befolyásolja azt,hogy milyen nehéz a gitáron barrézni ? mert hamar megfájdul tõle a kezem (kezdõ gitáros vagyok)

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

Nem adom el mert nagy kedvencem.

Francba...pont az az asimov kötetem hiányzik.
Nem eladó?

mumpic
😄
Nem hallottam a perrõl, de lusta vagyok utánanézni, inkább elhiszem. 😊
így már oké? <#circling>

Na tessék kóstolgatnak.<#lookaround>

mumpic
ha maga mongya' <#wink>

Jajj de hülye vagyok<#banplz>!!!
Csak késõ van fáradt vok, és miközben írtam ezt a vackot LP-re emlékeztem:@
Nah mind1...Nézd el nekem^^
Alap!😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Egy gitár forma is a PRS (Paul Reed Smith). Elvileg ez az Lp és a strat keveréke. Volt is ebbõl egy per a Gibson jóvoltából.

mumpic
A PRS egy márka, nem? Sok single cutaway prs pl LP-nek néz ki ^^

Hát igen ettõl én is szarul érzem magam hogy nincs hosszú kar nem beszélve a szõrme bundáról.<#vigyor4> De hát én még kezdõ vagyok akinek nem jár bundagitár. Amúgy ez nem Lp hanem PRS.

De ezen nincsen hósszúkar!!!!!!XD
De am szép, habár nem vagyok oda a LP-k ért😄
Lol szerintem te inkább csapdosd a bass gitárt<#smile>

veszek is 2-t gyorsan😄

Hi hi ja ja meg a pohárba egy kis metaxa. Nagy az öröm most. Na akkor pár mondat a gitárról. Azt hittem a test része nagyobb a képek alapján. De azt kell hogy mondjam az Sg után nagyon pici. A nyaka nekem nagyon kényelmes de aki strat vagy telet használ annak szerintem kicsit furcsa lenne (szélesebb). A nyak hátsó része kevésbé domború mint az sg-nek. Akkor pár szó a hangzásról (már amennyi eddig kiderült róla). Az a típusú dög azért nincs benne mint az sg-be de azért lehet vele vadulni is. Inkább olyan Lp-s. Ha ajánlanom kéne ezt a gitárt akkor azoknak tenném akik zenei mindenevõk, mint én. Bár azért metálhoz szerintem felejtõs.

mumpic
gitár<#eljen>
sör<#eljen>
😄

Nem a legjobb kép de ez sikerült. A drágaságom!

mumpic
képt!

Na ma meglett az új gitárom. Végül egy Cort m600-lett antik hegedû színben. <#vigyor2>

fecska
készül valami csak ki is kéne rakniGY.I.K. szerû

fecska
nehogy komolyan vedd!!!
TAPASZTALATBÓL MONDOM SOHA SENKI NE VEGYEN ELSÕ GITÁRNAK HOSSZÚKAROSAT!!!

Boss ME 70 is nagyon jo szerintem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

fecska
ya

fecska
Ízlések és pofonok(na meg persze a minõség😊 Szerintam a zoom szar.
Boss gt széria a 8as a favorit
Ezeket nyugodtan használhatod fellépésre még villanyvasutat is rakhatsz elé.
Ha nincs ennyi pénz, akkor a legalsó amit tudok a korg ax5g vagy az ennél jobbak(a 3 az szar).
és még a vox tonelabok..
hát kb ennyi Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel!

Azt nem ismerem, de jobbat biztos tudnak ajanlani neked, a kerdes csak az, hogy mennyit akarsz kolteni. Boss, Vox multik is igen jok pl.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

joshua
Üdv emberek.
Kinek mi a véleménye a Zoom g2.1u multieffektrõl? Mennyire éri meg árát? Vagy esetleg valaki tud vmi jobbat?😊
Elõre is köszi.

Hell boy
tanulni, kezdésnek jó a special II is de mindenképp vigyél hozzáértõt mert az alsóbb kategóriás gitároknál nagyobb a hiba százalék.

Nitramk
vagy nyúlbunda

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

meg bõrborítás😄

Figyu
Tökmind1 h milyen gitárt veszel! Az a lényeg h legyen rajta hósszúkar XD
És kéééész!!!!^^
mumpic
Ha most mi azt mondjuk hogy jó gitár akkor mi lesz? Egy páran azt mondták hogy jó, páran meg azt hogy nem.
Ha azt mondom hogy a Gibson gyártja, ami pedig jó gitár, akkor jobb lesz?
És ha azt, hogy az a faanyag megy az Epiphone-ba, ami Gibsonnak nem felelt meg akkor rosszabb?

Mégis mihez szeretnél gitárt venni? Ha meg akarsz tanulni gitározni, akkor fogj egy hozzáértõ cimborát, és nézzétek olyat aminek pontos a nyaka, mûködik az elektronikája, nem fog szétesni, és tanulni lehet rajta.

Ha már ennél továbbmentél, akkor meg egyedül is le tudsz ülni, és ki tudod próbálgatni a boltokban a gitárokat.

Fehercsoki
Az epiphone egyébként milyen márka?Mert találtam egy epiphone gitárt ami megfelelne,nem is túl drága,de páran mondták hogy nem túl jó gitár.(konkrétan ez az Epiphone LesPaul Special II E😎

Akkor mondd azt, hogy "megveszed"

Az a gond, hogy csak úgy rendelnek ha meg is veszem így meg nem szeretnék gitárt venni. Nem beszélve ott az a 2-3 hetes várakozási idõ. Én meg már rá vagyok kattanva, hogy új gitár kéne<#smile>. Meg addig kéne amíg a fogorvosom teljesen ki nem rabol<#nyes>

mumpic
Szólj a boltnak, hogy rendeljenek, aztán te meg kipróbálod ha megjött. 😄

Hát lehet, hogy még se lesz Epiphone Wilshirem. Sajnos sehol nem lehet kapni csak rendelésre hoznak. Leghamarabb is csak 2-3 hét múlva. Nem beszélve arról, hogy így hogy ki se tudom próbálni kicsit lutrinak érzem. Így most elkezdtem nézelõdni más gitár után. És bele futottam ebbe a Cort M520 . Van valakinek tapasztalata ezzel a gitárral kapcsolatba? Elvileg teszteket olvastam ott nagyon dicsérték.

Fhúúúú...
HátezlészXD SzééééégyenXD Hosszú kar 4ever!!!^^
ZZ top?<#vigyor2>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

n3whous3
ffffbazmeg hosszú kar XDDDDD AZ 😄😄😄D:😄D:

púúúúú